Auto na dalnici do 6500 chf

Poraďte jaké auto koupit!

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod No06 13. 2. 2012 09:07

Já teda jel s C5 jen kousek, pohodli bylo fakt super, ale někomu to prostě nesedne(byl to můj hlavní kandidát na koupi). Je třeba to zkusit a vědět na co to bude. Na dálnice bych řek parádní volba.
No06
Nováček

Odeslat příspěvekod lu.kas 27. 2. 2012 21:49

Nevím jak v Švajcu, ale u nás se za cenu do 100k dá koupit hodně pěkná 406ka, takže jestli nehledáš sportovní svezení, bral bych asi tu, na ty dálnice přece jenom možná naftovou...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod frelichl 12. 3. 2012 21:25

Tak nakonec jsem minuly tyden koupil Citroen C5 2.0l (benzin), automat, 10/2003, najeto 109 tisic, vybava exclusive. Zaplatil jsem jenom 4000 chf, coz je jednak tim, ze to nebylo pres bazar a jednak tim, ze to auto bylo mirne bourane, na pravem boku jsou videt ryhy i plechy kolem zadnich dveri jsou mirne poohybane. Mne to nevadi, protoze uz prvni den se mi podarilo klepnout zrcatko :).

Byl na tom poctive delany servis a nedavno to slo pres technickou, takze to snad rok vydrzi. Za mesic s tim jedu domu a dam to do servisu, snad to nebude nejaka hruza.

Zatim spokojenost, i kdyz najel jsem s tim tak 80 km...
frelichl
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tombas 13. 3. 2012 14:37

Gratulace k dobrému výběru. Jestli nemáš doloženou kompletní servisní historii vč. faktur, tak si nechej vyměnit všechny náplně, filtry a komplet rozvody + svíčky, pak zase budeš mít chvíli klid.
Taky bych vyměnil olej v převodovce a nechal zkontrolovat hydrauliku (+ výměna LDS a vyčištění sítek).

Hodně spokojených a bezpečných kilometrů.
tombas
Inventář

Odeslat příspěvekod D1.8T 13. 3. 2012 14:52

Tak snad to neni ten jejich ne zrovna povedenej přímovstřik. Jak to měli značený? HPI?
1.0eb 5,6l/100km
D1.8T
Veterán

Odeslat příspěvekod 3MPS 13. 3. 2012 16:02

frelichl píše:Tak nakonec jsem minuly tyden koupil Citroen C5 2.0l (benzin), automat, 10/2003, najeto 109 tisic, vybava exclusive. Zaplatil jsem jenom 4000 chf, coz je jednak tim, ze to nebylo pres bazar a jednak tim, ze to auto bylo mirne bourane, na pravem boku jsou videt ryhy i plechy kolem zadnich dveri jsou mirne poohybane. Mne to nevadi, protoze uz prvni den se mi podarilo klepnout zrcatko :).

Byl na tom poctive delany servis a nedavno to slo pres technickou, takze to snad rok vydrzi. Za mesic s tim jedu domu a dam to do servisu, snad to nebude nejaka hruza.

Zatim spokojenost, i kdyz najel jsem s tim tak 80 km...

Pokud si klepeš zrcátko o strom, a ten navíc není můj, tak si klepej, jak chceš. Kuwa, copak fakt musí každej do něčeho klepat??? Už mě tyhle klecy tady fakt vytáčejí. Ten se stará aby byly černý plastzy na nárazníku kvůli odření, ten klepe zrcátkem bůhví o co.... Fakt, nemám slov. Kuwa já jezdím od roku 1978 a kdyby nebylo 3 magorů, kteří MNĚ zrušili moje auta, tak jsem snad neodřel ani zástěrku za kolama!
3MPS
Štamgast

Odeslat příspěvekod frelichl 13. 3. 2012 16:18

D1.8T píše:Tak snad to neni ten jejich ne zrovna povedenej přímovstřik. Jak to měli značený? HPI?

O HPI nikde ani slovo, ale je to znaceny jako 2.0i, takze asi ano...

3MPS píše:Pokud si klepeš zrcátko o strom, a ten navíc není můj, tak si klepej, jak chceš. Kuwa, copak fakt musí každej do něčeho klepat??? Už mě tyhle klecy tady fakt vytáčejí. Ten se stará aby byly černý plastzy na nárazníku kvůli odření, ten klepe zrcátkem bůhví o co.... Fakt, nemám slov. Kuwa já jezdím od roku 1978 a kdyby nebylo 3 magorů, kteří MNĚ zrušili moje auta, tak jsem snad neodřel ani zástěrku za kolama!

Klepnul jsem zrcatko o sloupky, ktery ohranicovaly opravovany usek chodniku/silnice, kdyz jsem ve zuzenem miste zrovna potkal protijedouci auto a snazil se neklepnout se s nim.
frelichl
Kolemjdoucí

Předchozí stránka