Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
frelichl píše:Tak nakonec jsem minuly tyden koupil Citroen C5 2.0l (benzin), automat, 10/2003, najeto 109 tisic, vybava exclusive. Zaplatil jsem jenom 4000 chf, coz je jednak tim, ze to nebylo pres bazar a jednak tim, ze to auto bylo mirne bourane, na pravem boku jsou videt ryhy i plechy kolem zadnich dveri jsou mirne poohybane. Mne to nevadi, protoze uz prvni den se mi podarilo klepnout zrcatko .
Byl na tom poctive delany servis a nedavno to slo pres technickou, takze to snad rok vydrzi. Za mesic s tim jedu domu a dam to do servisu, snad to nebude nejaka hruza.
Zatim spokojenost, i kdyz najel jsem s tim tak 80 km...
D1.8T píše:Tak snad to neni ten jejich ne zrovna povedenej přímovstřik. Jak to měli značený? HPI?
3MPS píše:Pokud si klepeš zrcátko o strom, a ten navíc není můj, tak si klepej, jak chceš. Kuwa, copak fakt musí každej do něčeho klepat??? Už mě tyhle klecy tady fakt vytáčejí. Ten se stará aby byly černý plastzy na nárazníku kvůli odření, ten klepe zrcátkem bůhví o co.... Fakt, nemám slov. Kuwa já jezdím od roku 1978 a kdyby nebylo 3 magorů, kteří MNĚ zrušili moje auta, tak jsem snad neodřel ani zástěrku za kolama!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků