Ceska posta=zmetci!!!

Diskuse na témata, která se vůbec netýkají aut

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Jose85 31. 7. 2018 13:09

Obyč SAL z JPN 10 a 11 dní-ovšem d o r u č e n o !! (a to bylo jedno vcelku velká krabice :-[ ) Asi toho je o prázdninách méně, tak doručují všechno "obyč"? :hm

Bohužel teď si zvládnu "vedle" absenci problémů vynahradit... :-\ Ale jo, z větší části můj kretenismus. :-|

RychloOTdotaz tu-jak na PayPalu jednoduše (haha :-| ) "manuálně" odeslat zamítnutou platbu? (nestihnul sem převést prachy na příslušný účet, respektive nečekal tak rychlý pokus o stržení platby- no ale výsldek stejný) Teoreticky by se to mělo pokoušet o další uskutečnění platby automaticky :?: , ale to v tomhle případě evidentně ne-e. :-| Děkuji :-)
edit: on tam byl v tom eshopu nastaven nějaký "Billing Agreement" či co, takže nic kloudného k Paypal platbě se nikde nezobrazuje nevidno, možná poslední šance manuálně nastavit kreditku, pokud to půjde změnit? Obchod tradiční, seriozní (akorát trochu zmatečně funkční), tak by to snad nemusel být potencionální průser. I když, pří mé vší smůle...
Jose85
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod narg 31. 7. 2018 14:26

skusil bych v obchode najit nejakou polozku ve stylu "send invoice", to by si teoreticky melo znova vyzádat zaplaceni od paypalu
narg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jose85 1. 8. 2018 14:50

Práveže tenhle e-shop nic takového nemá...
Ale nakonec se to vyřešilo jaksi samo. 8-D Po asi 3 neúspěšných pokusech (které ale v PayPalu nebyly nikde vidět-jen e-mail od e-shopu) se to najednou v pořádku strhlo, proč, to nechápu? Zpráva o tom opět žádná.
Jose85
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod narg 1. 8. 2018 16:06

co je to za shop ??
narg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jose85 4. 8. 2018 14:42

hlj.com (nepředpokládám, že tady ba tato informace byla někomu užitečná :D )Nebyl to první nákup, předtím v poho, akorát teda uživatelsky poněkud svérázný (a v kombinaci s mou blbostí)...
Jose85
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod MV_cz 11. 8. 2018 18:41

renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Veterán

Odeslat příspěvekod Lexx 28. 8. 2018 10:24

Tak kamarádovi PPL nedoručilo balík z důvodu "neúplná nebo neexistující adresa", protože odesílatel do adresy neuvedl Brno 16, ale jen Brno. Přitom PSČ 61600 uvedeno správně a ulice Luční taky... No nevím, mozkové myšlení asi nebylo zapojeno :D
Lexx
Inventář

Odeslat příspěvekod podikk 28. 8. 2018 10:51

Ja mam taky peknou zkusenost s postou. Ve ctvrtek mi nekdo poslal 4 obuty disky, stihl to tak, ze to melo prijit v patek. V patek nic neprislo a pry to musi reklamovat odesilatel. Ok, seru na to, nebudu obtezovat prodejce s moji reklamaci. V pondeli telefon, postacka, jestli pry jsem doma, ze mi povezou kola, tak aby to do auta netahala zbytecne...a pak to prislo. Rekla mi: tohle je vrchol si nechat posilat kola postou, my to nemuzeme unest, my jsme tady jen zensky...tak to me dostalo, ***** me, ze jsem si nechal poslat kola.
podikk
Štamgast

Odeslat příspěvekod MV_cz 28. 8. 2018 11:03

8-D
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Veterán

Odeslat příspěvekod Vagi 28. 8. 2018 11:55

:D
Vagi
Veterán

Odeslat příspěvekod Lukas063 28. 8. 2018 11:56

jo taky takhle na manželku jedno držkovala pošťačka, když k nám táhla těžší balík...ono to asi bude všude stejný :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod podikk 28. 8. 2018 14:59

Znama na poste dela a udajne by tezky baliky meli vozit z depa prostrednictvim externistu, ale pry jim neplati, tak nemaji ridice a posilaji to na pobočky. A pred hodinou mi prisla sms, ze mi dneska budou dorucovat kola, ktery uz mam na aute. To je firna, ze bych se *****. Od ty doby, co PPLka nabizi sluzbu, ze balik necha v nasmlouvany firme (v kralupech treba prodejna zaluzii), tak postu fakt uz minimalne
podikk
Štamgast

Odeslat příspěvekod MV_cz 28. 8. 2018 16:12

Já si právě dneska objednal gumy :D ale zvolil jsem ČP že by to stejně nezvládli doručit v době kdy bude žena doma, nebo doručit vůbec, tak asi na tu poštu skočím. Snad to nehodí listonošce na nosič :nenapadne
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Veterán

Odeslat příspěvekod Lukas063 28. 8. 2018 21:20

podikk píše: A pred hodinou mi prisla sms, ze mi dneska budou dorucovat kola, ktery uz mam na aute.

ne nee :mrgreen: :mrgreen:
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod Hustoles 29. 8. 2018 13:36

podikk píše:Znama na poste dela a udajne by tezky baliky meli vozit z depa prostrednictvim externistu, ale pry jim neplati, tak nemaji ridice a posilaji to na pobočky. A pred hodinou mi prisla sms, ze mi dneska budou dorucovat kola, ktery uz mam na aute.

Třeba budeš mít druhou sadu gratis do rezervy..
Hustoles
Chameleon Garáže

Předchozí stránkaDalší stránka