Škoda Rapid

Sekce určená k prodeji automobilů, motocyklů, autopříslušenství atd.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod party boy 29. 5. 2007 12:30

Je pěknej, ale i tak myslim, že budš mít problém. Zkus to tady http://www.skoda.virt.cz
party boy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod hopa26 29. 5. 2007 15:09

Jen to zkouším,třeba se někomu bude líbit.
Možná že bude někdo radši za Rapida než tuctovou pohnilou Felicii,nebo hnusnýho Favorita.....

:-)
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod d-zarda 19. 6. 2007 16:34

Dobrej měl bych zájem o rapida ale 35 za Rapida je moc 20 bych do něj dal víc ne.Napiš estli bys to prodal nebo se ti to zda malo.Díky a napis mi na e-mail. d.zarda@centrum.cz
d-zarda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hopa26 20. 6. 2007 11:01

Hezký den,za 20ku se mi ho prodávat opravdu nechce.To bych si z něj asi musel vzít hudbu a kola.Ale jsem z Pardubic a okolí,pokud by jste ho měl zájem vidět,je to reálné.Ještě Vám sdělím,že mi s ním přítelkyně jezdí radši,než s Fabii 1,9TDI Pd.....
A že je to holka rozmazlená........ :-)))
Petr.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod oscar 20. 6. 2007 12:21

Tak prodej tu fabii.
Psychotik je, zjednodušeně řečeno, člověk, žijící ve svém vlastním světě, obtížně rozlišující představy a realitu - petrumr.
oscar
Inventář

Odeslat příspěvekod jajafin 20. 6. 2007 13:05

Pěkný den Petře, měl bych zájem o rapida ale tak za tu dvacku i bez alu kol ale nevím jak bez té hudby by to vypadalo chci to pro syna a mladí zase na ten kravál jsou tak možná i rádio by oželel než by si našetřil na druhy . Vidět bych ho měl zájem ale napište mi tel. číslo na e-mail jajafin@atlas.cz já vám zavolám pokud se domluvíme tak bysmě se přijeli podívat mame to přece jen z ruky přes 150 km nebo mi můžete volat na 515 533 448 zatim naschle.
jajafin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Petr1968 20. 6. 2007 13:09

20 je málo.Nadšenec zaplatí alespoň 30. A proč to kuchat? Kola se hodí muzika patří k takovému autu. Pokud je bez koroze a leštěnka ,tak 30 je úplně v pohodě.A ještě s plynem :wink: 20 je málo,někdo dá víc. Rapid je v kursu.
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod hopa26 20. 6. 2007 13:38

oscar píše:Tak prodej tu fabii.

Bohužel,Fabii prodávat nechci-respektive ani nemohu.Čekám přírustek do rodiny a do Rapida kočárek nenaložím......
Petr.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod hopa26 20. 6. 2007 14:06

Petr1968 píše:20 je málo.Nadšenec zaplatí alespoň 30. A proč to kuchat? Kola se hodí muzika patří k takovému autu. Pokud je bez koroze a leštěnka ,tak 30 je úplně v pohodě.A ještě s plynem :wink: 20 je málo,někdo dá víc. Rapid je v kursu.c/quote]

Děkuji,konečně někdo kdo mne chápe...... :-)))
Petr.
hopa26
Venclovský

Odeslat příspěvekod Petr1968 20. 6. 2007 14:16

Rapid se prodává za jiné ceny než š 120-130. Někdo mě možná odsoudí,ale š 120-130 z posledního roku výroby,garážovaná,s plynem,je lepší volbou za 20tis,než Favorit.
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Rendy 30. 6. 2007 14:25

Ano, cena se mi zdá také dobrá, jestli je motor OK, tak ty peníze bych za to klidně dal, kdybych už jednoho neměl. Pokud je to s motorem 742.136 tak je to určitě lepší než kdejakej favorit a troufám si i tvrdit i než první felicie 1,3. Tohle prostě není klasická škodovka, ale poslední český sportovní kupé, kdo pro tohle nenajde pochopení, at si jde koupit oktávku, kterou má každej druhej. Cenu určitě nesnižuj, je akorát
Jak si to poděláš, takový to máš..
Rendy
Nováček

Předchozí stránka