Prodám nerozbalené Apple AirPods Max

Sekce určená k prodeji automobilů, motocyklů, autopříslušenství atd.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Tomas B 18. 9. 2023 19:42

Zdravejsi a lepsi mi prijde mit dobre ozvuceni doma a v aute, pokud to clovek resi, nez si to cpat do usi.
Potlaceni hluku chapu.
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod Arnie J 18. 9. 2023 20:01

No tak o autě se vůbec nemusíme bavit, tam není kvalitní poslech nikdy. Jinak samozřejmě, lepší je mít poslechovou místnost a aparaturu za 100+ tisíc. Nebo potom sluchátka za 10, se kterýma si sedneš / lehneš kdekoliv, ale musíš je mít přes uši, což mně osobně lehce vadí. (Do uší se nic necpe v tomto případě).
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Tomas B 18. 9. 2023 20:09

To uz jsme za me zase trochu zbytecne moc "daleko"a hrani si na znalce, co az je dostatecne kvalitni na poslech.
Tot muj skromny nazor.
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod Arnie J 18. 9. 2023 20:44

Hele samozřejmě to není že bych dostal osypky když si pustím hudbu na sluchátkách za dvojku (nebo na nějakým JBL repráčku). Ale při přímém srovnání tam ten rozdíl je, a ne malý. Kámoš nám dával taková drahá sluchátka poslechnout (Bose QC 35 II) a trochu jsem z toho slintal, tak jsem si pak později udělal radost se Sony v podobné relaci, samozřejmě když byly v neodolatelné akci :) Já jako kvalitní poslech dokážu ocenit a toto jsou ještě peníze, které jsem schopen za to dát. Koupit si pořádnou aparaturu, na to nemám. Ani ji nemám kam dát, kdybych měl, tak mi tam stejně polezou děcka a budou rušit atd atd :) Je to podobné jako motorka vs auto, když máš značné požadavky na dynamiku.
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 18. 9. 2023 20:44

není jednoduché být gurmán :)

Jinak miluju ty kecy jak něco nemá cenu apod. Holt zoufalci budou vždy a všude.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod peter23p 18. 9. 2023 21:06

To by mě teda zajímalo jakou si tady myslíte že teda mají cenu pokud se na bazos používané prodávají od 8 do 12tis.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
peter23p
Nováček

Odeslat příspěvekod Goesson 18. 9. 2023 21:17

Za mne 8-12 tis
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod peter23p 18. 9. 2023 21:26

Tak nemyslím že bych to nějak přestřelil když vezmu v potaz že jsou ještě zatavené ve folii.
Promo kód pro získání odměny 1000Kč v mBank, odkaz v profilu.
peter23p
Nováček

Odeslat příspěvekod Redlajn 18. 9. 2023 21:28

Cena je fér.
A že to píše zrovna Káčko, kterej tu prodává věci po dětech poměrně dost za draho...
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 18. 9. 2023 21:31

peter23p píše:Tak nemyslím že bych to nějak přestřelil když vezmu v potaz že jsou ještě zatavené ve folii.

Presne tak
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod K86 18. 9. 2023 21:50

Redlajn píše:Cena je fér.
A že to píše zrovna Káčko, kterej tu prodává věci po dětech poměrně dost za draho...

Sám si nevzpomínám kdy jsem tu něco prodával a už vůbec ne za kolik. Ale asi to bylo dráhy, no :D
K86
Guru

Odeslat příspěvekod maincoonsback 18. 9. 2023 23:27

Arnie J píše:No tak o autě se vůbec nemusíme bavit, tam není kvalitní poslech nikdy. Jinak samozřejmě, lepší je mít poslechovou místnost a aparaturu za 100+ tisíc. Nebo potom sluchátka za 10, se kterýma si sedneš / lehneš kdekoliv, ale musíš je mít přes uši, což mně osobně lehce vadí. (Do uší se nic necpe v tomto případě).

Všemu co píšeš rozumím. V podstatě v tom nevidím problém, jen si dovolím nechat svůj názor, že sluchátka tohoto typu /a to je zásadní/ za desítku jsou prostě pozérství... ale ano, je to můj názor.

Podle mne sluchátka tohoto typu /nebavím se o tom, že to někdo potřebuje třeba na praci a nebo má opravdu sluch, kde to využije/ 90% uživatelů ani funkčně nerozpozná od zmíněných sluchátek za dvojku.

Prostě tohle je už pro mne přesně na té /spíš za/ hranici zbytečnosti.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Ludwar 19. 9. 2023 00:33

Férový inzerát. Ale tady se asi úplně nehodí, spíš FB market či bazoš. Cena dobrá. Sám ty sluchadla mám a nevyměnil bych za nic. Chápu, že né každej si je může dovolit. Pokud bych měl kam jinam investvat víc, tak bych šel asi tam, ale prachy mám tak to neřeším :-).
Ludwar
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maincoonsback 19. 9. 2023 07:34

A hlavně...

Usetris na mytí uši...

A to se vyplatí...
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 19. 9. 2023 07:59

Fajn je sledovat jak nekteri posunuji hranici zbytecnosti nahoru a doku dle toho jaky maji aktualne prijem nebo dle toho co si zrovna oni koupi.

Pisu za kamarada
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka