Prodám všecko

Sekce určená k prodeji automobilů, motocyklů, autopříslušenství atd.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod maincoonsback 17. 3. 2025 23:06

Jo.
Zase jsem měl pravdu.
Tak se to dělá.

Caajk Arnošte...
:-)

P.S příště na poštu do Olympie,.asi.to vyřízené při jednom.

Sikula.

-- 17. 3. 2025 22:06 --

K86 píše:
Arnie J píše:tvl první člověk to hned vzal ... a musel jsem obvolávat 4 další zájemce co čekali v řadě, že bohužel

jestli já jsem tu cenu nakonec nepodstřelil :oboze

Kua další "lucky bastard" co to nafotí a je to hned pryč, kua proč já taky nemám takový štěstí :mrgreen:

Všichni co jim inzeráty leží měsíce na serveru mají jediný problém... Že neujodnes jaký?
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod K86 17. 3. 2025 23:08

Špatný fotky
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 17. 3. 2025 23:27

:D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod maincoonsback 17. 3. 2025 23:29

K86 píše:Špatný fotky

No vidíš...
Pan je Hlava.
:-)

Ale ta Fiesta není špatná...
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 17. 3. 2025 23:37

Jo, ty fotky mi jednou potvrdili lidi, co přijeli pro kotě (zadarmo). Žena šílela, že se jich nezbavíme a šlo to šup šup.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 17. 3. 2025 23:45

Kotiska
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod yndezit 18. 3. 2025 06:05

Pro srovnání podobná s vyšším nájezdem
https://www.facebook.com/groups/9084866 ... 7S9Ucbxw6v
yndezit
Inventář

Odeslat příspěvekod Redlajn 18. 3. 2025 08:56

K86 píše:
Arnie J píše:tvl první člověk to hned vzal ... a musel jsem obvolávat 4 další zájemce co čekali v řadě, že bohužel

Kua další "lucky bastard" co to nafotí a je to hned pryč, kua proč já taky nemám takový štěstí :mrgreen:

Si nenažranej, na všem potřebuješ vydělat a ještě jako bonus jde na garáži dohledat snaha šetřit na servisu?
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod maincoonsback 18. 3. 2025 09:18

yndezit píše:Pro srovnání podobná s vyšším nájezdem
https://www.facebook.com/groups/9084866 ... 7S9Ucbxw6v

Tak jako 10 let stary auto s 200 t. Km na hrbu za skoro 200 t. to bude potřebovat hodně štěstí.

Jako Arnošt se o auta stará, to auto mělo najeto prd a už to taky zcela objektivně nebyla voňavka /v kontextu trhu ale ano/, tak tohle bude auto už v klinické smrti, to je na dojetí.

A to jako mi 200 tisíc prostě přijde hodně no.

Tam podle mě bude muset jít chlapec hodně dolů, aby to prodal /pokud je to jinak v rel. Slušném stavu, což nevypadá/. To půjde tak za 160 Real max.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 18. 3. 2025 09:24

Jako jo ale lidi to vemou, protože atmosféra, japonec co se nesere.... taková je doba. Já bych do toho třeba nešel, spousta jiných lidí jo. Zas to není úplně staré a za dvě kila lidi nabízí i daleko horší střepy :D

Srnoldova nabídka samozřejmě o dva parníky lepší.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Arnie J 18. 3. 2025 09:30

Jo tamta má najeto 5x kolem koule a je to vidět. Navíc to není nejvyšší výbava ani motorizace.
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod K86 18. 3. 2025 10:17

Redlajn píše:
K86 píše:

Si nenažranej, na všem potřebuješ vydělat a ještě jako bonus jde na garáži dohledat snaha šetřit na servisu?

Až se budu chtít dát na charitu, rozdat majetek protože půjdu na zbytek života do kláštera, nebo daruji všechno co mám nějakému odháčkovávači, řeknu ti.
K86
Guru

Odeslat příspěvekod m_tsch 18. 3. 2025 10:19

Nikdo nemluví o charitě, jen ti vysvětlil, proč někdo prodá a někdo prodává.
m_tsch
Veterán

Odeslat příspěvekod K86 18. 3. 2025 10:20

Dokonalý průnik nabídky a poptávky
K86
Guru

Odeslat příspěvekod maincoonsback 18. 3. 2025 10:55

Ale houno.

Psal jsem to už včera, jen někdo prostě neumí číst a nebo chápat psaný text.

Jako...pokud nechci prodat, podívám se na bazarové nabídky a stanovím cenu ve výši, jako jsou na internetu nejvyšší nabídky. Pak ten inzerát tam leží a leží a sem *****, že se nikdo neozve a nebo pokud ano, tak jen vysírači.

No a pak je druhá varianta. Prodat chci, stejně tak se podívám na nabídky na internetu a dám cenu o 10 - 20 tisíc nižší a mám prodáno do druhého dne.

Problém je prostě v tom, že ta hranice mezi tím nikdo se neozve a nebo naopak ozve je prostě pár tisíc korun, které NORMÁLNÍMU člověku co chce mít ty věci vyřešené nestojí za to.

Proto jsem psal... pokud člověk není socka a potřebuje aby mu ty věci odsýpaly, zvolí mnou preferovanou a vyzkoušenou variantu (jako Arnošt), pokud je někdo debil, zvolí variantu číslo jedna a lamentuje.

P.S. A jako reálně ve světě bazaru je fakt úplně těm potenciálním kupcům úplně u zadku, že TEN VÁŠ stroj je ten nejlepší. To je maximálně příjemný bonus.

Taková je realita.

-- 18. 3. 2025 10:01 --

MV_cz píše:Jako jo ale lidi to vemou, protože atmosféra, japonec co se nesere....

Hele v tomto případě si to nemyslím. Myslím, že týpeček bude muset jít dost dolů než to prodá. To že lidi prodávají střepy je pravda, to že se to někomu i podaří občas udat je taky pravda. Je fakt, že když jsem se šel v poslední době na něco podívat, byla to učiněná katastrofa. A ono se to prodá, ale leží to tam klidně půl roku, rok a za kolik to nakonec jde, taky nevíš. Lidi nejsou úplně blbí, zvlášť když mají uvalit své peníze.

Já si to jednou vyzkoušel s Civicem a nakonec... nic moc terno (a to to svým způsobem bylo na trhu vyjímečný auto - pár km, Honda, jeden majitel atd...). A úplně stejně dementní lidi volali, jako na cokoliv jinýho.

-- 18. 3. 2025 10:06 --

https://www.sauto.cz/osobni/detail/hond ... /208146728
To už mi tohle za ty peníze přijde jako 100x lepší kauf.

A kdybych chtěl auto kolem 250 (dalo by se to ukect), tak tohle vypadá jak nový (kdyby to mělo odečet, tak bych to snad i do firmy na lítačku vzal):
https://www.sauto.cz/osobni/detail/hond ... /208133915
maincoonsback
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka