Ale houno.
Psal jsem to už včera, jen někdo prostě neumí číst a nebo chápat psaný text.
Jako...pokud nechci prodat, podívám se na bazarové nabídky a stanovím cenu ve výši, jako jsou na internetu nejvyšší nabídky. Pak ten inzerát tam leží a leží a sem *****, že se nikdo neozve a nebo pokud ano, tak jen vysírači.
No a pak je druhá varianta. Prodat chci, stejně tak se podívám na nabídky na internetu a dám cenu o 10 - 20 tisíc nižší a mám prodáno do druhého dne.
Problém je prostě v tom, že ta hranice mezi tím nikdo se neozve a nebo naopak ozve je prostě pár tisíc korun, které NORMÁLNÍMU člověku co chce mít ty věci vyřešené nestojí za to.
Proto jsem psal... pokud člověk není socka a potřebuje aby mu ty věci odsýpaly, zvolí mnou preferovanou a vyzkoušenou variantu (jako Arnošt), pokud je někdo debil, zvolí variantu číslo jedna a lamentuje.
P.S. A jako reálně ve světě bazaru je fakt úplně těm potenciálním kupcům úplně u zadku, že TEN VÁŠ stroj je ten nejlepší. To je maximálně příjemný bonus.
Taková je realita.
-- 18. 3. 2025 10:01 --MV_cz píše:Jako jo ale lidi to vemou, protože atmosféra, japonec co se nesere....
Hele v tomto případě si to nemyslím. Myslím, že týpeček bude muset jít dost dolů než to prodá. To že lidi prodávají střepy je pravda, to že se to někomu i podaří občas udat je taky pravda. Je fakt, že když jsem se šel v poslední době na něco podívat, byla to učiněná katastrofa. A ono se to prodá, ale leží to tam klidně půl roku, rok a za kolik to nakonec jde, taky nevíš. Lidi nejsou úplně blbí, zvlášť když mají uvalit své peníze.
Já si to jednou vyzkoušel s Civicem a nakonec... nic moc terno (a to to svým způsobem bylo na trhu vyjímečný auto - pár km, Honda, jeden majitel atd...). A úplně stejně dementní lidi volali, jako na cokoliv jinýho.
-- 18. 3. 2025 10:06 --https://www.sauto.cz/osobni/detail/hond ... /208146728To už mi tohle za ty peníze přijde jako 100x lepší kauf.
A kdybych chtěl auto kolem 250 (dalo by se to ukect), tak tohle vypadá jak nový (kdyby to mělo odečet, tak bych to snad i do firmy na lítačku vzal):
https://www.sauto.cz/osobni/detail/hond ... /208133915