Imo tam ide o hodnotu tentoraz.
Telefon urcite nie je taky velky a tazky.
Jedine zeby salam zobral verziu zo zlata
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Goesson píše:salam01 píše:Včera jsem na Datartu objednal telefon, s doručením do Zásilkovny. Teď mi přišel mailVaše objednávka nelze vzhledem ke hmotnosti, rozměrům či hodnotě zásilky doručit a poté uložit na Zásilkovně.
Prosím tedy o zaslání přesné adresy, kam bychom mohli objednávku doručit zásilkovou službou DPD/Top Trans.
Případně je možné zboží vyzvednout na jakékoli prodejně Datart anebo na České poště. Prosíme o informaci, co by Vám vyhovovalo nejvíce.
Člověk by řekl, že firma jako Datart bude mít ošetřeno, aby nenabízeli dopravu, kterou nejsou schopni provést.
dokud nevi kam to pujde, tak to nemuzou vedet... tam je api se zasilkovnou, posles dotaz a on ti odpovi, zda je tam kapacita apod. pokud jsou boxy plne kde se to vejde tak toto ti pak prijde...
Goesson píše:salam01 píše:Včera jsem na Datartu objednal telefon, s doručením do Zásilkovny. Teď mi přišel mailVaše objednávka nelze vzhledem ke hmotnosti, rozměrům či hodnotě zásilky doručit a poté uložit na Zásilkovně.
Prosím tedy o zaslání přesné adresy, kam bychom mohli objednávku doručit zásilkovou službou DPD/Top Trans.
Případně je možné zboží vyzvednout na jakékoli prodejně Datart anebo na České poště. Prosíme o informaci, co by Vám vyhovovalo nejvíce.
Člověk by řekl, že firma jako Datart bude mít ošetřeno, aby nenabízeli dopravu, kterou nejsou schopni provést.
dokud nevi kam to pujde, tak to nemuzou vedet... tam je api se zasilkovnou, posles dotaz a on ti odpovi, zda je tam kapacita apod. pokud jsou boxy plne kde se to vejde tak toto ti pak prijde...
MV_cz píše:Goesson píše:salam01 píše:Včera jsem na Datartu objednal telefon, s doručením do Zásilkovny. Teď mi přišel mailVaše objednávka nelze vzhledem ke hmotnosti, rozměrům či hodnotě zásilky doručit a poté uložit na Zásilkovně.
Vánoce no, by mě zajímalo jak vijó, když klikám zasilku, že v boxu za dva dny nebude volno a nepovolí mi to podat. Nebo naopak mi balik do boxu klidně eShop pošle, ale pak se snaží doručovat a vozí to každej den, protože box je full.
salam01 píše:Tady zjevně nebyl problém s kapacitou výdejního místa, ale s hodnotou zásilky. Kterou Datart samozřejmě zná v momentě objednání. Např. podobně jako se nenabízí každá kombinace dopravy a platby, mohli by si ošetřit i tohle.
glider píše:Imo tam ide o hodnotu tentoraz.
Telefon urcite nie je taky velky a tazky.
Jedine zeby salam zobral verziu zo zlata
salam01 píše:Ciwe, kdyby to dopravili, jak bylo objednáno, žádný problém by nebyl. Ale když místo toho den po zaplacení objednávky nabídli ty nejsračkovitější dopravy, tak co s nima.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků