Prodám 5% slevu do Alzy

Sekce určená k prodeji automobilů, motocyklů, autopříslušenství atd.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod glider 14. 11. 2024 08:44

Imo tam ide o hodnotu tentoraz.

Telefon urcite nie je taky velky a tazky.
Jedine zeby salam zobral verziu zo zlata
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Majkl 14. 11. 2024 09:06

Pablo Escobar edition
Obrázek
Majkl
Ex-moderátor

Odeslat příspěvekod MV_cz 14. 11. 2024 09:16

Goesson píše:
salam01 píše:Včera jsem na Datartu objednal telefon, s doručením do Zásilkovny. Teď mi přišel mail
    Vaše objednávka nelze vzhledem ke hmotnosti, rozměrům či hodnotě zásilky doručit a poté uložit na Zásilkovně.

Prosím tedy o zaslání přesné adresy, kam bychom mohli objednávku doručit zásilkovou službou DPD/Top Trans.

Případně je možné zboží vyzvednout na jakékoli prodejně Datart anebo na České poště. Prosíme o informaci, co by Vám vyhovovalo nejvíce.

Člověk by řekl, že firma jako Datart bude mít ošetřeno, aby nenabízeli dopravu, kterou nejsou schopni provést.

dokud nevi kam to pujde, tak to nemuzou vedet... tam je api se zasilkovnou, posles dotaz a on ti odpovi, zda je tam kapacita apod. pokud jsou boxy plne kde se to vejde tak toto ti pak prijde...

Vánoce no, by mě zajímalo jak vijó, když klikám zasilku, že v boxu za dva dny nebude volno a nepovolí mi to podat. Nebo naopak mi balik do boxu klidně eShop pošle, ale pak se snaží doručovat a vozí to každej den, protože box je full.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod salam01 14. 11. 2024 09:31

Goesson píše:
salam01 píše:Včera jsem na Datartu objednal telefon, s doručením do Zásilkovny. Teď mi přišel mail
    Vaše objednávka nelze vzhledem ke hmotnosti, rozměrům či hodnotě zásilky doručit a poté uložit na Zásilkovně.

Prosím tedy o zaslání přesné adresy, kam bychom mohli objednávku doručit zásilkovou službou DPD/Top Trans.

Případně je možné zboží vyzvednout na jakékoli prodejně Datart anebo na České poště. Prosíme o informaci, co by Vám vyhovovalo nejvíce.

Člověk by řekl, že firma jako Datart bude mít ošetřeno, aby nenabízeli dopravu, kterou nejsou schopni provést.

dokud nevi kam to pujde, tak to nemuzou vedet... tam je api se zasilkovnou, posles dotaz a on ti odpovi, zda je tam kapacita apod. pokud jsou boxy plne kde se to vejde tak toto ti pak prijde...

Tady zjevně nebyl problém s kapacitou výdejního místa, ale s hodnotou zásilky. Kterou Datart samozřejmě zná v momentě objednání. Např. podobně jako se nenabízí každá kombinace dopravy a platby, mohli by si ošetřit i tohle.
Kdo se bojí, sere v síni.
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod MV_cz 14. 11. 2024 09:38

Takže Majkl měl pravdu 8-D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Goesson 14. 11. 2024 09:40

MV_cz píše:
Goesson píše:

Vánoce no, by mě zajímalo jak vijó, když klikám zasilku, že v boxu za dva dny nebude volno a nepovolí mi to podat. Nebo naopak mi balik do boxu klidně eShop pošle, ale pak se snaží doručovat a vozí to každej den, protože box je full.

jsou tam preditivni modely a taky resi nejaky overstock

-- 14. 11. 2024 09:41 --

salam01 píše:Tady zjevně nebyl problém s kapacitou výdejního místa, ale s hodnotou zásilky. Kterou Datart samozřejmě zná v momentě objednání. Např. podobně jako se nenabízí každá kombinace dopravy a platby, mohli by si ošetřit i tohle.

taky se ne vzdy trefime no... holt kokoti
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod salam01 14. 11. 2024 10:05

Tak jsem to stornoval a koupil na Alze, sice o pár stovek dráž, ale bez problémů s doručením.
Tady se hezky ukazuje, jak podstatná je dobře vyřešená logistika. Zrovna Alza si tímhle podle mě ukrojila značnou část trhu.
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod Arnie J 14. 11. 2024 10:07

ajéje, potižista :D
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod salam01 14. 11. 2024 10:21

Ciwe, kdyby to dopravili, jak bylo objednáno, žádný problém by nebyl. Ale když místo toho den po zaplacení objednávky nabídli ty nejsračkovitější dopravy, tak co s nima.
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod glider 14. 11. 2024 10:29

glider píše:Imo tam ide o hodnotu tentoraz.

Telefon urcite nie je taky velky a tazky.
Jedine zeby salam zobral verziu zo zlata

8-)
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Arnie J 14. 11. 2024 10:32

salam01 píše:Ciwe, kdyby to dopravili, jak bylo objednáno, žádný problém by nebyl. Ale když místo toho den po zaplacení objednávky nabídli ty nejsračkovitější dopravy, tak co s nima.

Doručení na prodejnu je třeba moje preferovaná volba u dražších věcí. Ale chápu, pokud se za jeden den zmohli akorát na email, tak co s nima :D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod salam01 14. 11. 2024 10:39

Moje taky. Akorát tohle nebudu vyzvedávat já, a v daném místě prodejna Datart není.
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod Arnie J 14. 11. 2024 10:41

pak se nedá svítit, no
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod salam01 14. 11. 2024 10:43

Na druhou stranu, aspoň si mohl syn vyzkoušel, jak dostat zásilku z debilů od Toptrans nebo DPD, ale na to ho mám asi příliš rád.
salam01
Obecní blb

Odeslat příspěvekod MV_cz 14. 11. 2024 10:44

Jako jo, na příjem věcí snad jedině alzu, protože to nedají na jiné výdejní misto (ještě možná allegro do akzaboxu). Na odesílání balikovna přes alzabox, protože zboxy ne vždy fungujou. I když na ten, co mi nešel snad nikdy a nespároval se, dali už normální klávesnici.
MV_cz
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka