Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
miromen4 píše:Lexx píše:Já nakoupil myčku v nějaké akci, která nebyla pro VIP. Prostě se nepřihlásíš pod svými údaji. Objednávku provedeš bez přihlášení a svoje údaje zadáš růčo.
jj zkoušel jsem už při dřivějšich akcich a taky mi to šlo, akorat co jsem koukal na věci co bych si potencionalně i pořidil tak vždy byl vyhodnějši VIP učet + slevovy kod.
orgasmic píše:Už aby byla akce ONdnes
MV_cz píše:miromen4 píše:Lexx píše:Já nakoupil myčku v nějaké akci, která nebyla pro VIP. Prostě se nepřihlásíš pod svými údaji. Objednávku provedeš bez přihlášení a svoje údaje zadáš růčo.
jj zkoušel jsem už při dřivějšich akcich a taky mi to šlo, akorat co jsem koukal na věci co bych si potencionalně i pořidil tak vždy byl vyhodnějši VIP učet + slevovy kod.
nj ale většinou právě nejdou ty slevové kupony kombinovat s VIP účtem; no neva, objednal jsem zrcadlo na poslední chvíli z mallu (doprodalo se, pak tam byly dva kusy, než jsem se vrátil ze schůzky tak zase doprodaný a včera se tam jeden kus zjevil) s čsob slevou a ještě sluchátka "v ceně 4500" zdarma, kterejch je teď plnej bazoš okolo ~2000 Kč
MV_cz píše:No ta 55Q85R vyšla nejlíp na mallu (i když to ***** o litr zvedli oproti ceně ze samsungu), jestli to teda dodaj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků