Prodám 5% slevu do Alzy

Sekce určená k prodeji automobilů, motocyklů, autopříslušenství atd.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Lexx 16. 6. 2020 16:29

Zrovna mi to nabídlo kupónek 200 při nákupu nad 3000, kdyby někdo chtěl. Platí i pro VIP.
Lexx
Inventář

Odeslat příspěvekod MV_cz 17. 6. 2020 08:26

miromen4 píše:
Lexx píše:Já nakoupil myčku v nějaké akci, která nebyla pro VIP. Prostě se nepřihlásíš pod svými údaji. Objednávku provedeš bez přihlášení a svoje údaje zadáš růčo.

jj zkoušel jsem už při dřivějšich akcich a taky mi to šlo, akorat co jsem koukal na věci co bych si potencionalně i pořidil tak vždy byl vyhodnějši VIP učet + slevovy kod.

nj ale většinou právě nejdou ty slevové kupony kombinovat s VIP účtem; no neva, objednal jsem zrcadlo na poslední chvíli z mallu (doprodalo se, pak tam byly dva kusy, než jsem se vrátil ze schůzky tak zase doprodaný a včera se tam jeden kus zjevil) s čsob slevou a ještě sluchátka "v ceně 4500" zdarma, kterejch je teď plnej bazoš okolo ~2000 Kč :D
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod suram 17. 6. 2020 08:32

orgasmic píše:Už aby byla akce ONdnes

To je ta akce, jak se cena brutálně předraženého zboží sníží na mírně předražené?
suram
Nováček

Odeslat příspěvekod miromen4 17. 6. 2020 09:49

MV_cz píše:
miromen4 píše:
Lexx píše:Já nakoupil myčku v nějaké akci, která nebyla pro VIP. Prostě se nepřihlásíš pod svými údaji. Objednávku provedeš bez přihlášení a svoje údaje zadáš růčo.

jj zkoušel jsem už při dřivějšich akcich a taky mi to šlo, akorat co jsem koukal na věci co bych si potencionalně i pořidil tak vždy byl vyhodnějši VIP učet + slevovy kod.

nj ale většinou právě nejdou ty slevové kupony kombinovat s VIP účtem; no neva, objednal jsem zrcadlo na poslední chvíli z mallu (doprodalo se, pak tam byly dva kusy, než jsem se vrátil ze schůzky tak zase doprodaný a včera se tam jeden kus zjevil) s čsob slevou a ještě sluchátka "v ceně 4500" zdarma, kterejch je teď plnej bazoš okolo ~2000 Kč :D

Tak zaleži jake slevove kupony. Co jsou kolikrat od nějakych operatoru tak to opravdu ne, ale ty co na mě vyjižději z praveho boku přimo na strankach datartu tak teměř vždy kombinovat šly. Jen snad jak si tu daval ten xiaomi foun tak u něj to nešlo, ale u něj se ponižila cena při přidani do košiku což jsem viděl poprve. Jinak jsem zkoušel ruznou elektroniku, telefony a zatim vždy šlo. Teď o vikendu jsem zkoušel i par praček a u jedne mi VIP učet shodil nějake 3 litry a ještě šel použit -500 kod.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 17. 6. 2020 10:13

teď třeba ten obecný kupon na slevu na telky 10 % (není to od operátora ani od banky) a nefungoval :( ale tak nic, bohužel ty VIP ceny nejsou někdy o moc nižší a problém je, že VIP statutu se nedá zbavit (jako jo můžu to koupit bez přihlášení ale to tak trochu zase popírá logiku, že nemám všechny svoje objednávky pod svým účtem).
Naposledy upravil MV_cz dne 17. 6. 2020 10:22, celkově upraveno 1
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod miromen4 17. 6. 2020 10:19

No, ale to tak trochu michaš jabka s hruškama. Ty jejich akce nejdou kombinovat s VIP učtem. Ale často co jsem zkoušel tak nakup přes VIP + slevovy kod by vyšel lip než pravě ty jejich akce. Sice rozdil nijak velky, ale každa kačka dolu dobra.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 17. 6. 2020 10:23

já ani moc nevidím rozdíl mezi slevou a akcí, když pokaždý je to slevovej kód a někdy funguje a jindy ne :(
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod Lukas063 17. 6. 2020 10:49

miro jak to ma zmaknute :D
Lukas063
Guru

Odeslat příspěvekod miromen4 17. 6. 2020 10:50

No jak jsem psal, ja mam 2 slevove kody -500 a ty s VIP učetm jdou kombinovat. A narazil jsem na dost vyrobku, ktere šly za velice pěknou cenu. Tušim i Lexx tam pořizoval noťas za cenu, ktera jinde byla vyšši. Minuli měsic jsem navedl borce, ktery pořidil LG C9 v 65 a ta šla pod 42tkč což byla hodně dobra cena. Nebo tahle pračka lze teď na datartu pořidit za 16 586kč...
https://pracky.heureka.cz/lg-f4wv910p2/
Takže asi i zaleži co chceš koupit a taky kdy, jestli je to nutne nebo na nějakou akci čekaš. Ale da se pravě řada věci pořidit za dobrou cenu a ani neni třeba na nějakou akci čekat.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 17. 6. 2020 11:29

No ta 55Q85R vyšla nejlíp na mallu (i když to ***** o litr zvedli oproti ceně ze samsungu), jestli to teda dodaj
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod T.E.CH 17. 6. 2020 11:44

Nejlevnější je to, co si nikdy nekoupíte....
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod miromen4 17. 6. 2020 12:21

MV_cz píše:No ta 55Q85R vyšla nejlíp na mallu (i když to ***** o litr zvedli oproti ceně ze samsungu), jestli to teda dodaj

Jo na mall byvaji poměrně často na TV nějake akce, neni to dlouho co tu daval hustoles -20% na TV nad 40tkč pravě na mall a par kusu tam bylo za fajnove prašule . A jasně pokud vyjde levněji tak neni o čem. Ja taky špekuloval s pořizenim c9 na datartu a to jsme se s babou kvuli toho rafli. No pak přišel EW s "neodolatelnou" nabidkou a už nebyl problem.
A na kolik tedy na tom mallu vyjde tedy vyšla, pač koukam, že si ji asi vykoupil :D
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 17. 6. 2020 12:32

No nakonec 22 790,- ale je to i s dopravou (a v rámci ní si mall připočítal automaticky i pojištění zásilky, čau goesi :D)
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod miromen4 17. 6. 2020 12:48

Hm takže to si ani neměl jak ovlivnit. No jo no, to jsou fintičky. Mi EW nenaučtoval ani kačku a vlastně se mi to ještě nikdy u žadneho obj. zboži nestalo. Stači jak teď některe shopy nuti dalši zboži nebo pravě to připojištěni což dřive nebylo a stačilo par kliku a objednano.
FOCUS 1.5 EB
miromen4
Guru

Odeslat příspěvekod MV_cz 17. 6. 2020 13:14

Hele jo bylo tam zatržítko na připojištění 50,- zásilky, šlo by to zrušit, ale nechal jsem to tam, když vezou zrcadlo, tak snad aspoň nějaká jistota, že když s tim fláknou nebude to konečná. Sleva byla přes 6 tisíc, tak jsem toho padíka neřešil O:-)

Spíš čekám, že až zprocesujou platbu, budou volat nahaněči, jestli jsem si nezapomněl rozšířenou "záruku" ala pojištění a budou to chtít ze mě vydyndat.
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka