VW Tiguan R-line, 2.0 TDI 4 Motion 103 KW, 7 st. DSG

Sekce určená k prodeji automobilů, motocyklů, autopříslušenství atd.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod vratu 7. 5. 2012 16:39

Zdravím,

prodávám VW Tiguan R-line 2010, 2.0 TDI 4 Motion 103 KW, 7 st. DSG.
- najeto 26.000 Km
- ještě v záruce, viz foto servisní knížky
- kola 255/40 R19 + zimní pneu stejného rozměru

Cena: 660.000,-
Pokud se Vám cena zdá vysoká, nabídněte sami a třeba se domluvíme ;-) vycházel jsem z toho, jaké jsou ceny např. na tipcars.

Mimořádná výbava:
- Bi-xenonové světlomety dynamické, automatická klimatizace Climatronic, parkovací senzory, automatický parkovací asistent, multifunkční sportovní volant, panoramatická střecha, radio s bluetooth, vyhřívané sedačky, Media-In pro USB paměť, alarm

Bydlím kousek od Mladé Boleslavi. Po dohodě se můžete přijet podívat.

Vůz má několik oděrek na kolech, v interiéru je několik škrábanců, ale nic hrozného. Auto nemá chybu, je to dobrej stroj :-) prodávám, protože potřebuju prašule na bydlení.

Zájemci pište na email:
vratislav.k@centrum.cz

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod MELLO 7. 5. 2012 17:03

Pěknej mazel ;-)
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod vratu 7. 5. 2012 17:07

Dík :-) bude se mi po něm stejskat :-P
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod K86 7. 5. 2012 17:33

Shanim neco podobneho pro mamu, akorat benzin. nabizim 150tkc, jsem ochotnej prekousnout i tu naftu :D
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod vratu 7. 5. 2012 17:33

Pro mámu škoda ne? :-D
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod Dusan 7. 5. 2012 17:47

Obavam se, ze realna prodejni cena bude tak sto tisic dolu. Ten nizky najezd je prijemny, ale realne ti za nej nikdo neda stopadesat tisic, kdyz normalne jeteho podobneho Tiguana koupi kolem pul mice. Ta cena pres sest set tisic zbytecne desi lidi, pokud to potrebujes relativne zahy prodat, tak tam dohodu nech, ale puvodni cenu posli rozhodne pod sest set tisic. Pres sest set uz konkurujes nabidkam dealeru s predvadeckami a to je pro majitele ojetiny blba pozice.
Auto: Infiniti M37s
AV: Onkyo 805, Sony VPL-HW55ES, HTPC
Mob: Galaxy S8+
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod vratu 7. 5. 2012 17:53

Dík za názor ;-) jak jsem psal, prošel jsem podobné ojetiny a stojej cca od 670.000 do 690.000. Ja k tomu dávám i ty gumy a ještě zbytek záruky. Když by se někomu něco nezdálo, může to dát na reklamaci :-)

Můžu dát slevu, ale ne 100.000

-- 7. 5. 2012 18:56 --

Tady důkaz, že nekecám ;-) toto je o půl roku mladší a cena atakuje 700.000,-

http://www.dasweltauto.cz/Car/464695/tiguan-2-0-tdi-sport-style-r-line?specDealerPage=porsche-smichov
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod Marek Zrak 7. 5. 2012 17:56

Za tuhle cenovku by byl prodejný možná vloni, taky bych to viděl o kilčo míň.
Na netu najdeš spoustu cenovek, ale druhá věc je, za kolik to nakonec půjde do světa.
992 GTS MT
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2
Coupe JCW KW3
Scania R490

hoonring.cz
Marek Zrak
Inventář

Odeslat příspěvekod K86 7. 5. 2012 18:04

dobre, kdyby sis to rozmyslel tak 200 na ruku :)
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

K86
Guru

Odeslat příspěvekod Dusan 7. 5. 2012 18:05

vratu píše:Tady důkaz, že nekecám ;-) toto je o půl roku mladší a cena atakuje 700.000,-

http://www.dasweltauto.cz/Car/464695/tiguan-2-0-tdi-sport-style-r-line?specDealerPage=porsche-smichov

Ty nectes to co ti pisu a k vlastni skode. :mrgreen: Tohle je prave ta predvadecka od dealera o kterych jsem mluvil, to je presne ta kategorie ojetin, kterym nemuzes konkurovat.
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod vratu 7. 5. 2012 18:06

Proč jim nemuzu konkurovat? :-) ja ho kupoval taky od Porsche Smichov, jezdil jsem s autem pul roku a ted jsem se dostal do slozitejsi situace. Potrebuju péňo no :-) nechci nikoho obrat.
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod Dusan 7. 5. 2012 18:11

Protoze dealer je profik a narozdil od tebe ta auta umi prodavat. On to auto ma na autosalone, profesionalne nalestene a vycistene, k tomu usmivajici se prodavace, automat na kavu, solidni zazemi velke firmy, ma blyskany autosalon viditelny na pul kilometru a zastupy zakazniku ochotnych vysolit za auto velke penize, kterym misto funglovky nabidne s "velkou slevou" zanovni predvadeci kousek. Ver mi, ze za ty penize jako on, ty to auto nikdy na ulici neprodas, byt by bylo sebelepsi.
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod vratu 7. 5. 2012 18:13

Dobrá no... tak to jsem v prd*** :-) já ho nechci prodat za stejný prachy, chci mín penez, ale nedám toho svýho kluka za 550.000 :-P
vratu
Nováček

Odeslat příspěvekod Dusan 7. 5. 2012 18:18

Ja na tebe budu jeste hnusnejsi, ja ti rovnou reknu, ze i za tech 550.000Kc bude tohle dost obtizne prodejne auto. Ono v dnesni dobe, pri dnesni situaci na trhu prodavat ojetinu, pokud to neni premiovka, pres pul milionu je zatracene tezky. Tech potencialnich kupujicich v tehle cenove kategorii je hodne malo. Cimz nechci rici, ze by jsi mel jit s cenou nekam hluboko pod pul mega nebo neco takoveho, jen tim chci rici, ze i za cenu 550.000CZK to nebude auto prodejne do druheho dne obratem ruky.
Dusan
Inventář

Odeslat příspěvekod K86 7. 5. 2012 18:21

Bohuzel tady musim souhlasit s Dusanem, ma vice mene pravdu, ja byt v situaci kdy ty prachy mit a nemit na nove auto, tak jdu rozhodne za dealerem nez za soukromnikem, prece jen neni to malo penez a autorizovanej dealer ve me bude budit daleko vice jistoty a solidnosti nez soukromnicek
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

K86
Guru

Další stránka