Stifmeister píše:No je to škaredé, nekoupil bych to ani já, a to mě je 16
To Tě šlechtí

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Stifmeister píše:No je to škaredé, nekoupil bych to ani já, a to mě je 16
McLaren píše:mousefromhouse - kdyby ses malinko zamyslel, tak bys zjistil, že při bržení de velká většina na předek, zadní brzdy jdou plně dostačující ty co tam jsou![]()
však ho nech... není první ani poslednípeacefulwarrior píše:Že si ještě musíš takhle nabíhat ...McLaren píše:HondaMan - běž raději prohnat svůj 1,4MPi 44kw![]()
![]()
goes píše:McLaren píše:mousefromhouse - kdyby ses malinko zamyslel, tak bys zjistil, že při bržení de velká většina na předek, zadní brzdy jdou plně dostačující ty co tam jsou![]()
HondaMan - běž raději prohnat svůj 1,4MPi 44kw
goes - http://www.profichiptuning.cz/
a zkusenosti po chipu? a bylo mereni vykonu pred a po?
mousefromhouse píše:McLaren píše:mousefromhouse - kdyby ses malinko zamyslel, tak bys zjistil, že při bržení de velká většina na předek, zadní brzdy jdou plně dostačující ty co tam jsou![]()
Ale tak tady u tohodle kousku snad nejde o to, jestli to brzdi nebo ne, ale o ten "look", nebo se pletu ?Ja bych takovy trapne maly brzdy takovym zpusobem nevystavoval...
Jo kdybys tam mel nejaky masivni brzdy z Porsche, tak nereknu ani pul slova, ale tohle je proste trochu trapas
zelvotron píše:Proč? Víš, jak je to praktickýMůže demontovat třmen aniž by musel sundavat kolo
maxie píše:Proc to neprodas na audiclubu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků