Marek Zrak píše:Láhev od aquily je součástí výbavy?
a ještě krabice kapesníků.
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Marek Zrak píše:Láhev od aquily je součástí výbavy?
eLzyx píše:cca 1,1 - 1,6M podle výbavy
tady máš dobovej ceník: http://www.edisk.cz/stahni/39823/cenik_ ... .69KB.html
+ připočti si nějakej ten desetitisíc za úpravy od Heico
(bodykit za 900€, křídlo 255€, asi i výfuk-830€ ... otázka jestli si nepohráli i s ŘJ -1390€ a dalšíma komponentama, např. 4pískový brzdy na předek jsou za 3000€, samosvor 1630€)
celkem levňoučký autíčko, co? A to radši nechtějte vědět, kolik stálo to moje
eLzyx píše:ne vždy jsou sesle ve tvaru zlomenech necek tím nejlepším. Závodní Recaro by se k určení tohodle auta myslím nehodili.
eltoroloco píše:eLzyx píše:ne vždy jsou sesle ve tvaru zlomenech necek tím nejlepším. Závodní Recaro by se k určení tohodle auta myslím nehodili.
Přesně tak, např. Recaro jako jsou v FF ST by se sem moc nehodily, ale celkově sedačky beru jako velkou přednost, na cestování paráda...to je ale asi u všech modelů Volvo..
Tracid píše:eltoroloco píše:eLzyx píše:ne vždy jsou sesle ve tvaru zlomenech necek tím nejlepším. Závodní Recaro by se k určení tohodle auta myslím nehodili.
Přesně tak, např. Recaro jako jsou v FF ST by se sem moc nehodily, ale celkově sedačky beru jako velkou přednost, na cestování paráda...to je ale asi u všech modelů Volvo..
jj taky si myslim, mam ty same sedacky i stejna kombinace materialu a na dlouhe cesty super. Ostrava-Praha-Ostrava na otocku a clovek z toho vyleze uplne v pohode...
Jinak za dva mesice se chystam taky prodavat tak jsem zvedav jak to pujde, S40 bohuzel hodne ztraci na cene
eltoroloco píše:To bude tim, ze tady kazdej chce nemce, i kdyz nevyzkouseli severskou kvalitu..
Ale zas na druhou stranu, zas jich nejezdi tolik.
Jakej motor tam mate?
Tracid píše:eltoroloco píše:To bude tim, ze tady kazdej chce nemce, i kdyz nevyzkouseli severskou kvalitu..
Ale zas na druhou stranu, zas jich nejezdi tolik.
Jakej motor tam mate?
jestli nevadi tak bych presel na tykani, prijde mi to na forech neprirozene...
jinak neda se nez souhlasit, myslim ze spousta lidi ma zafixovano S40 = predrazeny focus, ale uz nevidi kvalitnejsi sedacky, komfortnejsi podvozek a lepsi materialy v interieru. Navic super vlastnost je totalni nezajem vykradacu![]()
Motor mam 2.4/103 kW. Chtel jsem to same co mas ty, ale v te dobe jsem nic nesehnal v prijatelne cene, tak jsem skoncil u tohohle...
martines73 píše:Tak musím za sebe říct,že mám to samé Volvo se stejnou motorizací a bál bych se FF porovnávat s S40 v T5 provedení.A co se týče kilometrů tak já mám 43000km takže nemám důvod nevěřit tomu co prodávající uvádí.Ten sportpacket to auto neskutečně zvedne.
eltoroloco píše:martines73 píše:Tak musím za sebe říct,že mám to samé Volvo se stejnou motorizací a bál bych se FF porovnávat s S40 v T5 provedení.A co se týče kilometrů tak já mám 43000km takže nemám důvod nevěřit tomu co prodávající uvádí.Ten sportpacket to auto neskutečně zvedne.
Přesně moje řeč, já bych to fakt s FF nesrovnával, protože mi to ani nepřijde jako dvě porovnatelný auta ( i když jasně, že vim co mají společný, ale to fakt ví minimum lidí.)
Speedy G. píše:eltoroloco píše:martines73 píše:Tak musím za sebe říct,že mám to samé Volvo se stejnou motorizací a bál bych se FF porovnávat s S40 v T5 provedení.A co se týče kilometrů tak já mám 43000km takže nemám důvod nevěřit tomu co prodávající uvádí.Ten sportpacket to auto neskutečně zvedne.
Přesně moje řeč, já bych to fakt s FF nesrovnával, protože mi to ani nepřijde jako dvě porovnatelný auta ( i když jasně, že vim co mají společný, ale to fakt ví minimum lidí.)
Nepřijde Vám divný, že se tu dnes nově někdo registruje a hned v prvním příspěvku začne s potvrzováním nájezdu auta, o kterém byla vyslovena pochybnost o pravdivosti tachometru? A dál už se dnes neprojeví?
Mám takový pocit, že s tím autem nebude vše v pořádku![]()
Ale je to čistě spekulace.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků