P: Peugeot 607 2.2i

Sekce určená k prodeji automobilů, motocyklů, autopříslušenství atd.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod shwaara 2. 1. 2010 19:14

Ahoj, prodám svůj Peugeot 607 2.2i, 158PS, rv. 7/2001, 150.000 km (ověřitelné v servisu Peugeot), manuální převodovka, automatická dvouzónová klima, ABS, TCS, ESP, 8x airbag, 4x vyhřívané sedačky, 4x el. okna + zrcátka, dešťový senzor, senzor tlaku v pneu, ostřikovače světel, tempomat, CD changer, JBL Sound system, dálk. ovl. centrál a otvíraný kufr, palubní PC, integr. anténa, dálk. ovl. rádia, handsfree, defend lock. Vůz je v perfektním stavu, bez poruch!
Dlouhodobá (za 10.000km) spotřeba na letních gumách s klimou při svižném stylu jízdy: 9.9l/100km

Nicméně je třeba pořešit: Přítelkyně trochu nelibě nedávno po ránu sdělila, že jí nevyhřívá sedačka (spolujezdec), takže tipuju na drátek nebo dečku - otázka stokorun. Sám jsem ji ale nezkoušel :)
Asi brzy (tipuju tak cca za rok) odejde LP čidlo ESP. V ostře projetých L zatáčkách sepne ESP. Na sněhu/ledu se ale chová, jak má - nespíná předčasně. Nemělo by jít o drahou záležitost.
Je třeba vyměnit přední brzdové kotouče, jsou už na pokraji své životnosti.

Jinak vše funguje, jak má, dokonce na rozdíl od drtivé většiny jetých 607 funguje nula v otvírání kufru, podvozek nemá vůle, tlumiče OK, geometrie OK, ...
Před 15.000km byly dělány rozvody a přední brzdové destičky (doložím fakturou Peugeot Klatovy). Před cca 13.000km byl měněn olej + filtr. Zadní brzdy jsou OK.
STK a emise do 5/2011.

Cena: 138.000Kč, kontakt: jarasvara@centrum.cz, SZ.

fotky:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

PS: Bylo to focený před prvními mrazy hned po navoskování, tak jsem to před setměním už nestihl vysát :nevim
shwaara
Nováček

Odeslat příspěvekod JardaB 2. 1. 2010 19:24

Za 99900 s plnou nadrzi bych popremyslel ...
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod shwaara 2. 1. 2010 19:27

Za 99 si můžeš koupit v AAA zaručený super stav s prázdnou nádrží a zrovna vybitou baterkou ;)
shwaara
Nováček

Odeslat příspěvekod macbook 2. 1. 2010 19:27

9 rocne auto za 138tis CZK ? no neviem....
VW PASSAT CC 3.6V6 220kW DSG 4MOTION 2009
macbook
Nováček

Odeslat příspěvekod JardaB 2. 1. 2010 19:29

Ja to ale myslim vazne, je to fakt stary a na servisu si to bude uz brat ranec. To neni nejaka Fabka junijooor, ktera se ne.ere a jezdi za babku.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod stewo99 2. 1. 2010 19:29

Ma niekto skusenosti s P607 ? ...
stewo99
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod shwaara 2. 1. 2010 19:31

PC 1.1mio a na rozdíl od většiny 2001 P607 je tohle opravdu funkční auto v dobrém stavu, ne bezedná díra na peníze. Když jsem ji kupoval, objel jsem jich asi 10 a vždy totální katastrofa. Baterka vybitá, senzor tlaku v pneu hlásí chybu, kufr nejde otevřít nulou, klima nefunguje, zrcátka se nepřiklápí, sedačky nevyhřívají, ve skutečnosti najeto 300.000km, podvozek vytlučený... Je fakt problém najít 607 v dobrém stavu.
shwaara
Nováček

Odeslat příspěvekod shwaara 2. 1. 2010 19:32

Servis asi takhle: Rozvody mě v origo servisu i s prací vyšly na 6500, destičky 1800 + práce. Asi jsem měl štěstí, ale tenhle kus se nekazil, takže provoz pohoda.
shwaara
Nováček

Odeslat příspěvekod stewo99 2. 1. 2010 19:34

preco ho predavas ked sa nekazi ... oplati sa to za tu cenu?
stewo99
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod JardaB 2. 1. 2010 19:34

Proc asi? Se.e se to a nic to nevydrzi. Ja bych to s cenou neprehanel, tohle si jen tak nekdo nekoupi. A ze se to nes.. doted, je jen predzvest budoucich problemu.
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod stewo99 2. 1. 2010 19:34

Racej bych to nechal manzelke ... je to celkom velka nakupna taska
stewo99
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod shwaara 2. 1. 2010 19:36

Napsal jsem nabídku - pokud někdo bude mít zájem, tak to koupí, pokud ne, tak si ji nechám. Dám do předu nový brzdový destičky a budu s ní ještě rok jezdit. Zkouším ji prodat, protože jsem dostal zajímavou nabídku na novější auto, ale když to neklapne, rád si budu pohodlí 607 užívat dál, za pár korun je to super auto.
Ad Fabia: To nemůžeš vůbec srovnávat. Kdo přemýšlí na úrovní Fabie, ten si 607 nikdy nekoupí a naopak.
shwaara
Nováček

Odeslat příspěvekod K86 2. 1. 2010 19:38

JardaB píše:Proc asi? Se.e se to a nic to nevydrzi. Ja bych to s cenou neprehanel, tohle si jen tak nekdo nekoupi. A ze se to nes.. doted, je jen predzvest budoucich problemu.

Ty mas konkretni informace o tomhle kusu ze tak vesele pises o skutecnem stavu?
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod K86 2. 1. 2010 19:39

shwaara píše: To nemůžeš vůbec srovnávat. Kdo přemýšlí na úrovní Fabie, ten si 607 nikdy nekoupí a naopak.

Tady ne, tady jsi v garazi :D
O4 FL eTSI DSG 110kw
S-Max 2.0TDCI 120kw
911 997.1 C 239kw

Používejte pravý jízdní pruh, idioti!!!
K86
Guru

Odeslat příspěvekod JardaB 2. 1. 2010 19:46

K86 píše:
JardaB píše:Proc asi? Se.e se to a nic to nevydrzi. Ja bych to s cenou neprehanel, tohle si jen tak nekdo nekoupi. A ze se to nes.. doted, je jen predzvest budoucich problemu.

Ty mas konkretni informace o tomhle kusu ze tak vesele pises o skutecnem stavu?

Kus, nekus, je to pazout ;-)
JardaB
Guru

Další stránka