P: VW Passat sedan 2001 V6 TDI

Sekce určená k prodeji automobilů, motocyklů, autopříslušenství atd.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Driver 24. 9. 2009 15:45

Proti 1.9 TDI 96 kw tenhle motor nemá šanci, ta 1.9 je daleko pružnější ve zrychlení a má lepší průběh krouťáku.
Das Auto
Driver
Štamgast

Odeslat příspěvekod trewis 24. 9. 2009 16:34

Tak si to uzij, zavodniku ;-)
trewis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Snail 24. 9. 2009 16:38

Kolik ti to ocenili? Příští rok bych se toho chtěl taky zbavit
Kalousek: "Jsem ochoten připustit v rámci pokory parlamentní diskuse, že já se občas opiji a vy (Rath) se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já jsem schopen se z toho do druhého dne vyspat"
Snail
Inventář

Odeslat příspěvekod -LK- 24. 9. 2009 17:52

nikdo píše:Šel bych do Supa s automatem, IMHO daleko lepší auto.

Souhlas.To má táta, sice to h*o jede, spotřeba dálky i pod 7, zvuk na diesel od VW slušný. Samozřejmě neporovnatelné s benzínem, ale to od toho asi nikdo nečeká.
فارسي بلد هستم
-LK-
Inventář

Odeslat příspěvekod trewis 24. 9. 2009 18:39

Majiteli byla nabidnuta cena blizici se odhadu realne ceny od zdejsich uzivatelu. Uz to nejak zamknete.
trewis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod maxie 24. 9. 2009 19:32

Poslední dobou mívám dobrý odhad, měl bych si vsadit :-D
... to be yourself is all that you can do ...
maxie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Mingusius 21. 9. 2011 15:33

Co to tady slintate za nesmysli??Nechapu co je ne tomhle motoru spatneho??Ja ho mam uz 6let ma najeto 248521km,spotreba je akorat,max.rychlost je kolem 240km/h,v zime to zacne topit hned,zadny olej to nezere.Taky je potreba se o ten motor trochu starat!!jeste jsem zadnou repasy turba delat nepotreboval,protoze neni duvod!!Ted si v poho na dalnici osolim treba i Bavoraka 525d.Takze kdo sem pise ze stoji za prd,tak je to d... a nerozumi tomu!!!!!Je o 1000% lepsi nez obycejna 1.9tdi 96kw.Ja vubec muzete napsat ze to ***** jede???Tak at si do toho sednou ti,kteri sem pisou ze jede pomali-MELI BY VLASI JAKO KUKURICI.

NECHAPU DEMENCI NEKTERYCH LIDI...
Mingusius
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod M@C 21. 9. 2011 15:54

Ty vole 2 roky stare tema a on je nekdo schopny se zaregistrovat jen proto, aby si tu svou ***** obhajil :-D
Volvo S80 3.2 A/T AWD 179 kW '11
Volvo V70 3.2 A/T 175kW '09
M@C
Štamgast

Odeslat příspěvekod King of Potato People 21. 9. 2011 15:54

525td? :)
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod M@C 21. 9. 2011 15:55

525tdsa :-)
Volvo S80 3.2 A/T AWD 179 kW '11
Volvo V70 3.2 A/T 175kW '09
M@C
Štamgast

Odeslat příspěvekod King of Potato People 21. 9. 2011 16:01

TDS už by to beztak pojela... tuším, že oboje má stovku kolem 10s.
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod orgasmic 21. 9. 2011 16:26

Mingusius píše:Co to tady slintate za nesmysli??Nechapu co je ne tomhle motoru spatneho??Ja ho mam uz 6let ma najeto 248521km,spotreba je akorat,max.rychlost je kolem 240km/h,v zime to zacne topit hned,zadny olej to nezere.Taky je potreba se o ten motor trochu starat!!jeste jsem zadnou repasy turba delat nepotreboval,protoze neni duvod!!Ted si v poho na dalnici osolim treba i Bavoraka 525d.Takze kdo sem pise ze stoji za prd,tak je to d... a nerozumi tomu!!!!!Je o 1000% lepsi nez obycejna 1.9tdi 96kw.Ja vubec muzete napsat ze to ***** jede???Tak at si do toho sednou ti,kteri sem pisou ze jede pomali-MELI BY VLASI JAKO KUKURICI.

Ty vole, Ty jsi taky dobrej vocas :D
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Odeslat příspěvekod m4lcolm 21. 9. 2011 16:31

to jsou nesmysli, repasy nepotřebuje :D Kvalita názoru zde věrně odpovídá úrovni písemného projevu :D
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod JackNO.1 21. 9. 2011 16:36

Mingusius píše:Co to tady slintate za nesmysli??Nechapu co je ne tomhle motoru spatneho??Ja ho mam uz 6let ma najeto 248521km,spotreba je akorat,max.rychlost je kolem 240km/h,v zime to zacne topit hned,zadny olej to nezere.Taky je potreba se o ten motor trochu starat!!jeste jsem zadnou repasy turba delat nepotreboval,protoze neni duvod!!Ted si v poho na dalnici osolim treba i Bavoraka 525d.Takze kdo sem pise ze stoji za prd,tak je to d... a nerozumi tomu!!!!!Je o 1000% lepsi nez obycejna 1.9tdi 96kw.Ja vubec muzete napsat ze to ***** jede???Tak at si do toho sednou ti,kteri sem pisou ze jede pomali-MELI BY VLASI JAKO KUKURICI.

Jestli Ti to jede 240, tak Ti proměřuje tachometr nejmíň o 30km/h :-) Pokud jsi předjel BMW 525d, tak věz, že jen kvůli tomu, že zatímco Ty jsi závodil, řidič BMW se kochal.

A k tomu zbytku řečí snad jen to, že s V6 TDI 110kW může v dnešní době jezdit jen absolutní vůl, ostatně kdo jinej by taky mohl napsat vlasi, že? :-)
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod orgasmic 21. 9. 2011 16:47

Ty asi nevis, ze VLASI je specialni odruda kukurice.
NEevlim, tedy jsem.
orgasmic
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka