e-prodejna vysloužilých mobilních telefonů (staré téma)

Sekce určená k prodeji automobilů, motocyklů, autopříslušenství atd.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Pajjoun 1. 9. 2011 21:13

TomeekHoleek píše:Ty asi nejsi z Brna, pokud vím, ne? :D

Nejsem, ale kdybych jel někdy okolo, tak bych si udělal zastávku třeba... :D
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Anonymni 2. 9. 2011 08:24

tak jsem si koupil Galaxy SII, až přijde, bude k dispozici můj Ace... předpokládám doba dodání tak měsíc. Je to přes toho filutu na aukru, kterej "prodával" majklovi N8čku
Anonymni

Odeslat příspěvekod myšpulín 2. 9. 2011 09:20

S tím by si mohl chvíli vydržet. Ty levnější Androidy za moc nestojí.
myšpulín
Inventář

Odeslat příspěvekod Pajjoun 2. 9. 2011 10:24

Podle mě stojej za dost. Za pár korun jde mít opravdu funkční telefon, kterýmu chybí jenom rychlost a rozlišení, jinak je to plnohodnotně použitelný. Rozhodně z Sll nebude nijak extra uchvácenej ničim kromě výkonu a možná zpracování... Ale jinak CG, konečně kvalitní hračka a jak píše myšpulín, ten by ti moh i vydržet, alespoň do konce roku. :D
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Anonymni 2. 9. 2011 10:51

no ještě aby došel... abych jen někomu nepůjčil na pár měsíců 7,5 tisíce
Anonymni

Odeslat příspěvekod lu.kas 2. 9. 2011 13:12

burty s krenem píše:lukas

Je tam android 2.2, ale myslim, ze uz se da upgradovat na 2.3. Jinak sem zatim spokojenej. Co se tyce vydrze, tak kdyz se zapne wifi, gps atd a blbne se s tim ,tak se to da za den v pohode vybit, ale pri normalnim telefonovani a psani sms vydrzi v pohode 4 dny. Nejak vyrazne se neseka, jen kdyz se radne neukonci vsechny aplikace, tak pak jo, ale da se nainstalovat program, kterej automaticky ukoncuje vsechny aplikace, ktery nemaj bezet na pozadi, kdyz z nich odejdes, takze v pohode. Jinak se do toho z android merketu da stahnout hodne programu, her atd, takze podpora dobra. Zadnej software do pc k tomu neni, zobrazi se jako disk a vsechny instalace se provadi v mobilu. Celkove sem zatim fakt spokojenej a za tu cenu se asi lepsi mobil neda koupit...

Díkes :)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Štamgast

Odeslat příspěvekod Anonymni 2. 9. 2011 13:50

ano, levnějším androidům chybí jen rozlišení, bombastické displaye, výkoné procesory... tohle všechno asi využiješ jen když hraješ nějaké 3D HD hry... jinak malý android na práci jako takovou bez problému stačí, mi už trochu zpomaluje, musím hodně často pročisťovat Rom nbeo Ram či co to je, ale jako nějaký hry se na tom dají hrát, nebýt tý nabídky na SGSII za babku, tak ho asi jen tak neměním, dokonce i včera když jsem jel pro N8 mi hlodal červík, jestli to je dobrý nápad nebo ne, no po tom co jsem se rohodl do toho prasknout s SGSII už definitivně počkám až na belle, ale těžko představit, že pak ještě koupím nokii :hm /i když nikdy neříkej nikdy/ :-)
Anonymni

Odeslat příspěvekod TomeekHoleek 2. 9. 2011 14:00

Maty: Link na tu aukci prosímtě?
TomeekHoleek
VIP Galerie

Odeslat příspěvekod Anonymni 2. 9. 2011 14:02

http://aukro.cz/samsung-galaxy-s2-i9100 ... 77199.html

-- 2. 9. 2011 15:06 --

ono někteří lidi od něj telefon dostali a někteří ne, co jsem se díval, tak u akuce kde psal dodání 7-10 dní, byl telefon zakoupen 19.srpna a borec dal hodnocení pozitiv 29.srpna.. což mi dává naději
Anonymni

Odeslat příspěvekod Pajjoun 2. 9. 2011 14:13

"pošlete peníze a mobil je váš a nepište nesmysli mám jenom jeden meil!!!!!!!!"

:D

Tak snad ti dorazí mobil v pořádku a nebudeš muset řešit žádnou reklamaci. :-)
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Anonymni 2. 9. 2011 14:17

tjn, toho se bojím, no majkl to taky risknul a asi i dostal nakonec peníze zpět, vypadá to totiž, že speciálně s nokiema N8 měl nějaký problém, co jsem tak zběžně narazil na samsungy, tak došly, možná některý ne... ale ty nokie určitě nedošly.. no ještě jsem mu peníze neposlal, teď o víkendu by to stejně nechodilo, pošlu v pondělí :-)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Pajjoun 2. 9. 2011 14:55

Jj, nejvíc problémů měl s Nokiema a ještě jenom za poslední měsíc, tak snad ti dojde. Pozitivů má jinak dost...
TS
Pajjoun
Veterán

Odeslat příspěvekod Gumby 2. 9. 2011 15:22

Jak se tady někdo ptal na ZTE Blade, mám ho pouze kratce.
Chybí tomu bombastický displej, výkonný procesor, ale rozlišení ne, proto jsem ho ostaně vzal. Hry nehraju, tady zkušenostma neposloužím, u videí s kódováním H.264 se zadýchává, jinak nic zvláštního. Má příjemný nepatlavý povrch, kromě dvou tenkých lišt na bocích a sklíčka, pochopitelně. Zatím je to dobrý.
Byl odstraněn podpis odporující plavidlům fóra.
Gumby
Nováček

Odeslat příspěvekod Deleted user 2. 9. 2011 16:08

m_tsch píše:
Majkl píše:Překopíroval jsi to opravdu všechno? Včetně systémových a skrytých složek a souborů?

Tak se nakonec povedlo, asi je nějakej divnej adaptér, s ním tam pořád byly chyby, s novým OK.

Však jsem to povídal. 8-)

Odeslat příspěvekod Zelik 2. 9. 2011 19:31

maty: Kolik budeš pak chtít za ten Galaxy Ace?
Zelik
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka