P: Kia Xceed 1,5 T-gdi TOP 2022

Sekce určená k prodeji automobilů, motocyklů, autopříslušenství atd.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod exBURN 9. 11. 2024 19:34

To zkusím v týdnu, ale ta nabídka od té firmy zněla dobře a bez velkého jebání - pro auto si přijedou, cenu řekli dopředu s tím, že níž to nebude, že tím, že ke mě posílají člověka tak nemá smysl, aby jezdil a pak smlouval. Pak se má sepsat smlouva, plná moc, peníze na účet a po zaplacení auto vyzvednou a odvezou.
exBURN
Štamgast

Odeslat příspěvekod Arnie J 9. 11. 2024 19:35

exBURN píše:Tak prodávání zatím super :-D pokecal jsem si se spoustou lidí :-D

Nicméně tento týden asi začneme s výkupy. Někdo zkušenosti s https://www.kupujeme-auta.cz ? Nechal jsem tam Kiu ocenit s tím, že nabídly velice dobrou cenu s tím, že si sami pro auto přijedou. Na Google mají hodně pozitivní recenze, ale nepíšou si je samy?

Těžko říct, jak to holky mají s těma recenzema :D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod garážmistr 9. 11. 2024 19:35

To zní jak pohádka.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod saabik 9. 11. 2024 19:37

Goesson píše:takze cumenda :)

To se jim vyplatí přijet jen čumět? Proč by to dělali?
Alpina B3 Touring 2023

Všichni skončíme u Porsche.
saabik
Inventář

Odeslat příspěvekod exBURN 9. 11. 2024 19:41

Hele tu cenu nabidli 440-450, takže se budou třeba točit kolem těch 440, ale vzhledem k tomu, že jsem držel na inzerci týden cenu 449 a moc štěstí to nepřineslo, tak by mi taková nabídka přišla adekvátní.
exBURN
Štamgast

Odeslat příspěvekod MV_cz 9. 11. 2024 19:47

exBURN píše:To zkusím v týdnu, ale ta nabídka od té firmy zněla dobře a bez velkého jebání - pro auto si přijedou, cenu řekli dopředu s tím, že níž to nebude, že tím, že ke mě posílají člověka tak nemá smysl, aby jezdil a pak smlouval. Pak se má sepsat smlouva, plná moc, peníze na účet a po zaplacení auto vyzvednou a odvezou.

Tak to říkají áčka taky..... :D
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod exBURN 9. 11. 2024 19:51

Áčka mi do telefonu nabídli že půl milionu v pohodě, že je o tyto vozy velký zájem :-D, ale do áček musíš dojet a pak tě tam hodinu dusí, tady jsem jim řekl, že jestli přijedou tak ať počítají, že jestli zkusí nabídnout pod 440 tak že jej otočím ve dveřích a pojede zbytečně.
exBURN
Štamgast

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 11. 2024 19:55

saabik píše:
Goesson píše:takze cumenda :)

To se jim vyplatí přijet jen čumět? Proč by to dělali?

vy ses divil kdo se chce jen projet
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 9. 11. 2024 19:55

Nemusíš, za mnou borec z áček dojel, okouknul a jel pryč. Pak mi zavolal cenu, nedohodli jsme se a hotovo.
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod exBURN 9. 11. 2024 19:58

To jim teda zkusím nabídnout.
exBURN
Štamgast

Odeslat příspěvekod Goesson 9. 11. 2024 20:00

acka bezne jezdi
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 9. 11. 2024 20:01

Výkup u aaa vždy v pohodě.
S autem jako máš ty bych tam nečekal problém.

Hlavně nenaznac, že bys tam něco případně koupil. Pokud se toho vyvarujes, tak bych se toho nebál.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod exBURN 9. 11. 2024 20:02

ok, zkusim jim to nabidnout, zda nekoho pošlou.
exBURN
Štamgast

Odeslat příspěvekod exBURN 10. 11. 2024 12:25

Tak volali že už jsme domluveni, že ten portál vykupujeme-auta.cz spolupracuje s nimi. Tak uvidíme.
exBURN
Štamgast

Odeslat příspěvekod exBURN 12. 11. 2024 08:24

Jinak jsem zkusil Direct-auto a musím říct, že korektní přístup, nechali si naposílat fotky, detaily o autě a pak asi za 2 dny z nich vypadla cena, že pokud bude vše ok tak 410k.

Takže dnes přijede borec z toho vykupujeme auta co to zřejmě vykupuje pro áčka. Po telefonu zněl rozumně a nejvíce je zajímá servisní knížka - hned říkal, že jestli je přetažený servis tak problém = auto bez záruky. Naštěstí vše v cajku.

Tak co, za kolik to nechat výkupčímu? za 460 byl spíš vlažný zájem, pomůže dále čekat se slevou 10-20k?
exBURN
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka