V jaké nejvyšší rychlosti jste spadli z motorky ?

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Brus 11. 11. 2006 12:45

já tak v 5km/h přejížděl řeku a těsně před koncem mi uklouzlo kolo, já dopadl (doskočil) víceméně na břeh, ale z motorky bylo nad hladinou spíš jen přední kolo a řidítka
Brus
Inventář

Odeslat příspěvekod Moucha 11. 11. 2006 13:34

Já v 70km/h když sem jel po nádherné asfaltce, kde se nedalo jet víc jak 70 a najednou ta krásná asfaltka skončila a bylo to v zatáčce tak sem šel pryč no všeljakýho bordelu podle cesty
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod Vladik 11. 11. 2006 14:25

Mě jednou srazilo auto :D teda polskej fiat ten co vypadal jako žigul. Jel sem a napravo bylo parkoviště, přede mnou jel on najel trochu doleva, tak sem si myslel že pojede doleva a najednou prásk a už sem ležel. Najížděl si na to parkování jako by to byl kamion s návěsem :lol: . Měl sem jen odřenej kotník a moped měl ohnutou šlapku ta se vyměnila za novou a jeden plast byl namaděru. :cry: Nejdrsnější bylo že k nám hned běžel nějekej dědek a řval že to viděl a že policii dosvědčí že je to moje vina :D . Moje vina to byla ale dodnes bych přísahal že ten chlap nedal blinkr.
Vladik
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Plejba_jr. 13. 11. 2006 16:14

Drobný pády počítat nebudu......

Myslím, že to byl rok 97, když jsme někde u Písku trefili srnku, byl jsem jako spolujezdec. Nárazová rychlost asi 110 km/h a bylo to dost hnusný :(

V roce 05 jsem trefil Golfa ve Zdibech na křižovatce, paní posvítilo sluníčko do obličeje a poslala mi to tam. Nárazová rychlost asi 40 km/h, motorka totálka, ale já jen čistě přelítnul, vytřel asfalt a šel se s bráchou ožrat.

No a letos jsem měl jenom jednu velkou krizovku, když mi na dromu v Mostě v nájezdu do pravé v ďolíku selhala přední brzda. Myslím, že tam mívám lehce pod 200 km/h, něco jsem stačil dobrzdit, než sem šel do kačírku, ale podařilo se mi to naštěstí ustát, takže nakonec jen hnědý proužek ve slipech a ponaučení o staré brzdovce :D.
Plejba_jr.
Nováček

Odeslat příspěvekod M@tezz 6. 12. 2006 23:43

Ujel mi pod prd*lí Simson, barva Kawasaki zelená. V nízkých otáčkách chcípal, tak jsem ho při rozjezdu na parkovišti vytočil a pak jsem byl zaskočen mohutným výskokem vpřed. Měl jsem mírně natočené řidítka, takže sa to šmýklo a podřel mi jemně nohu. Ale nepustil jsem ho, neujel mi. Držel jsem to monstrum furt za parohy.
Jůzr rekvestuje akces do fajlu na šérpojntu. Responsibl menedžr jeho rekvest ridžektnul.

Upozornění: Přečtením tohoto příspěvku potvrzujete, že souhlasíte s jeho obsahem.
M@tezz
Režisér roku 2007

Odeslat příspěvekod ales.kotalik 7. 12. 2006 00:07

Ja spadl ve 240km/h v lete jen v triku a kratasich na asfalt, a zadna odrenina, zááázrak.
ales.kotalik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kibitz 7. 12. 2006 00:11

Jj a ja mam v garazi Enzo
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod Manli2 7. 12. 2006 00:12

head: ukááááá :)
Manli2
Inventář

Odeslat příspěvekod mole 7. 12. 2006 00:16

ales.kotalik píše:Ja spadl ve 240km/h v lete jen v triku a kratasich na asfalt, a zadna odrenina, zááázrak.a/quote]

voni mají už i v nebi internet :o :hm
Opel Astra H Caravan 1.8 LPG
mole
Štamgast

Odeslat příspěvekod Dr. 120L 7. 12. 2006 10:58

no asi ve 5 km/h když sem jako malej projížděl tatínkovu babetu a kluzké trávě mi podjelo přední kolo :hm Mr. Green
Dr. 120L
Inventář

Odeslat příspěvekod ´eavy 7. 12. 2006 12:15

Já spadl v cca 35 km/h z kola. Jsem rád, že žiju.
Renault Mégane Coupé 2.0 ´98 bez tuzingu ;-)

Video zde: http://www.youtube.com/watch?v=xHrMQ-ONWGA
´eavy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod gewehr 7. 12. 2006 13:28

Este som nejaky drastickejsi pad nezazil, ale sem tam bolo na male. Rubnut z biku pri 70tke nie je standa.
María de las Mercedes
Karl Friedrich Benz
gewehr
Inventář

Odeslat příspěvekod Deli 7. 12. 2006 13:37

headquest píše:Jj a ja mam v garazi Enzo

Obutý v 185/70 Mr. Green
- You’re disturbing my oboe practice.
- You don’t play the oboe.
- I could play the oboe.
8)
Deli
Bronzový avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod RRAAFF 7. 12. 2006 13:44

Jéé můj rozměr kol :D
Fabia 3 Combi 1,0 TSI 6MP Style MY21 - blind spot, adaptivní tempomat, care connect, DAB, parksystem P/Z...
Ex.Fabia 3 Combi 1,0 TSI DSG Style + 2x Škoda Rapid FL 1,0TSI ambition

Opel Vectra B 1.8 16V CD sedan 306000km
RRAAFF
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 7. 12. 2006 13:52

OT: RRAAFFe, proč už nejsi Red Dwarf? Už se ti ten seriál nelíbí? :)
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Předchozí stránkaDalší stránka