Policie vs. Motorkáři

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Black_Talon 15. 6. 2006 12:52

ano, je to zcela evidentni :)
Black_Talon
Nováček

Odeslat příspěvekod Kibitz 15. 6. 2006 13:25

Black_Talon píše:spolecnyho to ma to, ze krupan na vesnici (IQ 90, vozidlo v katastrofalnim stavu, hladiny alkoholu v krvi na typicke urovni, tj. >0.5)

Haha :D Dneska uz je jedine rozdil mezi vesnicanem a mestakem ten, ze vesnican vi co zere prase....a nemusi se te tim padem ptat co si das na obed :D
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod MKMAN 15. 6. 2006 13:25

Par veci ze zivota:

Kdyz jsem kupoval motorku a kvuli sidlu firmy nemel cas se celej den crcat prihlasova tmotorku jezdil jsem po praze 2 mesice bez spz -> vzdy jsem jim ujel ~> musel jsem

Ted mam novou motorku zase se jen tak nedostanu to prihlasit a uz pres mesic jezdim pod SPZ te prvni -> nikdy me nedojedou. nevim jak chtel prokazat ze jsem je videl tj kdyz me dojizdi ze jeli za mnou ja jim mam umoznit bezpecny prujezd kdyz neblika stopka a basta vidli.

Jednou jsme jeli z kamaradem na hory pres ceske budejovice a jeli jsme svizne a najednou blik blik dvakrat bilej zablesk otocka majaky. zacala nas stihat koktavka. neblikala mu ale stopka tak jsem ho ignoroval a predjel nas a honil toho predchoziho a nakonec po par minutach ho dohnal.
protoz ejim podle rakve asi muselo byt jasne ze jedeme do AT a ja nechtel mit problemy na hranicich tak jsem zastavil u nich a celkem slusne se jich sel zeptat jestli kdyz to bliklo dvakrat mam platit taky.
trosku se cudovali ze jsem zastavil, nicmene nas poslali bez pokuty dal (jel jsem 130+ na 90tce). a ted babo rad, sami rekli ze by to neresili to se nase povidani spis tocilo o tom proc bych zastavoval autu, ktere nema zezadu stopku takze me defacto nezastavuje.

Az vstoupi bodovej system, necham si poslat z belgie kopii znacky od cloveka co ma stejnej model a jsem zvedav, kam ty prestupky budou posilat. Nejsem nejakej namyslenej tydyt ale proc bych patej na semaforu nemohl prostredkem na skutru projet stredem ulicky kdyz diky variatoru 130kg vahy skutru a 30konim je temer neporazitelnej v prvnich 15 vterinach (65V12 od amg s tim ma problem), 745li se nechyta a ani porsatko nema sanci). Mam snad proto stat v kolone, dychat exhalace z neserizeny karosy a chcipat zadusenim?
Maji motorkam oficialne v nejake casy povolit vyuzivat pruh pro bus }casto ve svete kombinace bus-taxi) a nebudu muset prestupky delat -> nebude potreba se branit
tádydádydádyda
MKMAN
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Krysa 15. 6. 2006 14:07

Black_Talon píše:ja si nic nedokazuju, ja jen jezdim z A do B nejrychleji, jak to okolnosti umoznujou (me to, ani nevim proc, docela bavi); spolecnyho to ma to, ze krupan na vesnici (IQ 90, vozidlo v katastrofalnim stavu, hladiny alkoholu v krvi na typicke urovni, tj. >0.5) muze mit problem se zvladnutim vozu, lec ja na vesnici neziju, takze...

3D prostorem myslis hrani Wing Commandera na PC?

Kupodivu mel taky normalni vozidlo - zadnou skodu 105 na LPG, ale posledni typ Hondy Accord. O jeho IQ nic nevim, ale kdyz se takhle choval tak jiste moc velky nemel - stejne jako ty. Pokud vim co jsem cetl tak opilej nebyl.
Krysa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marepa 15. 6. 2006 14:21

lada.m píše:Když je, třeba že máš sjetý gumy nebo jsi dost překročil rychlost, tak radim ujet. m/quote]

:tleskani jasne.. kdyz mas sjety gumy, tak to poradne osol a rozmlat se o nejblizsi patnik

nejak mi unika smysl .. kdyz neco porusim, a vedome, tak bych si mel byt vedom nasledku svych cinu (pokuta) .. a ne premyslet, jak se tomu vyhnout .. to bys mohl zacit casem premyslet, proc si kupovat auto, kdyz soused ma dilnu kde ti prehodi stitky a udela papiry a v noci je prece tma :hm
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod lada.m 15. 6. 2006 17:51

jasne.. kdyz mas sjety gumy, tak to poradne osol a rozmlat se o nejblizsi patnik

Prosimtě když má motrka sjetý gumy - což je u zadní gumy otázka třeba 1000km neznamená že jsou sjetý na plátno, nebo že to míň sedí.
Když ujíždět, tak jak tady někdo napsal. Rychle někde odbočit, zaparkovat za hospodu a jít na kavčo.
Policie kupuje 1300ccm s pouhými 72Kw, maximálka bude okolo 210. Myslim že je nebudou používat na motorkáže, ale ve městech.
lada.m
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kepke 15. 6. 2006 17:58

Black_Talon píše:3D prostorem myslis hrani Wing Commandera na PC?

ten byl dobrej Mr. Green ale nezaměnuju realitu s počítačovejma hrama
miluju sílu 5000 poníků...
s2 combi
kepke
Štamgast

Odeslat příspěvekod -Ferda- 15. 6. 2006 20:19

Takže pokud jsem to pochopil, policie mě autem z motorky asi přímo nesrazí a asi ani nebudou po mě střílet, hm?
Co tě nezabije, to tě posílí...
-Ferda-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 15. 6. 2006 22:05

Nebudou střílet,na to si dnes každej dává moc velkýho bacha.Pokud ale nenatrefíš na páreček ukřivděnejch a nepochopenejch psychopatů. :D
Pavel Mareš
Missák Garáže 2008

Odeslat příspěvekod mick145 11. 7. 2006 11:24

Hoši nevím co furt řešíte? Zamaskujte RZ a pak si můžou na těch 13kilech akorát fotit krajinky a honit zajíce. Ti kreténi riskovat nikdy nebudou a ani tě nemají jak zastavit, už je vidím jak ve 250 sundává nohu ze stupačky aby tě skopnul (to aby vozili v tankbáglu protézy), nebo jak tě stíhá někde v zatáčkách a drhne stupačkama vo asfalt.
Vidím to tak že si vobčas pustí majáky po dálnici za nějakým bikerem po chvíli je stejně vypne aby šetřil žárovky a občas natřou nějákýho nešťastníka na slabší kubatuře.

8)
Smrt bodovýmu systému !
Fuc. off POLICI ....
mick145
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod King of Potato People 11. 7. 2006 11:46

PM z toho nedelat tragedii taky je obcas objedu. obvzlast kdyz pospicham, tvarim se, ze jej nevidim a cumim se do leva.
Breaking the sound barrier
King of Potato People
Missák Garáže 2007

Odeslat příspěvekod Haya1 11. 7. 2006 13:02

Policie kupuje 1300ccm s pouhými 72Kw, maximálka bude okolo 210. Myslim že je nebudou používat na motorkáže, ale ve městech.[/quote]

no myslím, že ty Pan Europeany se hodí více na dálnici než do města... :wink:
Motorkář uz jen duší (první moto-Pionýr v 10, auto Škoda 1202 STW v 16 letech...)
Haya1
Nováček

Odeslat příspěvekod Pajda 11. 7. 2006 13:17

Když to tady čtu, tak se divím, že uchazeči o papíry na motorku nechoděj na zvláštní psychotesty.
Pokud se vám doma válí stará nepotřebná SPZ, tak bych pro ní měl místo ve své sbírce.
Pajda
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Kibitz 11. 7. 2006 13:22

Pajda píše:Když to tady čtu, tak se divím, že uchazeči o papíry na motorku nechoděj na zvláštní psychotesty.y/quote]

Delas machra, ale pokud mas B tak mas i na malou motorku, psychousi :P Mr. Green
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod kepke 11. 7. 2006 13:30

tak už jsem ty jejich hračky potkal, poprvé na státovce mezi Benešovem a D1 a včera v Praze. avšak v Praze se mi to zdálo, že to má barvy MP :o je to možný?
miluju sílu 5000 poníků...
s2 combi
kepke
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka