600 Hornet x 650 Bandit x 620 Monster

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod -Ferda- 15. 5. 2006 16:51

Lidičky, poraďte mi, co koupit... Vybírám si mezi trojicí:
Honda 600 Hornet
Suzuki 650 Bandit
Ducati 620 Monster ....

Která je z nich lepší, osobitější, ale také mě zajíma např servisování, zkučenosti atd. Mám zkušenosti z Cagiva 125 Roadster, tak která motorka z uvedené trojky je také vhodnější pro začátek a proč.

Díky moc Mr. Green
Co tě nezabije, to tě posílí...
-Ferda-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brasci 15. 5. 2006 16:57

suzuki 650 bandit
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ales.kotalik 15. 5. 2006 17:16

No pro zacatecnika asi bude nejvhodnejsi Bandit, ale radim ti, kup si novyho Horneta, je to motorka kvalitativne o tridu vys a aji zacatecnik na ni muze jezdit. Ver mi, vim o cem mluvim.
ales.kotalik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Automan 15. 5. 2006 17:21

ani ta Ducati nevypadá špatně :hm Mr. Green
Naposledy upravil Automan dne 15. 5. 2006 17:34, celkově upraveno 1
Automan
Nováček

Odeslat příspěvekod Jony 15. 5. 2006 17:31

to Automan: a kam jsi dal smajlika?
"Keď Ťa život omrzí, keď Ti už nič nejde,
sadni si na diaľnicu, ono Ťa to prejde."
Jony
Nováček

Odeslat příspěvekod pech. 15. 5. 2006 18:29

no je to srovnávání jablek s hruškama, protože bandit je klasickej vzducháč 4válec, torchu těžší, torchu menší výkon ale mašina je to zajímavá a hezká, hornet sice není tak hezkej jako bandit, ale je motorem a vlastnostma blíž je sportu, no ducati je úplně jiná klasa, je to dvouválec, 90st, nádhernej design, motor se chová úplně jinak než 4válec jízdní vlastnosti vyloženě sportovní....

Jinak jak jsi byl s Roudstrem spokojenej? já mám mimo jiné ČZ-Cagiva Roadster, akorát 200ccm 4takt (solidní českej motor, ta 125 měla italskou 125ku....) jsem nadmíru spokojen.., odkud že jsi?
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod Moose 15. 5. 2006 18:36

zkušenosti nemam, jen jednu srdeční příhodu způsobenou, když sem poprvý prošel okolo hondy horneta :) láska na první pohled :) nízkej posed, a tim i nižší těžiště jsou prej lepší pro začátečníky, ale chválí si to i profíci :)
fakt kráska, na fotkách nemůže vypadat tak srdcově jako na přímej pohled :)
jj moje tajná láska :)
a mrknete se na moje WWW ;)
Moose

Odeslat příspěvekod matuS 15. 5. 2006 22:31

najspolahlivejsia a najlepsia na cestovanie bude bandit

najmenej spolahliva, najdrahsia na servis, ale s najlepsimi jazdnymi vlastnostami, vykonom a imidzom bude monster.

hornet je medzi nimi

PS: tento nazor je zalozeny na poznatkoch od inych uzivatelov, ani s jednou motorkou som nejazdil
--
matuS

http://www.remy.sk
matuS
Štamgast

Odeslat příspěvekod Fojťan 15. 5. 2006 23:30

me se hrozne libi suzuki sv650S, ale asi to neni tahle kategorie... kazdopadne ve zlute je uplne neodolatelna. a ten naaadhernej dvouvalec, to je proste parada.
learnin' to fly
Fojťan
Inventář

Odeslat příspěvekod Haya1 16. 5. 2006 09:21

nevím, kolik ti hrajou finance, ale nová GSR 600 je ňam :tleskani a SV650 taky není k zahození :wink:
Motorkář uz jen duší (první moto-Pionýr v 10, auto Škoda 1202 STW v 16 letech...)
Haya1
Nováček

Odeslat příspěvekod -Ferda- 16. 5. 2006 12:42

Díky všem za odpověď, ale...

Koukam na to a vidim, kde bude chyba... ja zapomněl na začátku dodat, že bych raději ojetinu, ročník cca 2000-2001, výběr do 100.000...

Jaký máte názor teď ? Předem moc díky :wink:
-Ferda-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lada.m 16. 5. 2006 12:46

A co FAZER 600??? Sto koní není k zahození
lada.m
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod -Ferda- 16. 5. 2006 12:49

pech. píše:no je to srovnávání jablek s hruškama, protože .... atd.

Jinak jak jsi byl s Roudstrem spokojenej? já mám mimo jiné ČZ-Cagiva Roadster, akorát 200ccm 4takt (solidní českej motor, ta 125 měla italskou 125ku....) jsem nadmíru spokojen.., odkud že jsi? /quote]

Já měl tu 125tku kvůli mladšímu bratrovi, kterýmu bylo čerstvých 16 a mohl na ni jezdit taky... naletal jsem s ni za 2 sezony kolem 6.000 km celkem, což je na toho prckoleta celkem dobrý. Přede mnou to mělo najeto 15k km, nehavarovany (tedy alespon dle slov majitele, coz mi mohl rict dokoliv, ze? )

Co se tyče servisování: za dvě sezóny akorát olej, byl to celkem žroutek, papalo mě to 6 litů na 100 a ojel celkem taky. Jinak ale jsem do toho nic nevrazil a po dvou letech jsem to prodal za 30 k (nakup za 35k) a byl jsem spokojen.

No a ted po roce šetření chci zase skočit na moto a rozhoduji se mezi daným výběrem.

btw: odkud jsem? Brno venkov, východ :D
-Ferda-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mabosk 16. 5. 2006 17:45

A co tak Cagivu Raptor 650? Motor zo SV650 a taliansky design.
mabosk
Inventář

Odeslat příspěvekod pech. 16. 5. 2006 19:27

Ferda: mám mimo jiné Roudstra 200ccm 4takta, jede na ty kubíky jako drak, a spotřeba je okolo 3l, při svižnej jízdě (až jsem se divil), je to pohodná malá šikovná motorka.

SV650 je svou koncepcí konkurentem monsteru, hornet s banditem jsou 4válce, tudíž se moc srovnávat nedají
pech.
Inventář

Další stránka