Nejvyšší rychlost na motorce

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Kelomír 27. 10. 2007 22:21

jak se to rozšiřuje u České až skoro ke Globusu. Na ten horizont. Nejvíc mě ale naštval nějakej borec v Peugeotu 607. To když jsem už brzdil a on mě ometl jak malý děcko.
Pal gumu, ne svoji duši!
Kelomír
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bexxx 24. 1. 2008 10:23

Tak já nejvíc jel něco kolem 250km pač víc mě moje stará CBR 600F nepustí,ale někdy bych chtěl zkusit 300,to je taková krásná hranice abych měl dobrej pocit :)
bexxx
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod JackNO.1 25. 1. 2008 03:23

Když to dobře půjde, tak jaře otestuju top speed na SV650s :-) Sice se tam uvádí tuším jen 205 km/h, ale mně to bude bohatě stačit :D
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Arnie J 25. 1. 2008 03:43

Já nejvíc 55 z kopce na Peugeotu Vivacity 50 :) Skoro se tam začalo drát i 60!
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod powerball 25. 1. 2008 06:20

ja jel nejvic asi 40km/h na fichtlu nebo co to bylo jako spolujezdec a pak sem zacal rvat na kamose at zastavi nebo spadnu :mrgreen: od ty doby sem na motorce nesedel :D
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod HondaMan 25. 1. 2008 09:36

JackNO.1 píše:Když to dobře půjde, tak jaře otestuju top speed na SV650s :-) Sice se tam uvádí tuším jen 205 km/h, ale mně to bude bohatě stačit :D!/quote]
Tak koukám, že už to začíká být s Jackem špatný :-)
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod MELLO 25. 1. 2008 10:38

Já na motorce ještě nikdy nejel.. :cry:
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod jandaxx 25. 1. 2008 11:11

Chyba. Poznal bys, co je to peklo. :D Když ve 200 podřadíš na čtyřku a ono to akceleruje jako M3 na trojku ze stovky. 0-200 za sedm sekund hovoří jasnou řečí :mrgreen:
jandaxx
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod MELLO 25. 1. 2008 11:17

jandaxx píše:Chyba. Poznal bys, co je to peklo. :D Když ve 200 podřadíš na čtyřku a ono to akceleruje jako M3 na trojku ze stovky. 0-200 za sedm sekund hovoří jasnou řečí :mrgreen:r/quote]

To bych si a si stříknul do textilu.. :hm
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod HondaMan 25. 1. 2008 11:24

Tak já jel na mašině (když jsem řídil) maximálně asi 140kmph v autoškole :-) Instruktor byl nadšenec a tak si myslím, že mi autoškola opravdu dost dala :-) Za rok k němu jedu si udělat papíry na A tak se docela i těším :-)
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod jandaxx 25. 1. 2008 11:49

Tak já jel v autoškole maximálně asi 70. Byla to stará třinda, která se musela našlápnout do deseti sekund od zasunutí klíčku. Měla totiž úplně v hajzlu baterku. Kdo to nestihl v limitu, musel běhat. :D
Čtyřka se tam směla dávat jen za odměnu.
jandaxx
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod vasaxx 25. 1. 2008 12:25

Tak já jel asi 185 km/h na letišti - moto xj600n. Rychlejc ani tahle motorka nechce a ani nebylo o co stát. Ideální mam tak 100 km//h. Jezdim si pohodičku - ovšem nevim, proč zrovna se mnou chtěj závodit auta... :hm
vasaxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JackNO.1 25. 1. 2008 13:47

HondaMan píše:
JackNO.1 píše:Když to dobře půjde, tak jaře otestuju top speed na SV650s :-) Sice se tam uvádí tuším jen 205 km/h, ale mně to bude bohatě stačit :D!/quote]Tak koukám, že už to začíká být s Jackem špatný :-) /quote]

kdepak :-) Ale samozřejmě občas na prázdné německé dálnici rád maximálku otestuju ;)
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Plejba_jr. 25. 1. 2008 15:08

Absolutní maximálky jsem zkoušel jenom párkrát.

GPZ500S z brutal kopce, šestka na omezovači - 215 km/h
TRX850 série, jednou pětka v omezovači - 240 km/h. Na konci cílovky v Mostě (stará verze) měla asi 204 km/h max (GPS senzor v podsedlovce)
To samé po naladění a úpravě mělo na tom samém místě 212 km/h (GPS senzor v podsedlovce)
ApriliaRSV tam měla 226 km/h (záznam z palubní telemetrie) v sériovém stavu.
Po naladění motoru a úpravách převodů 235 km/h, ale nějak blbě jsem to spočítal, resp. nečekal jsem, že to pojede o tolik víc, takže posledních 100 metrů jsem v omezovači na poslední kvalt a z výfuku je plamenomet.
Plejba_jr.
Nováček

Odeslat příspěvekod bexxx 25. 1. 2008 19:14

Tak dneska sem poprvé v tomhle roce sednul na motorku a jel se projet,bylo pěkně sucho,tak mě to nějak nedalo,tak mam za sebou prvních letošních 80km tak sem celkem spokojenej.
Jen v prudkejch zatáčkách občas se válely kusy ledu co spadaj z návěsů,takže se musí dávat pozor,ale jinak paráda,jen nás zatím jezdí málo :mrgreen:
bexxx
Pozorovatel

Předchozí stránkaDalší stránka