Skútr koutek

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Arnie J 20. 1. 2025 11:13

Wolfe, čteš nepozorně. Já tu vždy napíšu, že snaha fajná, ale já bych si to z jistých důvodů nekoupil, ale doufal bych, že to donutí Japonce přidat.

Jo a ten výkon bych jim docela i věřil, však je tam to video s akcelerací. Pokud to reálně nemá 40 koní ale jen 38, tak i tak je to podstatný rozdíl. Spotřeba a spolehlivost se ukáže záhy.
SkyActiv-G 165 / FA24D / 1.4 TSI ACT / Busso 3.2 24V / Honda NF13E
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod maincoonsback 20. 1. 2025 11:26

Video akcelerace poresis nakloněnou rovinou jsi li Číňan a pokud si to tedy chceš hodně pořešit, tak variátorem.

Nakonec bys zjistil, že ta Honda pojede třeba i lip.

Ale děcko si to koupit pořád nechce a nikdo jiný to neudělá, tak to těžko kdy vyzkoušíme...

:-)
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod puk123 20. 1. 2025 11:47

Když už se někdo rozhodl tady číňany prodávat, mohl by mít vybráno ty lepší z nich, aby se vyhnul reklamacím.
puk123
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 20. 1. 2025 11:59

Tak to asi nefunguje.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 20. 1. 2025 12:08

Tak Zontes je dobrý kandidát jako replacement za Kymco.

bych se na tom chtěl někde projet, problém je že to nikdo nemá jako předváděčku. Nemyslím si že by ten Zontes byl horší jak Kymco. Ve srovnání s Hondou Kymco působí neuhlazeně, hrubě a jednodušeji. Honda je hezky "učesaná" a působí jízdně vyváženěji. Kymco má dobrý zvuk a je to ostřejší na akceleraci a nejvíc mě irituje ta Aliexpress přístrojovka. Nechápu jak takovou kokotinu dá někde na motorku v roce 2023.

Takže Zontes bych si klidně vyzkoušel, zvláště jestli to má 40 koní. Ještě by mě zajímalo co tam dávají z výroby za pryže. Protože Kymco na těch čínách bylo o hubu, jednou se s tím naboural do Fiata a 2x to zahodil ve městě při zatáčení a jednou projel za cvakání ABS stop čáru na křižovatce co byla z kopce. Sem nasadil Pirelli Diablo a ted už asi dobrý. 8-) Jestli je Zontes na nějakém takovém pokusu na lidech tak ještě k tý ceně cena za gumy a instalaci.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 1. 2025 12:40

pokud ma clovek sebevedomi a nevadi mu ta znacka, pak asi to nebude spatny stroj. Co lze dohledat, tak to rposte ten vykon ma, minimalne pri srovnani s Japonci. A nutno rici, ze ta tusim 400 ma akceleraci podobnou xadv tam jsou na kilo minimalni rozdily a asi se to pozna nekde 100-140 apod. tezko rici. Zase to ma o metrak mene.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 20. 1. 2025 17:22

Značka by mi nevadila, spíš by mi vadilo, že je to objektivně nejspíš s...a.

Ale pokud s tím někdo bude mít zkušenost, rad svůj názor pouoravim.

Sám chci vyzkoušet nějaké čtyřkolky a tam mají Číňani celkem na první pohled co nabídnout, tak sám bych byl rád, kdyby i něco stálo za to.

Na značku kaká pes.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 20. 1. 2025 18:11

Preferuju s produktem se nejdříve seznámit, pak si udělat názor.
rwd
garážmistr
Veterán

Předchozí stránka