Skútr koutek

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod maincoonsback 2. 5. 2024 22:52

Zatím zásadní.
Tak ono to přežije... Ale tak dobře to tomu obecně nedělá. Ale když ej to nový tak je to v pohodě.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 3. 5. 2024 06:30

Arnie J píše:Oproti wapkování auta mi to bylo trochu proti srsti, přece jen jsou tam takové ty odhalené části, ale vypadá to, že to přežilo :)

Wapkovani motorkam nijak nevadi. Jsou stavene na tlakovou vodu. Samo ne z 20 cm. Wapkuju odjakziva vsechny motorky od hlavy k pate. Takze jo stres
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Žulda 3. 5. 2024 07:40

Přesně. To bych nemohl jezdit, když v Alpách prší jako kráva. Takže na větší mytí wapka a na běžnou očistu mám ten sprej z Nasucho.cz
Žulda
Nováček

Odeslat příspěvekod garážmistr 3. 5. 2024 07:48

Tak ono beztlaká voda a tlaková je rozdíl. Bahňáci co vim, tak minimálně nestříkají do těsnění, O kroužků. Náboje kol, řetěz, tlumiče, brzdový třmeny.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 3. 5. 2024 07:50

jeste 2-3 polozky a nestrikaji nikam ;)

wapkuju vsechno a funguje to jde o to, ze nejdu jak idiot na par cm na mista, kde to neni uplne ok. predni plechi nebo nejake plasty vezmu klidne na 20 cm, retez z pul metru uz jen tim aerosolem bez tlaku...
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 3. 5. 2024 08:07

Já když wapkuju, tak z 20 cm. Jinak nemusím wapkovat, ne? :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 3. 5. 2024 08:10

jasne, ja taky :)
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 3. 5. 2024 08:15

Tak u toho wapkování je asi dobré rozlišit mezi tím, jestli máš motorku roky a nebo konstantně 14 dní. Tam je potom rozdíl, jestli ten stroj má vydržet několik wapkkování za svou životnost a nebo ho někdo dotáhne ze salonu, třikrát se na něm projede, owapkuje a pošle dál...

Z toho bych vycházel a držel bych se teda spíš toho co píše Déčko a fakt bych asi nespekuloval. Pravda, pokud má být tlaková voda která čistí tak se fakt wapkuje z blízka (obvykle) Arnie.
:-)

-- 3. 5. 2024 08:17 --

garážmistr píše:Tak ono beztlaká voda a tlaková je rozdíl. Bahňáci co vim, tak minimálně nestříkají do těsnění, O kroužků. Náboje kol, řetěz, tlumiče, brzdový třmeny.

Docela mne děsí, jak píšeš v poslední době jako NEBLB.
:nenapadne

Nebude konec světa?
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 3. 5. 2024 08:25

Jestli se spíš plíživě nedostáváme k bodu, kdy ti budeme moct pogratulovat k začátku reálnýho vidění toho světa.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 3. 5. 2024 18:52

Teď jsem myšlením v odklonu od skůtrů. Silný jsou moc velký, ty přiměřeně velký, jsou slabý. Zkusit lehký sportovnější A2 je teď moje idea.
Pokud to nebude ono, mám ještě pár myšlenek.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 3. 5. 2024 20:26

Spousta a2 je ackovych jen priskrcenych. Vazi to stejne. Funguje. Jen ti ma vice kobyl. Nebo ty nemas papiry?
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 3. 5. 2024 22:42

Papíry mám full. Jen už nechci jezdit na překoňovaný těžký krávovině. Ale nevim, co by mi sedlo, tak je potřeba něco vyzkoušet.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 4. 5. 2024 05:19

Honda ma pekne petikila v ruznych verzich a tak no :)
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod brasci 4. 5. 2024 07:37

Tak napr supermoto. Lahke, koni tak akurat zalblbnes si…
brasci
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka