Skútr koutek

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod garážmistr 26. 7. 2023 20:31

:D
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 26. 7. 2023 20:39

Uz pyco chapete proc je car plej integrovany pro mne tak dulezity…

Nechce nekdo krabicku na zrcadleni?
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 26. 7. 2023 20:45

Důležitej je pro každýho. Mělo by to být všude souhlasím.

Hele připojení toho kabelu je otázkou chvilky, jenom to musíš hodit do servisu, protože jsi za to dal dvojnásobek tak je možný že k tomu budou i nějaké kabely nebo jinak vyřešený napájení. Úplně vidím Amíka jak kouká na ten nezakončený kabel...
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 26. 7. 2023 21:28

Jj. Ja to napojim nekde.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 27. 7. 2023 01:14

Goesson píše:Jakoze sem vyhodil 300 dolaru? Omg dik teda

Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod tslany 27. 7. 2023 06:21

Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečnost.

Z is for залупа!
tslany
Inventář

Odeslat příspěvekod Žulda 27. 7. 2023 21:17

Goes: připoj to přes pojistku-zlodějku. Mám tak na NC vytažených 12V za klíčkem pro napájení mobilu. A zajímalo by mě, jak ti tohle bude fungovat, líbilo by se mi to taky.
Žulda
Nováček

Odeslat příspěvekod Goesson 27. 7. 2023 21:19

Nevim co to je :)
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 27. 7. 2023 21:20

:hm
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Goesson 27. 7. 2023 21:42

Dik. Dam to do servisu :)
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Žulda 27. 7. 2023 22:50

Profi řešení ��
Žulda
Nováček

Odeslat příspěvekod Goesson 27. 7. 2023 22:52

Njn. Sem levy na to
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 27. 7. 2023 23:44

Žulda píše:Goes: připoj to přes pojistku-zlodějku. Mám tak na NC vytažených 12V za klíčkem pro napájení mobilu. A zajímalo by mě, jak ti tohle bude fungovat, líbilo by se mi to taky.

Já to mám, funguje to právě dobře. Wireless i po kabelu to jede. Používám spíš ale kabel, abych telefon rovnou i nabíjel a telefon mám schovanej v tank vaku.

ten můj displej už stojí asi 70 dolarů (není vodoodolnej) takže uplná pohoda.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 28. 7. 2023 07:04

No v českých poměrech by mne asi víc trápilo to, že kvůli krabičce za pár dolarů mne nějaký nenechavec zkrypli celou motorku...

Jsem teď za dva dny najel 600 km, telefon na držáku, HF zaple a nebyl jediný problém /a to zase dost pršelo/. Pořád tak nějak nevidím zásadní přínos tady tohoto řešení.

K tomu dnes už i ty nejlevnější rukavice mají celkem slušne možnosti ovládání, takže v podstatě i za jízdy si tam člověk může ťukat co chce, takže zvládám číst i WA zprávy a někdy i kratší emaily... Atd ...

Mimoto jsem se zaměřil na ty vibrace a při vší úctě, nic co by mělo nějak zásadně ničit telefon jsem si nevšiml. Přehřívání telefonu se také opět nedostavilo /byla zima/. Mám USB port s 1A a 2,1A dobíjením, v případě přehřívání to stačí dle mého názoru přepojit do 1A slotu, kdy to nebude sice dobíjet, ale aspoň to plus mínus udrží hladinu nabiti.

Jinak jo, Tracer má pod sedlem vyvedeny ksblik tady na ty ficury, tak by to asi šlo, jak píše Ace..
maincoonsback
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka