Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
garážmistr píše:Teoreticky řešíc univerzální moto jsem došel k Forze 750. Ale neskutečně mi tam točí řetěz na sekundáru.
ace2 píše:
Jinak jako univerzál bych si spíš pořídil Hondu NC750X, není to drahý. Má to DCT. Vypadá to jako motorka, po městě máš to DCT, kufr podle libosti a místo nádrže to má box na drobnosti.
ace2 píše:Tak jak se starat... podle mě to moc rozdíl není. Jestli máš jeden nebo 2 stroje. Ono na tom stejně nic moc neděláš. Maximálně to umyješ a tím celá akce tak nějak končí. Pochybuju že někdo z nás se v tom štourá šroubovákem každej víkend. Limitem může být spíš místo. Náklady taky moc ne. Skutr toho moc nepotřebuje, když funguje tak maximálně výměna oleje, v některých nejsou ani filtry. POVko stojí 800 korun ročně, nebo kolik.
Jinak jako univerzál bych si spíš pořídil Hondu NC750X, není to drahý. Má to DCT. Vypadá to jako motorka, po městě máš to DCT, kufr podle libosti a místo nádrže to má box na drobnosti.
Jako univerzál mi to přijde smysluplnější než Forza 750. Navíc je to levnější jak Forza a taky se to bude asi i lépe prodávat jako ojetý.
brasci píše:No tak uz aj novy Tracer 9 aj v yamt. Yamaha sa rozbehla…
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků