Vyber motorky - jakou

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 28. 10. 2024 23:10

uz tak mne sere se starat byt o jediny stroj natoz o vice. ale hlavni je ze jsi hepy s tim jak to mas ty.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 28. 10. 2024 23:24

Tak jak se starat... podle mě to moc rozdíl není. Jestli máš jeden nebo 2 stroje. Ono na tom stejně nic moc neděláš. Maximálně to umyješ a tím celá akce tak nějak končí. Pochybuju že někdo z nás se v tom štourá šroubovákem každej víkend. Limitem může být spíš místo. Náklady taky moc ne. Skutr toho moc nepotřebuje, když funguje tak maximálně výměna oleje, v některých nejsou ani filtry. POVko stojí 800 korun ročně, nebo kolik.

Jinak jako univerzál bych si spíš pořídil Hondu NC750X, není to drahý. Má to DCT. Vypadá to jako motorka, po městě máš to DCT, kufr podle libosti a místo nádrže to má box na drobnosti.

Jako univerzál mi to přijde smysluplnější než Forza 750. Navíc je to levnější jak Forza a taky se to bude asi i lépe prodávat jako ojetý.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 28. 10. 2024 23:32

garážmistr píše:Teoreticky řešíc univerzální moto jsem došel k Forze 750. Ale neskutečně mi tam točí řetěz na sekundáru.

Trefa úplně mimo terč.

-- 29. 10. 2024 00:33 --

ace2 píše:
Jinak jako univerzál bych si spíš pořídil Hondu NC750X, není to drahý. Má to DCT. Vypadá to jako motorka, po městě máš to DCT, kufr podle libosti a místo nádrže to má box na drobnosti.

Tohle už je mnohem lepší volba.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 28. 10. 2024 23:42

Individuální preference. Moje směřujou spíš k tý Forze. S myšlenkou jestli by AK 550 nebylo nejvíc nejlepší.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 28. 10. 2024 23:43

ace2 píše:Tak jak se starat... podle mě to moc rozdíl není. Jestli máš jeden nebo 2 stroje. Ono na tom stejně nic moc neděláš. Maximálně to umyješ a tím celá akce tak nějak končí. Pochybuju že někdo z nás se v tom štourá šroubovákem každej víkend. Limitem může být spíš místo. Náklady taky moc ne. Skutr toho moc nepotřebuje, když funguje tak maximálně výměna oleje, v některých nejsou ani filtry. POVko stojí 800 korun ročně, nebo kolik.

Jako univerzál mi to přijde smysluplnější než Forza 750. Navíc je to levnější jak Forza a taky se to bude asi i lépe prodávat jako ojetý.

starat se znamena resit i blby rocni servis. ted mam servis ze delaji svoz od baraku takze cajk ale resit to na dva stroje fajt se mi nechce. ja mam xadv jako univerzal a je to proste slabe a NC je stejne skabe navic s horsim podvozkem.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 28. 10. 2024 23:43

A samozřejmě dva stroje představujou dvoje náklady na pořízení, servis, dvě parkovací místa, atd. Ono je potřeba se na to koukat komplexně.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 28. 10. 2024 23:46

Goes: Tak radši počkej až to za nás napíšu a pak napiš, kdyby se ti něco nezdálo nebo bys chtěl doplnit.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 28. 10. 2024 23:47

no koukam ze piseme cik cak to stejne no
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 28. 10. 2024 23:51

Tak to radši piš ty. Já vlastně nevim, jestli chci motorku.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 28. 10. 2024 23:54

ja jdu spat mas nocni… jinak neco chces. to je jasne.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 29. 10. 2024 08:46

Už asi 20 let chceš. A udělané od Číňana.

Ta doba se pomalu blíží...

:-))

Ono to nějak dopadne.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod brasci 29. 10. 2024 18:36

No tak uz aj novy Tracer 9 aj v yamt. Yamaha sa rozbehla…
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Goesson 29. 10. 2024 18:40

takze vsechny vcerejsi teorie padly
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 30. 10. 2024 17:50

zajimavy upgrade. skoro jak auto. na metrixy na moto s naklony sem zvedavy jak si to s tim poradi. navic uz na aute je to kravina natoz tady. vestaveny garmin je komedie na druhou.

https://www.motorkari.cz/clanky/moto-no ... 52238.html
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 30. 10. 2024 18:35

brasci píše:No tak uz aj novy Tracer 9 aj v yamt. Yamaha sa rozbehla…

Tam už cajk...
maincoonsback
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka