Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
T.E.CH píše:Goesson píše:a tracer je jakoze co vuci versysu? dyt to jsou oba cistokrevni cestakove, jen ano jeden subtilni nedodělek a druhy dotažený versys...
Jo jasně...Pravda na obouch se dá cestovat, na Versysu o hodně lépe. Já tu motorku měl, znám rozdil v reálu...na Traceru 500 kilaků jet ve dvou nechceš a ne že by to nešlo. I motor je zhola jiný, na cestování prostě horší...lepší je zase jinde.
-- 8. 3. 2024 09:35 --speedfred píše:TECH automat u moto nehaním ale ja ho ešte nechcem.
jasný v pohodě, to já jen že lidé žijí v omylu, že se s tím nedá jezdit sportovně a že to je nuda. Ač pro někoho to tak bejt může....
-- 8. 3. 2024 09:36 --Arnie J píše:tak versys je čtvrttunové monstrum, které bych já osobně tahat nechtěl a ani bych z toho pořádně nedosáhl na zem, ale motorka je to krásná
Zvládneš to zcela v pohodě....
maincoonsback píše:Jistě.
https://www.motorkari.cz/clanky/redakcn ... ?kid=56471
Nenapsal jsem nic jiného než co se dá jinými slovy dočíst tady. Jenže ty si na Traceru nikdy nejel, na Kawe si jel akorát tak jako na všem akorát z KC do Rousínova (plus možná jednou do Beskyd), udělal si 10 fotek a tím celá ta paráda skončila.
A pak tady děláš ke všemu bla bla, které ani nesouvisí (viz všechny motorky jsou stejný, všechny motorky jsou jiný).
Trapáku.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků