Vyber motorky - jakou

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod speedfred 7. 3. 2024 20:46

Na automat som u moto ešte nedorástol.
speedfred
Nováček

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 3. 2024 21:27

Neni nic lepsiho nez ridit a **** se s nesmysly
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 7. 3. 2024 22:20

ten versys byl krásný co si měl
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 3. 2024 22:23

Spicoidni o tom zadna.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 7. 3. 2024 23:52

S tím nemám problém. Taky se mi líbil. Nakonec jsem sice vybral tu Yamahu, protože lip sedla k mým proporcím /přeci jen u to na mne bylo velké/, ale ten Goesuv Versys v plné byl libový.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 8. 3. 2024 09:12

mno a dnes je to presne 5 let, co jsem ho dovezl domu....

jinak zatim fajne, tento tyden 100% na prckoletu do prace a zpet a nejak pojizdky, minuly tyden taky dobry, takze dobry start... bohuzel letosni zima kombinovala dost dementni podminky + zdravi nebylo ok, tudiz za pulku prosicne a cely leden to byly jen takove zdvorilostni kilometry, tudiz sem ***** bajker...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod T.E.CH 8. 3. 2024 09:13

2Michal:Ale to jsou taky dvě různé motorky. Versys je o hodně více cestovní, ten motor na to že to čtyřvál je opravdu silný a nemusí se skoro vůbec řadit.Naladění podvozku to samé.

-- 8. 3. 2024 08:19 --

speedfred píše:Na automat som u moto ešte nedorástol.

Já bejt tebou, tak to "nehaním", protože s automatem se, když chceš řadí mnohem více, než se standartní motorkou. Prostě tomu automatu do řazení kecáš ukazovačkem a palcem. Nohou by jsi to fakt dělat nechtěl. takže podřadit před každou zatáčkou a srovnat motorku, zpomalit bez brzd, je na pohodu. Při výjezdu ze zatačky plnej a řadí si to samo nahoru.Když lehce hýbeš plynem,aniž by to zrychlovalo, motorka zařazenou rychlost drží. Když se to naučíš, sžiješ se s tím, dokážeš na tom bejt hodně rychlej.Jo žere to zadní gumu. :-)

je to o hodně jine než v autě....
Naposledy upravil T.E.CH dne 8. 3. 2024 09:20, celkově upraveno 1
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 8. 3. 2024 09:19

jakoze ctvrt tunove gs obrich rozmeru se zdvihy 190/200 je neco tereniho a to bez oledu a to, ze versys ma zdvihy o dost mensi? Ale no tak...

to je stejne tak tereni jako arnolduv svindlgazik...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod T.E.CH 8. 3. 2024 09:21

Neřešíme GS... Michalovou Yamahu vs Versys. Já to začal psát a tvůj přízpěvek tam nebyl.
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 8. 3. 2024 09:39

a tracer je jakoze co vuci versysu? dyt to jsou oba cistokrevni cestakove, jen ano jeden subtilni nedodělek a druhy dotažený versys...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 8. 3. 2024 09:41

tak versys je čtvrttunové monstrum, které bych já osobně tahat nechtěl a ani bych z toho pořádně nedosáhl na zem, ale motorka je to krásná :D
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 8. 3. 2024 09:52

tak versys je pocitove nafoulky tou stavbou, ano je desli o parnik, nizsi, rozvor o 2 cm vetsi a ano, je to jak oktavka a superb :) ale porad to jsou normalni cestaky a zda bys tahal 230 nebo 250 kilo je uz uplne jedno...
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod speedfred 8. 3. 2024 10:29

TECH automat u moto nehaním ale ja ho ešte nechcem.
speedfred
Nováček

Odeslat příspěvekod T.E.CH 8. 3. 2024 10:30

Goesson píše:a tracer je jakoze co vuci versysu? dyt to jsou oba cistokrevni cestakove, jen ano jeden subtilni nedodělek a druhy dotažený versys...

Jo jasně... :D Pravda na obouch se dá cestovat, na Versysu o hodně lépe. Já tu motorku měl, znám rozdil v reálu...na Traceru 500 kilaků jet ve dvou nechceš a ne že by to nešlo. I motor je zhola jiný, na cestování prostě horší...lepší je zase jinde.

-- 8. 3. 2024 09:35 --

speedfred píše:TECH automat u moto nehaním ale ja ho ešte nechcem.

jasný v pohodě, to já jen že lidé žijí v omylu, že se s tím nedá jezdit sportovně a že to je nuda. Ač pro někoho to tak bejt může....

-- 8. 3. 2024 09:36 --

Arnie J píše:tak versys je čtvrttunové monstrum, které bych já osobně tahat nechtěl a ani bych z toho pořádně nedosáhl na zem, ale motorka je to krásná :D

Zvládneš to zcela v pohodě....
T.E.CH
Veterán

Odeslat příspěvekod Arnie J 8. 3. 2024 10:54

nebudu muset :D
Arnie J
Tlusťoch

Předchozí stránkaDalší stránka