Vyber motorky - jakou

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Redlajn 11. 6. 2025 19:41

maincoonsback píše:Tuhle tu tvou obsesi nechápu.

Jako kdybys byl Pepík, tak ještě ano...

Ani nemáš na to motorku... Mimochodem tohle je tak jak jsem měl +- na mých předchozích gumách a to jsem na tom ještě šmajdal na okruhu v Mýtě.

Peněz máš dost, kup si nějakého naháče a brus si gumy... Tam bych tomu ještě asi trochu rozumněl. Ale v tvých letech...??

No, hlavně že máš z toho radost.

:-)

Protože nemá někdo v rukách *****áno jako ty, zaslouží hejt, nebo jak si to mám vyložit?
Redlajn
Inventář

Odeslat příspěvekod maincoonsback 12. 6. 2025 19:14

Goesson píše:jako nechapu kde se neda klppit ze je na to treba okruh. kdyz to vezmu jen do prace a zpet tak najezdy a skezdy z dalnic krasne. jak delane. u rousu esicko opet a tak bych mohl pokracovat dal.

proste kdo je lopta a boji se tak ma kopu vymluv

Aha, tak já z toho co píšeš jsem čekal že to klopis i jinde než nájezdy na dálnici.

:-)

Byl jsem dnes jen tak juknout kolem MTT a musí se uznat že to CFMoto prostě vypadamk světu. V zásadě téměř všechny modely.

Mají tam i ojeté motorky a na jedné MVAguste to měli brutálne obroušené tu gumu.

Ten tak musel klopit solidně.

Nutno dodat že to byla jediná motorka, na které podle gum bylo vidět že někdo jezdil pilu. Ale i tak myslím že to byla z okruhu. Ale to je asi jedno.

Jinak Goesi o tom okruhu posunprace proto že se limity prinklopeni hledají dobře tam, kde proti tobě ta Avie nemůže vyjet. Ale to myslím že vís.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 6. 2025 19:15

mel sem ruzne motoskoly na ruzne skily. nechci zakrnet jako ty. a pokud neumis cist je to tvuj problem.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 12. 6. 2025 20:18

No jako že bys to takto psal v souvislostech si nemyslím.
To že ty skutečnosti znám nic nemění na tom, že to píšeš tak ,aby to vyznívalo jinak.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 6. 2025 20:25

tys tvrdil jak neni kde jezdit v naklonu. kdyz pominu ze se tak projizdi kazda zatacka pqk jsou pro zacatecniky jako jsi ty v pohode mista kde se to da trenivat na dobrem povrchu. neni zac
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 12. 6. 2025 20:28

Není no.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 14. 6. 2025 10:56

Jj.klopil

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-na- ... .seznam.cz

Ale čekal bych tu motorku u smetáku víc rozkasenou...
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 14. 6. 2025 10:59

Doklopil.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Goesson 16. 6. 2025 18:45

Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod glider 16. 6. 2025 19:11

Nuda
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod Goesson 16. 6. 2025 19:18

promin
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 16. 6. 2025 19:37

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod maincoonsback 16. 6. 2025 20:20

Jako vůbec nejlepsejsi motorku na světě?

Na to nikdo nemá koule, aby si troufl osedlat nejlepší, doslova božský to stroj.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 16. 6. 2025 20:29

sis uz dluho nevrzl ?
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 16. 6. 2025 21:09

R1300RS v základu za 409, do půl baňky s nějakou výbavou. To mi přijde v kontextu doby slušný.
MgX: Problematice není třeba rozumět.
garážmistr
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka