Vyber motorky - jakou

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Goesson 19. 5. 2025 21:12

ace2 píše:ale T-Max narozdíl od Traceru ukazuje dojezd na nádrž ne? U Traceru jako u GT mašiny s kterou se dá očekávat že se bude cestovat jsem nějak nepochopil to že neumí ukazovat dojezd na nádrž, když to dneska umí kde jakej skutr. Hádám včetně T-Maxu

stejne to pak ukaze nulu
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 19. 5. 2025 21:13

Arnie J píše:bereš na Avii 95 nebo 98? já tam teď byl poprvé v životě s Hondou a vzal jsem 98 a přijde mi, že to byl nějaký ležák

Vždy 95...

Je to levná benzinka, tak bych i věřil že ta 98 mohla být uleželá...

-- 19. 5. 2025 21:15 --

Arnie J píše:wolf na vodě

Dnešní déšť sedí. Rychlost taky (jen já to jel na dálnici)...
:-)
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod petrxyz 20. 5. 2025 09:08

U Traceru, když se rozsvítí rezerva, tak začne automaticky počítat km odjeté na rezervu. Takže vím, že když budu kolem 50km, musím na pumpu.
petrxyz
Nováček

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 5. 2025 09:15

ja tedy mel v minulsoti par stroju bez dojezdu na nadrz a nedosel benal nikdy. to nebude ten problem
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 20. 5. 2025 10:11

petrxyz píše:U Traceru, když se rozsvítí rezerva, tak začne automaticky počítat km odjeté na rezervu. Takže vím, že když budu kolem 50km, musím na pumpu.

Jo je to tak odzkoušené a máš to i potvrzené. Někde kde je málo benzinek je 50ka už trochu o držku. Ale v zásadě to tak je.

Jinak... možná to víte, já to nevěděl, neměl jsem zkušenost a vím že to tak asi není všude (podle toho co jsme kde četl v diskuzi), i když u nových strojů asi ano, ale určitě tam funguje nějaká ochrana, kdy se to zjevně vypne dřív, než benzín skutečně dojde, protože to fakt vyplo jak na chcípák, žádné zacukání, žádné nasátí vzduchu atd... Prostě šlus konec.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 5. 2025 10:16

coz je u vstrikovani logicke ze to chcipne najednou
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 20. 5. 2025 17:54

Jel sem dneska poprvé na velkém dvouválci Vtwin a ... Jako na nahaci je to... Zážitek.

Jen ta cena je už docela hodně vysoko na věc pro zábavu (protože jinak je to na prd).

Ale jako radost to rozdává plnymi doušky. Jsem z toho nadšen. Zkusím to rozchodit (protože je to fakt nesmysl, ale moc hezky).

Každopádně pokud někdo o tom uvažuje a směřuje tím směrem, můžu jen doporučit.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 5. 2025 18:00

mel sem nahace vtwin a super i na bezmy zivot. jen to musis umet coz se diskvalifikuje
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 20. 5. 2025 18:19

mě by si štvalo že bych přijel domů s plnou bundou od hmyzu :D
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod maincoonsback 20. 5. 2025 18:22

Sere pes.

Je to fakt zážitek. Aspoň teda já to tak vnímám. Měl jsem možnost to srovnat s řadovým dvouválcem hned zaraz a jako taky dobrý, ale jako těch 100 tis. peněz prostě vidim účelně vynaložené.

Jen... Prostě celkově na hračku je to zatím pro mě asi moc. Hledám jak si to zdůvodnit.

Ale je to prostě jiný svět (zvuk, reakce na plyn).

Je to prostě čirá zábava. Ach jo.
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 5. 2025 18:25

stejne bys nekoupil
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Lu_TSI 20. 5. 2025 18:26

Tak Rebel prodán. Dnes mi přistály peníze na účtu. Zítra jej přepíšeme a pak s ním odjíždí nová majitelka. Krásné skoro 3tis km.
Lu_TSI
Štamgast

Odeslat příspěvekod maincoonsback 20. 5. 2025 18:37

Tys měl Hondu?
maincoonsback
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 20. 5. 2025 18:42

maincoonsback píše:Je to fakt zážitek.

Za mne je fajn mít širší rozhled.

Za wolfa použiju text z 11.5.:

maincoonsback píše:Tak hlavně objevil to, co my ostatní tady známe řadu let.

Kazdy si k poznání jednou dojde. Jen někomu to dlouho trvá no.

rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 20. 5. 2025 18:49

Lu_TSI píše:Tak Rebel prodán. Dnes mi přistály peníze na účtu. Zítra jej přepíšeme a pak s ním odjíždí nová majitelka. Krásné skoro 3tis km.

a ja prej prodavam casto…
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka