Vyber motorky - jakou

O motorkách a lidech kolem nich

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod PeTr7650 7. 12. 2018 14:37

a co nejakou tu silnou aprilku, ala skutr? srv 850 apod.
Слава Україні!
PeTr7650
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 7. 12. 2018 14:50

pravda SRV se sice už nedělají, ale jako skladovky jsou na druhou stranu za 230-250 tis což je docela argument. Za rozumný peníze docela slušný GO
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod andy_xx 7. 12. 2018 15:04

já chci právě Tuňáka, tak prodávám...kdyby někdo chtěl pěkného kafáče https://www.motorkari.cz/motobazar/moto ... 46765.html
andy_xx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PeTr7650 7. 12. 2018 15:08

presne tak, pulka ceny za c650gt a paradu to taky nadela. Otazkou je nasledny prodej :-D, jednoho neprodejnyho itala uz mame :-D
Слава Україні!
PeTr7650
Veterán

Odeslat příspěvekod ace2 7. 12. 2018 15:12

No, vzhledem k tomu že jsou k dispozici 3 roční nejeté skladovky, nejsilnějšího a nejrychlejšího skutru na světě a moc boj o to není ani za ty peníze tak obavy nad prodejností ojetiny je samozřejmě na místě. Otázkou tedy je jestli je motorka něco co si kupujeme s představou dobrého budoucího prodeje.
ace2
Veterán

Odeslat příspěvekod anonymni 7. 12. 2018 15:18

PeTr7650 píše:a co nejakou tu silnou aprilku, ala skutr? srv 850 apod.

Jenze tim si nijak nepomuzu. Zase skutr pocit :)
anonymni

Odeslat příspěvekod PeTr7650 7. 12. 2018 15:29

vyzkousis si, jestli te bude bavit cestovani na silnym stroji

Svez se nekdy na nejake mensi a lehke motorce, to je uplne jinej pocit nez uvazovane mastodonty. Skutr nepocitam, to je jizdni kolo s motorem
Слава Україні!
PeTr7650
Veterán

Odeslat příspěvekod maXX_CZ 7. 12. 2018 15:34

z400 :love:
maXX_CZ
Veterán

Odeslat příspěvekod garážmistr 7. 12. 2018 15:37

T.E.CH píše:Ta váha při jizdě je cajk, žádný problém. Popojíždění je taky v pohodě, když je dobře těžiště, váhu moc řešit fakt nemusíš. Goes se váhy myslím nebojí....nemá taky proč.

Moje "malá" CBF1000 váží 250 kg a vše je zcela v klidu....protože těžiště. Váhu už neřešte, je to marný argument co se silnice týče.

Neřekl bych.
rwd
garážmistr
Veterán

Odeslat příspěvekod pech. 7. 12. 2018 17:37

Tak váha je problém především pro chrousty ohledně manipulace na místě, nebo kdyby jim to někde žuchlo... Za jízdy bude i chroustovi nejspíš jedno jestli má cestovní motorka 180kg jako půllitrový dvouválec, nebo 220kg tříčtvrtkový čtyřválec...
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář

Odeslat příspěvekod anonymni 7. 12. 2018 18:23

hele bez debat, cim mensi vaha tim lepsi o tom zadna. Navic skutry i pri 250 kilech maji tu vyhodu, ze to maji fakt hodne nizko, takto to nema zadna motorka. Samo na miste je to pak peklo. Ono davat 300 kilo na centralni stojan neni zrovna sranda.

Ale to je vedlejsi. Ja si pomalu RT vyhodim z vyberu. To je proste asi dost mimo. Jako super kara, ale proste to je fakt cestak a ja proste potrebuji neco vice univerzalniho apod. Porad si myslim, ze tiger/versys je pro mne lepsi. Navic na versysu se mi sedi vyborne.
anonymni

Odeslat příspěvekod glider 7. 12. 2018 18:26

:D co som hovoril
.bad.decision.matters.

goes 24.5.2020 23:11
:D dnes jsi vitez

evlo 29.3.2021 13:26
Gliderovo doporučeni autowerks cajk
glider
Ja chcem Slovak

Odeslat příspěvekod anonymni 7. 12. 2018 18:42

ble

-- 7. 12. 2018 17:44 --

v pondeli pudu objednat versyse... uz sem se rozhodl

-- 7. 12. 2018 17:49 --

ale jeste popremyslim
anonymni

Odeslat příspěvekod robbert 7. 12. 2018 19:02

Nechceš se poradit s Matym?
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod pech. 7. 12. 2018 19:49

Goes: já když přesednu na vyloženě lehkou motorku (130-150kg) tak se prvních pár kilometrů cítím nepřirozeně, protože je to samozřejmě ochotnější, ale zase při rychlejší jízdě to nedává tu jistotu stability, chce to korekce. takže se mi na těžší motorce cestuje podstatně příjemněji, protože má stabilitu i při rychlostech silně nelegálních a taky POWÁÁÁÁ, takže to nemusím v kopcích drtit na krev aby to slušně jelo, ono ot jede přirozeně a bez námahy... :-)

Takže na nějaké blbnutí kolem komína lehká motorka může bejt zábavná, ale je seriozní cestování je to poněkud otravné, protože to jede příliš blízko svých limitů aby to zvládalo s přehledem....
Rip: Škoda 105 DeLuxe 5Q
Sold: Favorit 135LX zvaný Sysel
Aneb já to říkám furt, zlatej karburátor!
A nyní učebnicový příklad produktu globalizace a Francouzským jménem a Českým pasem a strojem jež je svědkem Rumunské obrody s Francouzským srdcem :-)
pech.
Inventář

Předchozí stránkaDalší stránka