maincoonsback píše:garážmistr píše:A předjíždíš teda jen když ti auto před tebou uhne ke krajnici?
Zkusíš najít kde jsem to psal?
Zjednoduším ti to.
Nic takového jsem já nikdy nepsal.
Co teď?
Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
maincoonsback píše:garážmistr píše:A předjíždíš teda jen když ti auto před tebou uhne ke krajnici?
Zjednoduším ti to.
maincoonsback píše:Protichůdné informace vznikají v tvé hlavě v úrovni schopnosti chápat okolnosti a psaný text, což obojí není na příliš vysoké úrovni.
Žulda píše:Goesson píše:tak jsem namontoval ty snozene stoupacky a je to prijemne. dle meho tak 1 cm tam bude a jde to citit. chce to delai trasu a jeste teoreticky by sly sundat gumove vyplne a ziskat dalsi pul centak.
jen musim jeste doladit brdovou nozku bo jsem ji asi sklopil moc ale to je detail.
Mě to bez těch gum přišlo na delší cestě, že to víc brní do nohou. Ale zkus.
garážmistr píše:maincoonsback píše:Protichůdné informace vznikají v tvé hlavě v úrovni schopnosti chápat okolnosti a psaný text, což obojí není na příliš vysoké úrovni.
Co teď?
Zjednoduším ti to.
Mimochodem. Přesně z těchto důvodu nikdy nepredjizdim z první dvě a více jedoucí auta za sebou a když už, tak dám jasně najevo že tam jsem, chci předjíždět a čekám na jasné gesto těch aut, že mě vidí, protože tohle jsou ty nejhorší nehody. A ve finále je už jedno kdo za to může, zkripleny je většinou výhradně motorkář.
V 99% ty auta prostě uhnou. Možná mám štěstí, ale stačí za nemá chvilku jet a pokud je to řada aut, tak prostě uhnou.
Je to divný, ale stává se mi to celkem pravidelně, podekuji a vesele drandim dál.
Prostě od středové čáry, kde jezdí 99% řidičů uhnou ke krajnici. Tím vidím že o mě ví a teprve pak jdu předjíždět.
garážmistr píše:Co teď?
maincoonsback píše:Čekat že chápeš rozdíl mezi auto a více než dvě auta asi nelze...
Považuji to za uzavřené.
garážmistr píše:A předjíždíš teda jen když ti auto před tebou uhne ke krajnici?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků