Já mám rád, když občas vidím oblohu, když nemám jakoby šero před očima. A ty kamery jsou tak, že když je stínítko nalepené na skle, tak je to na nic, musí se dát spíše do kolma.
Ahoj nevíte co všechno dělaj ty kamery na křižovatce na mostu pionýru. Stál jsem v koloně jel jsem méně jak 50 a jel určitě na zelenou a při průjezdu křižovatkou se mi zdálo jako by mě něco oslnilo, tak mám strach jestli mi nepříjde fotečka ale nevím proč, na červenou jsem rozhodně nejel.
Ahoj chci se zeptat jestli už někdo víte co všechno berou ty nejnovější kamery na sokolské x českobratrská. Jestli je tam nějaká usekovka protože žádnou jinou kameru než na té křižovatce nejde vidět a ať už z centra k bazalům nebo od bazal k centru to celkem svadí k rychlejší jízdě.....
nebo ta kamera kontroluje jen průjezd na červenou popř. měří rychlost až při průjezdu křižovatkou. Nebo je tam nějaká úsekovka. Díky za odpověď
Z postu nademnou mi vyplýva že tam nejspíš usekovka nebude......jde mi jen o to jestli je tam usekovka nebo ne, protože žadnou jinou kameru tam nevidím.