Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
41Weeper píše:Btw. platit výzvy se nemá.40 % provozovatelů to ví!
Weeper píše:Okamžitě tě změří indukčky za tou B 20a "50". Za křižovatkou už je jen maximálně telematika, žádný další úsekový nebo jiný represivní měření. Ale tleskám, že to neprojíždíš jak offce 45 tacho, ale naopak počítáš i s tolerancí.
Weeper píše:Jinak dobrej výběr muziky, nedalo mi to, kliknul jsem na další video a první dvě minuty zupa!![]()
Tomas B píše:nevim, já tam jedu prostě nejdřív 56 a pak přidám za přechodem na 76 až k semaforům
4x110mm píše:
Se divím, že jim ten ***** výtěžák těsně před 70 ještě nikdo nerozkop krumpáčem:
PatV píše:Weeper píše:Okamžitě tě změří indukčky za tou B 20a "50". Za křižovatkou už je jen maximálně telematika, žádný další úsekový nebo jiný represivní měření. Ale tleskám, že to neprojíždíš jak offce 45 tacho, ale naopak počítáš i s tolerancí.
Takže jsem testoval ABS zbytečně? No nevadí, příště budu vědětWeeper píše:Jinak dobrej výběr muziky, nedalo mi to, kliknul jsem na další video a první dvě minuty zupa!![]()
Dance radio
-- 8. 6. 2016 20:11 --Tomas B píše:nevim, já tam jedu prostě nejdřív 56 a pak přidám za přechodem na 76 až k semaforům
Ten tvůj klid mě sere
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků