Policejní kontroly - Praha

Typická místa blízkých setkání s policejními hlídkami v Česku

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod PatV 19. 5. 2016 11:18

První kamera úsekovky. A je tam 70.
3.0 V6
2.0 R4
PatV
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomas B 19. 5. 2016 11:21

počkej 70 je na té úsekovce směr z JS na Poděbradskou před tím klesáním?
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod PatV 19. 5. 2016 11:22

Ne, úsekovka je jen v tom klesání :)
3.0 V6
2.0 R4
PatV
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomas B 19. 5. 2016 11:46

takže úsekovka je od začátku toho klesání až do té zatáčky? A ty dva radary po semaforech před klesáním není úsekovka?
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod PatV 19. 5. 2016 11:53

Ta by měřit neměla.
3.0 V6
2.0 R4
PatV
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomas B 19. 5. 2016 12:07

no radši si tam pojedu těch 56
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod Weeper 29. 5. 2016 20:06

To je jen strategický dopravní detektor nebo tak nějak se tomu nadává, prostě telematika. Měří se oběma směry 70 v tom kopci na Průmyslový. U obou je zároveň měření okamžitý rychlosti pomocí indukčních smyček na začátku úseku included.

Btw. platit výzvy se nemá. :pozor 40 % provozovatelů to ví! :D

Na tý mapě jsou přesto místa, který jsou zvláštní. Například TK Blanka 6x úsekovka - že by jí zatim nevytěžovali? Stejně tak třeba Dobříšská je tam jenom 1x, přitom je oběma směry + propojení s úsekovkou v Mrázovce. Mrázovka opět pouze jednou. JS u depa Kačerov směr Barrandov by měla bejt ostrá, tady je jen směr ČM v oblouku, která je v protisměru. Poděbradská opět jen jednou, přitom je i směr ČM, ne jen do centra. Cínovecká do centra by měla bejt taky aktiv. Barrandov úplně nehlídanej před piráty - minimálně okamžitý měření smyčkama na světelný by mělo bejt aktivní + že by "nové" kamery byly jen nerepresivní?

Podle mě je to minimálně diskutabilní, kdoví jak velkou snahu tomu MP věnovala a jak velkej důraz na přesnost a přeciznost měla. Řekl bych, že tam bude spoustu mýtů a polopravd. Prostě musej podle 106, tak tam něco navrkaj, aby byli novináři spokojený.

Sranda je Šantrochova - okamžitý - nikdo nepřekročil. :D 50 v jednosměrce za zatáčkou, to asi moc lidí nepřekročí. Na Okraji 3 kousky, tam už je teda alespoň 30, ale daj měření je u retardéru - asi se potřebovali jenom prolít peníze. Lipská - rekordmanka z minulýho roku - teď má víc kde co, nevěřim, že by přišel takovej úbytek.
BMW M3 F80 317kW (431k) - a život dává opět smysl
S4 B8, 3.0TFSI quattro 245kW (333k) - odpočívej v pokoji

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Weeper
Inventář

Odeslat příspěvekod PatV 8. 6. 2016 12:40

Jsem tady trochu znejistěl. Měření okamžité 50 je jen před křižovatkou? A kamery za křižovatkou jsou jen na úsekovku 70? Začátek úsekovky je ještě před značkou 70, tak jak to tam je?
3.0 V6
2.0 R4
PatV
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomas B 8. 6. 2016 12:45

nevim, já tam jedu prostě nejdřív 56 a pak přidám za přechodem na 76 až k semaforům
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod Weeper 8. 6. 2016 13:25

Okamžitě tě změří indukčky za tou B 20a "50". Za křižovatkou už je jen maximálně telematika, žádný další úsekový nebo jiný represivní měření. Ale tleskám, že to neprojíždíš jak offce 45 tacho, ale naopak počítáš i s tolerancí. :tleskani

Jinak dobrej výběr muziky, nedalo mi to, kliknul jsem na další video a první dvě minuty zupa! :twisted:

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Weeper
Inventář

Odeslat příspěvekod 4x110mm 8. 6. 2016 16:09

Weeper píše:Btw. platit výzvy se nemá. :pozor 40 % provozovatelů to ví! :D
41 :D

Se divím, že jim ten ***** výtěžák těsně před 70 ještě nikdo nerozkop krumpáčem: ]:-<
Obrázek
Jsem ortodoxní, uvědomělý, osvícený a bravurní cyklista a za to byste mi měli tleskat O:-)
4x110mm
Inventář

Odeslat příspěvekod PatV 8. 6. 2016 20:11

Weeper píše:Okamžitě tě změří indukčky za tou B 20a "50". Za křižovatkou už je jen maximálně telematika, žádný další úsekový nebo jiný represivní měření. Ale tleskám, že to neprojíždíš jak offce 45 tacho, ale naopak počítáš i s tolerancí. :tleskani

Takže jsem testoval ABS zbytečně? No nevadí, příště budu vědět :))
Weeper píše:Jinak dobrej výběr muziky, nedalo mi to, kliknul jsem na další video a první dvě minuty zupa! :twisted:

Dance radio :)

-- 8. 6. 2016 20:11 --

Tomas B píše:nevim, já tam jedu prostě nejdřív 56 a pak přidám za přechodem na 76 až k semaforům

Ten tvůj klid mě sere :lol:
3.0 V6
2.0 R4
PatV
Inventář

Odeslat příspěvekod Weeper 9. 6. 2016 18:30

Jo, druhý brždění bylo k ničemu. Ale chápu, že s těma dopravníma detektorama je to fakt na *****. Většina kamer vypadajících jako represivních jsou neškodný detektory a "jenom" asi 50-60 jsou represivní úsekovky nebo okamžitý indukčky a prase by se v tom vyznalo, když obě vypadá prakticky stejně v případě páru kamer, u single zase čumět upjatě do silnice po spárách od indukček a při neznalosti ještě neví, jestli není někde nějakej cíl. Dřív se to dalo ještě jakžtakž rozpoznat, dneska když je IR přisvícení included v kameře, tak už vůbec. S CZ RZ a bez právního povědomí a odvahou jít do správního/správní žaloby/kasační stížnosti/ústavní stížnosti rozhodně aktualizovaný Genevo nebo dodržovačka na ovci i v detektorech.

Dance radio, tak to se vysvětluje. Nejlepší, ikdyž občas tam hrajou hrozný vymatlávačky. Ale když už rozjedou starší pecky nebo dobrý nový, tak je to super!

-- 9. 6. 2016 18:36 --

4x110mm píše:
Se divím, že jim ten ***** výtěžák těsně před 70 ještě nikdo nerozkop krumpáčem: ]:-<

Však už se na ně vaří voda - už je podaná ústavní stížnost ve věci správního deliktu provzovatele. Dávám tomu tak 50/50, teď se ukáže, jestli je Ústava cár papíru nebo ne. Dál půjde do PS návrh na zrušení pravomoci MP měřit rychlost, což by "vyplo" všechny úsekovky, indukčky, stacionární radary, detekce na červenou. Zůstaly by jen jetnotky úsekovek vyhodnocované PČR - 4ks na D0 v tunelech, 2ks Valík.

Taky lidi už nejsou takový offce co bejvali (teď myslim z hlediska právní obrany, ne levopruhaře atd.).

To by se muselo řešit všude s velkym rizikem a už je to takovej mor, že to nejde zastavit. Jó, rozmlátit všechny úsekovky, indukčky, kamery na červenou, retardéry, ostrůvky, přelít asfaltem cyklopruhy/piktorgramy a šrafy - kde se zmenšovali/zavíraly pruhy , rozsekat nesmyslný kulaťáky, betonový zátarasy, buzersemafory a všechnu tuhle buzeršpínu, kde se někdo napakoval, tak to by bylo hej.
Naposledy upravil Weeper dne 10. 6. 2016 16:48, celkově upraveno 1

Weeper
Inventář

Odeslat příspěvekod Tomas B 10. 6. 2016 09:04

PatV píše:
Weeper píše:Okamžitě tě změří indukčky za tou B 20a "50". Za křižovatkou už je jen maximálně telematika, žádný další úsekový nebo jiný represivní měření. Ale tleskám, že to neprojíždíš jak offce 45 tacho, ale naopak počítáš i s tolerancí. :tleskani

Takže jsem testoval ABS zbytečně? No nevadí, příště budu vědět :))
Weeper píše:Jinak dobrej výběr muziky, nedalo mi to, kliknul jsem na další video a první dvě minuty zupa! :twisted:

Dance radio :)

-- 8. 6. 2016 20:11 --

Tomas B píše:nevim, já tam jedu prostě nejdřív 56 a pak přidám za přechodem na 76 až k semaforům

Ten tvůj klid mě sere :lol:

to není klid, ale celkem slušná znalost, kde všude pravděpodobně měří, částečná rezignace a nechtění řešení pokut :D

Dance radio taky naladěno ;-)
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod Tomas B 29. 6. 2016 15:43

včera jsem jel dvakrát tam a zpátky po strakonický Praha-Mníšek pod Brdy, z těch čtyř jízd jsem třikrát potkal světle modrou metealízu OIII 1,8tsi, 2x už někdo platil, jednou vyjížděl od pumpy před Řitkou. Dnes jsem jel to samé tam a zpátky a u Mníšku už platil někdo superbu II. Vypadá to, že se čůráci zaměřili na strakonickou
Tomas B
Guru

Předchozí stránkaDalší stránka