hongmi píše:Ridicsky prukaz neni to same jako ridicske opravneni.
GeneHawkins píše:Je, už jsem psal.
takže když ztratím peněženku s ŘP, tak musím do autoškoly získat znova oprávnění?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
hongmi píše:Ridicsky prukaz neni to same jako ridicske opravneni.
GeneHawkins píše:Je, už jsem psal.
Řidičské oprávnění se uděluje osobě, která splní podmínky pro udělení řidičského oprávnění, kdy dané řízení je ukončeno vydáním řidičského průkazu.
hongmi píše:Ale s hrozbou pokuty. Ridicske opravneni je od data uspesneho slozeni zkousky.
hongmi píše:Ale s hrozbou pokuty. Ridicske opravneni je od data uspesneho slozeni zkousky.
-vasek- píše:hongmi píše:Ale s hrozbou pokuty. Ridicske opravneni je od data uspesneho slozeni zkousky.
A proč mám v ŘP datum udělení řidičského oprávnění 11.10, když zkoušku jsem úspěšně složil 26.9?Rok vynechávám.
Hyza píše:tak jo, uz jsem asi neco nasel. rizeni o udeleni ridicskeho opravneni je ukonceno az vydanim ridicskeho prukazu, to myslim ze mluvi jasne. pak je logicke, ze kdyz ztratim RP, tak nestracim ridicske opravneni, jenom doklad o jeho udeleni.Řidičské oprávnění se uděluje osobě, která splní podmínky pro udělení řidičského oprávnění, kdy dané řízení je ukončeno vydáním řidičského průkazu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků