Jiří Nikodým a jeho slavné výroky

Formule 1, Moto GP, WRC a jiná rychlá kola

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod zguruthai 20. 6. 2005 12:17

nech te ho bejt, stejnak to nemá cenu, co mám satelit tak koukám radší na Markizu nebo na RTL, tam jeto opravdu všechno live i s okamžitýma rozhovorama
zguruthai

Odeslat příspěvekod luk 3. 7. 2005 14:04

Tak co, zaznamenali jste nějaké čerstvé perly? Mně se nejvíc líbilo, jak se Nikodým s Charouzem hádali, jak to bylo s tím motorem u McLarenu :-D
<--- Odpůrci aut fkombíku by si měli uvědomit, že...
luk
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod fri100 3. 7. 2005 19:23

"Alonso vede před Trullim už o 19 vteřin.....ááá, tak už je to téměř o 20 vteřin." :hm 8) :)
"Každé zbytečné slovo je zbytečné" - Jára Cimrman.
fri100
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JackNO.1 3. 7. 2005 19:38

luk: jo, to byla klasika... :-)

Nikodým: je to tak a tak...
Charouz: ne, je to úplně naopak... :D

Ty jejich spory se vyskytujou téměř u každýho závodu, kterej spolu komentujou... :-)
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod JP 3. 7. 2005 19:44

No ja jsem to dnes cele nevidel, ale pobavil me na konci ..... neco ve smyslu: "A tady je Raikonen, ale jede nejak pomalu. Vypada to, ze se mu jeste v zaveru neco prihodilo. ..... <chvilka pauzy> ..... Aha, tak on uz je zrejme v cili. Ano uz je v cili, ale nejak jsem nezaregistroval, ze protal cilovou pasku."
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Anonymni 3. 7. 2005 19:50

taky se zminil neco o tom ze by to mohl stihnout pred tretim Ralfem S... i kdyz v tu chvili jezdil Michael S. ten chlap je vazne hroznej... a jak se furt vraceli k indianapolis, nechapu co je na tom furt vzrusovalo, vsechno co rikali jsem slysel pred dvema tydny primo pri zavode...
Anonymni

Odeslat příspěvekod -Ferda- 10. 7. 2005 09:35

JP píše:No ja jsem to dnes cele nevidel, ale pobavil me na konci ..... neco ve smyslu: "A tady je Raikonen, ale jede nejak pomalu. Vypada to, ze se mu jeste v zaveru neco prihodilo. ..... <chvilka pauzy> ..... Aha, tak on uz je zrejme v cili. Ano uz je v cili, ale nejak jsem nezaregistroval, ze protal cilovou pasku."

Jojo, to s tim Raikkonenem na konci byla asi nej perla zavodu :D Jsem Zvedav, co bude dneska :P
Co tě nezabije, to tě posílí...
-Ferda-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miljan 10. 7. 2005 10:56

Určitě se zase pobavíme.
miljan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod marepa 10. 7. 2005 16:08

tyjo.. to sem nejak minul :)

dneska to bylo celkem ok...

akorat mi nejak uslo, jak se v poslednich kolech dostal Schumacher pred Baricella ... ze by tymova rezie?? :hm
BMW E92 M3 | dlouhodoba spotrba 13.2l/100km, holt 75mph na dalnici nezere az tolik
marepa
Inventář

Odeslat příspěvekod LYŽAŘ 10. 7. 2005 17:19

marepa: já bych řekl, že dnes to bylo zase po dlouhé době ze strany Ferrari čisté. Barik se za Schumiho posunul buď již po druhé, nebo po třetí zastávce v boxech. Teď nevím které, ale myslim, že to bylo aj v obraze. Jen by mě zajímalo, kdo vymyslel pro Barika takhle šílenou a vyloženě špatnou strategii.
LYŽAŘ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JackNO.1 10. 7. 2005 20:31

No, Barrichello zajel neočekávaně potřetí do boxů, protože byl před Schumim +/- o 20 vteřin a to by se blbě ukecávalo, kdyby tak nápadně zpomalil... Takže ho poslali potřetí do boxů a mají klid... Akorát nevím, proč to dělají, když už v podstatě o nic nejde... Schumi mít titul na 99% nebude a s největší pravděpodobností skončí třetí (pokud teda ještě párkrát dojede na bedně a nebude sbírat body po troškách za 6.-8. místo) Taky by mohli nechat Barrichella, aby si nějaký body nasbíral a skončil aspoň v první pětce...

Pochybuju, že by mu předem naplánovali 3 zastávky... Jsem fanda Ferrari, ale pomalu mě začínají s takovýma machinacema štvát (i když dnes jsem se modlil, aby to udělali, protože jsem měl vsazeno, že Schumi dojede do 6.místa a pokud by nebyl Rubens potřetí v boxech, mohl bych si výhře nechat jen zdát...)
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod X123 10. 7. 2005 20:50

JackNO.1 píše:No, Barrichello zajel neočekávaně potřetí do boxů, protože byl před Schumim +/- o 20 vteřin a to by se blbě ukecávalo, kdyby tak nápadně zpomalil... Takže ho poslali potřetí do boxů a mají klid... Akorát nevím, proč to dělají, když už v podstatě o nic nejde... Schumi mít titul na 99% nebude a s největší pravděpodobností skončí třetí (pokud teda ještě párkrát dojede na bedně a nebude sbírat body po troškách za 6.-8. místo) Taky by mohli nechat Barrichella, aby si nějaký body nasbíral a skončil aspoň v první pětce...

Pochybuju, že by mu předem naplánovali 3 zastávky... Jsem fanda Ferrari, ale pomalu mě začínají s takovýma machinacema štvát (i když dnes jsem se modlil, aby to udělali, protože jsem měl vsazeno, že Schumi dojede do 6.místa a pokud by nebyl Rubens potřetí v boxech, mohl bych si výhře nechat jen zdát...)n/quote]

Myslim, že se pletete... Barik na prvním pit-stopu natankoval na 11 kol a v tý době to ještě nebylo tak rozhodnutý...
X123
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod LYŽAŘ 10. 7. 2005 23:06

X123: Také bych řekl, že tři zastávky pro Barika byly plánované. Třetí pit rozhodně nebyl náhodný, při druhém chvilku po půlce závodu byl Barik v boxech lehce nad šest sekund.
LYŽAŘ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jony 10. 7. 2005 23:23

dneska(vcera) mel zase dobry prerek [quote="Jiří Nikodým"oVsichni jezdci dnes jedou na 3 zastavky v boxech jen Rubens Barichello jede ne 3 zastavky v boxech!" [/quote] Mr. Green
Jony
Nováček

Odeslat příspěvekod richie 11. 7. 2005 10:57

.. podla mna si Barik zobral malo paliva na kvalifikaciu, aby ukazal ze spravi lepsi cas ako Sumik .. a mozno dufal, ze bude dostatocne rychly s lahkym autom .. a tak to skusili na tri zastavky .. no nevyslo mu to (teda mozno az na tu kvalifikaciu, aj ked asi chcel byt este viac vpredu)
Opel Insignia B ST 1.5/121; VW Sportswan 1.2 (Astra G Caravan 1.6 Twinport-Z16XEP; Corsa C 1.0; Octavia liftback II/1.9tdi -> III/1,6TDI-> IV/1.5TSi )
richie
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka