Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
JP píše:No ja jsem to dnes cele nevidel, ale pobavil me na konci ..... neco ve smyslu: "A tady je Raikonen, ale jede nejak pomalu. Vypada to, ze se mu jeste v zaveru neco prihodilo. ..... <chvilka pauzy> ..... Aha, tak on uz je zrejme v cili. Ano uz je v cili, ale nejak jsem nezaregistroval, ze protal cilovou pasku."
JackNO.1 píše:No, Barrichello zajel neočekávaně potřetí do boxů, protože byl před Schumim +/- o 20 vteřin a to by se blbě ukecávalo, kdyby tak nápadně zpomalil... Takže ho poslali potřetí do boxů a mají klid... Akorát nevím, proč to dělají, když už v podstatě o nic nejde... Schumi mít titul na 99% nebude a s největší pravděpodobností skončí třetí (pokud teda ještě párkrát dojede na bedně a nebude sbírat body po troškách za 6.-8. místo) Taky by mohli nechat Barrichella, aby si nějaký body nasbíral a skončil aspoň v první pětce...
Pochybuju, že by mu předem naplánovali 3 zastávky... Jsem fanda Ferrari, ale pomalu mě začínají s takovýma machinacema štvát (i když dnes jsem se modlil, aby to udělali, protože jsem měl vsazeno, že Schumi dojede do 6.místa a pokud by nebyl Rubens potřetí v boxech, mohl bych si výhře nechat jen zdát...)n/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků