Ferrari Fans

Formule 1, Moto GP, WRC a jiná rychlá kola

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod JackNO.1 28. 5. 2005 15:50

No, ale proč to řešíte? Kdyby Barichellovi nějak extrémně vadilo hrát druhý housle, myslíte, že by se ve Ferrari plácal 5 let nebo jak je tam dlouho...?

Prostě on je tam proto, aby jezdil pro Schumiho. Má ve smlouvě výslovně napsáno několik věcí na podporu Schumiho, které musí dodržovat... (alespoň do loňska měl, je možný, že se na letošek něco změnilo...)

Asi to není zrovna fér vůči němu, ale při podpisu smlouvy měl snad možnost volby...
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Anonymni 28. 5. 2005 17:24

V tomhle se neshodnem... pravda je nekde uprostred...
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 28. 5. 2005 18:24

maty: ee, pravdu mám já... :-)
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Anonymni 28. 5. 2005 18:30

jack: tos to vubec :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod Anonymni 28. 5. 2005 18:30

jack: tos to vubec :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 28. 5. 2005 18:46

maty: ale jo...! v čem teda nemám pravdu?
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod JP 28. 5. 2005 18:50

Jack: V tom, ze nezalezi na tom, co ma Berichelo ve smlouve - ten ma asi nas obdiv, ze i pri jeho kvalitach dokaze pristoupit na to, ze jesdi pro Schumiho a ne pro Ferrari.

Jde o to, ze Schumi se pak vitezstvima, kde ho Barichelo ocividne pusti, chlubi jakoby si to tvrde vydrel a raduje se z nich, jakoby byly 100% zaslouzene.
JP
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Anonymni 28. 5. 2005 18:52

neshodnem se v tom ze je videt ze ty schumimu fandis kdezto ja ne a proto to celou dobu resime, barichelo hral druhy housle, ale v posledi VC se nebal a uz promluvil, neprijde mi hold spravny to ze v monaku kde je minimum sanci na predjeti shumacher zautoci v posledni zatacce ve ktery sem snad v zivote nevidel predjizdeci manevr. nemel uhybat a mel se nechat naryt, tot muj nazor.
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 28. 5. 2005 19:04

maty: No jo, asi jsem ovlivněn tím, že mu fandím... Vidím to prostě jinak...

JP: právě, že záleží na tom, co má ve smlouvě... Jednou to prostě podepsal a zavázal se k tomu, že bude jezdit pro Schumiho. Měl možnost volby a myslím, že kdyby před letošní sezonou od Ferrari odešel, určitě by se pro něj našlo místo v jakž takž konkurenčních týmech (Williams, Toyota), kde by se mohl věnovat snaze o získání titulu. Ale neodešel stejně jako během x let předtím.

Já bych taky držel ústa a jezdil v něčím stínu, kdyby mi dali za 1 sezonu tolik peněz, kolik bych jinde dostal třeba za 3 nebo 4 roky...!
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod -Ferda- 29. 5. 2005 10:40

Jde o to, zda bys jezdil pro penize nebo pro cest... Kdyz bys jezdil uz druhy rok a 4x musel prepustit svoje misto, protoze ti to vedeni reklo.
Co tě nezabije, to tě posílí...
-Ferda-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Anonymni 29. 5. 2005 10:46

a co dnesni tip na vyteze?
1:Kimi
2:Chuan
3:Fernando
Anonymni

Odeslat příspěvekod JackNO.1 29. 5. 2005 12:01

Ferda: no pro čest asi Barichello nejezdí, když se zavázal k tomu, že bude podporovat Schumiho...

maty: dnešní vítěz - SCHUMI... :D Ale vyhrát nemusí, hlavně aby dojel před Alonsem a začal ho stahovat...
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Fl.89novy 29. 5. 2005 12:10

1-Nick Heidfeld BMW========3-Mark Webber BMW!!!
BMW POWER!!!
Fl.89novy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod JackNO.1 29. 5. 2005 17:06

No výsledky nebyly podle mých představ, ale 3. a 5. místo pro Ferrari jsou solidní... Snad se budou dál zlepšovat... :-)

Ale ohromně mě potěšilo, že nedojel namachrovanej blbeček Webber, přičemž jeho týmový kolega, kterej se jen vozí a nezávodí (jak pravil schulin Webber) dojel opět druhej... :D
V2 60°
JackNO.1
Motorkář roku 2007

Odeslat příspěvekod Anonymni 29. 5. 2005 18:55

webber je opravdu pako, sestrelil montoyu, at shori v pekle... no a jinak skoda, uz jsem myslel ze to bude v pohode, ale tak co uz, muze si za to sam, nejspis pri tom vyjeti z drahy poskodil zaveseni a to kolo mu pak v poslednim kole upadlo :( po dnesku bych si vsadil na mistra sveta- fernando alonso, kimi uz ho nema sanci dorazit, alonsovi staci kdyz bude furt jezdit v prvni trojce a titul ma jasnej... coz je blby vzhledem k dramaticnosti ktera mi tim padem ted bude chybet... takze mistr: alonso, 2: Raikonen, 3: Shumacher...
Anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka