Takže metyn slyšel, metyn ví...
Jako mě je to celkem u řiti, Alonsa jsem nějak pretrpel, jeho fanoušek nejsem, ale jako pořád mám takovej pocit, že hlavně jezdci tam dělali daleko větší svinarny (např. Villeneuve vers. Schumacher, potažmo Hill taky nebyl svatej, co si tak pamatuju) a vytáhnout tady jediný příběh, za který jako jeden z mála padaly u prokázaných provineni docela velké tresty...
Jako jo, já tě chápu, že máš potřebu se vyhranit, ale tady jsi prostě vedle.
Jestli o tom Alonso věděl nebo ne...
Možná ano, nejspíš ano..., ale s jeho kariérou u Ferrari to nemá nic společného. A jak jsem říkal, nějak jsem ho bral jako jezdce, jeho fanoušek jsem nebyl, ale pořád mi do toho teamu asi pasoval daleko víc než Hamilton nebo Vettel.
Podobne jsem si neuměl u Ferrari představit Hakinnena (což se nikdy nestalo, ale mluvilo se o tom dost) a ze začátku jsem měl problém i s Raikannenem, ale ten se nakonec vyprofiloval jako zábavný chlapík, který mi v tom Ferrari nakonec sedl.
BTW, to že musel odejít Briatore byla opodstatněná věc, ale pro F1 to byla velká ztráta.
-- 21. 10. 2024 18:36 --polda píše:Tak Briatore byla kunda podšitá,tomu to koukalo z očí ani kafe bych mu nevěřil.
To jo.
Na druhou stranu to byl chlapík, který byl kořením F1. Který i z mála dokázal vykouzlit velký věci. To co dokázal se Schumacherem ještě pod Benettonem, neměl jsem ho rád, ale jako dokázal prostě velký věci.
Tady tohle ale ***** a byl po zásluze potrestanej. Ale mylsim že reálné F1 takovej chlap prostě chybí.