Tuning (tuzing) a STK

Vše o doplňcích na auto, chiptuning.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Majkie 20. 6. 2006 10:17

Známý má Octavii TDI (čipovanou na 110 kW) a když teď byl na STK chtěli ho vyhodit kvůli křídlu. Má nárazníky z RS, znaky RS a křídlo jak z STi. Pustili ho, ale příště mu to prý nedají. :P Tak by mě zajímalo, jak procházejí ti hustoborci z tuningových srazů a jaká jsou vlastně pravidla, když chci hustokřídlo - to na to musím mít extra povolení? :lol:
Majkie
Štamgast

Odeslat příspěvekod Hustoles 20. 6. 2006 10:19

Doplňky pouze homologované, jinak nutno hustě prolepit!
Hustoles
Chameleon Garáže

Odeslat příspěvekod oscar 20. 6. 2006 10:20

Majkie: kamos dovezl tigru ze svajcu a borec ma v technicaku napsano: Velke kridlo schvaleno.

uz aby prisla doba kdy vsechny tyhle superdoplnky budou tezce postihovany.....
oscar
Inventář

Odeslat příspěvekod Majkie 20. 6. 2006 10:33

V neděli mě na Jižní spojce dojel borec s Fabií cca v 9 večer. Nesvítil, ale místo mlhovek mu blikaly modré ledky. Blonďatá palice s umělecky rozčepýřeným účesem, vedle sebe blonďatou Barbie a vzadu ještě nějakýho Kena. Byl sice hustší provoz, že auta za sebou jela souvisle cca 90, ale on asi pospíchal na diskošku, tak se mi tlačil na zadek a blikal levým. Tak jsem ho pustil, protože jsem nechtěl riskovat, že mi magor vytuní zadek. Zahalil mě mohutný dým (emise jak tatra), ještě jsem stihl zahlédnou štítek SDI. Samozřejmě se tlačil dál. No jako z učebnice tuzingu.
Majkie
Štamgast

Odeslat příspěvekod redliner 20. 6. 2006 10:44

heh tiez som videl jedneho majstra sveta vo fabii ktory mal v hmlovkach krasne stoboskopy a fotil docela rychlou frekvenciou, pokial by siel za mnou a nie oproti mozno by som mal pocit ze ma nahanaju policajti ;)
"Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
I sense much fear in you."

Yoda
redliner
Štamgast

Odeslat příspěvekod Majkie 20. 6. 2006 10:56

Ale to je baví platit pokuty nebo co? Vždyť ten stroboskop nemůže mít homologovaný, ne? Navíc blbec jediný nesvítil.
Majkie
Štamgast

Odeslat příspěvekod brasci 20. 6. 2006 11:01

Majkie píše: Tak by mě zajímalo, jak procházejí ti hustoborci z tuningových srazů r/quote]

obalkova metoda ti nic nohovori??? :)
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Majkie 20. 6. 2006 11:05

Ale jo. No je to jejich věc, ale jen do té doby než mi na dálnici přistane na skle blbě přilepený křídlo.
Majkie
Štamgast

Odeslat příspěvekod -LK- 20. 6. 2006 11:32

Jeden můj příbuznej na vesnici s votuzidlem prošel díky tomu, že se na balíkově všichni znaj, tak si přece nebudou dělat problémy, když jsou sousedi, ne? :-/
فارسي بلد هستم
-LK-
Inventář

Odeslat příspěvekod acer.t 20. 6. 2006 11:35

Majkie píše:V neděli mě na Jižní spojce dojel borec s Fabií cca v 9 večer. Nesvítil, ale místo mlhovek mu blikaly modré ledky. Blonďatá palice s umělecky rozčepýřeným účesem, vedle sebe blonďatou Barbie a vzadu ještě nějakýho Kena. Byl sice hustší provoz, že auta za sebou jela souvisle cca 90, ale on asi pospíchal na diskošku, tak se mi tlačil na zadek a blikal levým. Tak jsem ho pustil, protože jsem nechtěl riskovat, že mi magor vytuní zadek. Zahalil mě mohutný dým (emise jak tatra), ještě jsem stihl zahlédnou štítek SDI. Samozřejmě se tlačil dál. No jako z učebnice tuzingu.
BMW Z4 3.0si RV 2006 - 15 000 nádherných km za námi
BMW 316i Compact RV 2002 - Na prodej jen do dobrých rukou.....SZ
-My dream is not car, My dream is BMW(M3 - E46, Z4,130i...)
acer.t
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod 0xf 20. 6. 2006 11:39

Mno jo obalkova metoda mno... ale ja na rapidu myslim nepacham tuzing ale stejne budu muset asi dat na podzim obalku.
0xf
Štamgast

Odeslat příspěvekod Kibitz 20. 6. 2006 11:42

Kurna, skoda ze mne ty svetylka z disku ted v servisu urvali, to vam bylo tak kchuul :D
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod 0xf 20. 6. 2006 11:43

Ja videl hustou kalibru... v zadu byli dve roury jak od kamen... a neak to v zatacce plandalo.... tak jsem si rikal ze to neak divne drzi a pak to stratil predemnou na prejezdu... proste prask a husty uni vyfuk za tak za 6 klacku se valel na zemi za prejezdem a ridic byl asi z toho tak ohluchly ze ani nezatavil a s kvilenim se ritil dal. Tak jsem uvazoval ze zastavim a vyfuk si vezmu ale nakonec zvitezilo nepokrades tak jsem to jen objel. Ted uz to mozna neaky cernousek montuje na babetu
0xf
Štamgast

Odeslat příspěvekod Kibitz 20. 6. 2006 11:47

No a jinak, ono dneska neni problem sehnat ke konfekcnim autum furu homologovanych plastu, takze s stk az takove problem byt nemusi a obalky mnohdy netreba.
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod redliner 20. 6. 2006 11:50

asi by sa nam mal k tomu vyjadrit Orindz devil ;)
"Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
I sense much fear in you."

Yoda
redliner
Štamgast

Další stránka