Subwoofer do auta

Vše o doplňcích na auto, chiptuning.

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod HondaMan 8. 7. 2009 22:19

Když si vezmeš špunty do uší a pustíš více nahlas ráio, basy budou lepší :)
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod S-Tony 8. 7. 2009 22:20

Jo to znám. Jsem byl v létě na dovolené a tam jsem se potápěl. Pak jsem měl basy asi měsíc.
Zařídil to nějaká malý virový prevít.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Inventář

Odeslat příspěvekod HondaMan 8. 7. 2009 22:22

nee, tohle je o fyzice ;) šíření nízkých a vysokých frekvencí...
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod party boy 9. 7. 2009 10:12

Slušný bas zas tolik nestojí, já tyhle bastl bedničky od pc moc nemusim. Spíš bych se podíval po něčem co do auta patří http://www.ahifi.cz/vyrobky-v-akci/bull ... set-2.html
party boy
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod S-Tony 9. 7. 2009 10:28

Ale já nechci nic co by mi zabíralo půlku kufru.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Inventář

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 9. 7. 2009 10:34

Tyhle věci se dělají tak, že máš natažené kabely, v kufru nějaký upínák do kterého nacpeš onu tubu. Pokud potřebuješ kufru tak tubu odpojíš od kabelů, upínáky roztáhneš a tubu vysuneš :-)
Na ty upínáky se oužívají klidně obyčejné pásky látky jako ony popruhy na které přišiješ suchý zip a jednoduše jej můžeš kdykoliv vytáhnout z auta.
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 9. 7. 2009 10:38

Na omeze jsem měl 8 repro v základu, ale ty v platu potřebovaly zesilovač, který předchozí majitel asi vyčoroval. Koupil jsem teda za cca 1500,- nějaký 4 kanál Magnat a když už jsme měl 4 kanál tak jsem si za 300,- koupil nějakou obyčejnou tubu a hrálo to basy v pohodě. Žádné mega tuc tuc, ale prostě krásné doplnění basů. I když ty origa Bose repra hrály slušně i bez tuby. Ale za 300,- to neber :-)
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod andre tuning 15. 7. 2014 12:16

Dobrej, no já teda nevím, ale použitý subwoofer do auta už bych nechtěl. Koupil jsem jednou a hrál asi čtyry měsíce než odešel náhle. Pak mi kamarád doporučil jednu firmu z HK a unich jsem sehnal subwoofer dobrý a za dobrou cenu. Dávám kontakt, kdyby někdo chtěl http://www.revilohifi.cz/subwoofery-do-auta/
andre tuning
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod MELLO 15. 7. 2014 12:17

Jak pruhledne :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod spitfireXIV 15. 7. 2014 12:24

Prodejce supwolferů :D
spitfireXIV
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod dylido 9. 2. 2017 11:02

Pánové, nevíte jak správně a podle čeho vybírat subwoofery?? A neměl byste ještě někdo nějaký zajímavý článek, nebo rozšířený popis subwooferů a jejich výběrů. (něco ve stylu: http://www.subwoofer-do-auta.cz). Za vaše odpovědi vám budu vděčný :))
dylido
BAN

Odeslat příspěvekod anonym 9. 2. 2017 11:04

Já to měl jednoduchý, vyhodil jsem plastove dekl co tam byl a koupil nejtenčí možný toho rozměru
anonym

Odeslat příspěvekod m.a.x.i.m.u.s 9. 2. 2017 12:00

Už jsem toho ***** nahlásil, si to tady nenecháme rozvracet nějakýma máničkama...
m.a.x.i.m.u.s
Potížista

Odeslat příspěvekod anonym 9. 2. 2017 12:03

Jsem nevěděl že tě tím tak urazím :-(
anonym

Předchozí stránkaDalší stránka