Za kolik jezdíte se svým benzínem?

Které palivo je výhodnější?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod rexi 14. 11. 2007 20:57

Vana666 píše:rexi: sice nekouřím
ale peníze co mi zbudou díky provozu na naftu taky dovedu úspěšně utrácet :wink:

no raději dost ať nezačnem flamea/quote]

no vidíš, nakonec je stejně utratíš, koneckonců do hrobu si je nevezmeš. neboj, taky jsem nejdříve vyzkoušel všechny možný nafťáky protože spořivá povaha ji mi vlastní. nakonec bude mé nové auto benzínové (tedy turbobenzínové) Ale i kdybych měl hluboko do kapsy tak si raději koupím tříválec htp než tříválec tdi.
rexi
Nováček

Odeslat příspěvekod rexi 14. 11. 2007 20:59

kdo chce porovnat svojí spotřebu s německy precizní statistikou tady je odkaz:

http://www.spritmonitor.de
rexi
Nováček

Odeslat příspěvekod mabosk 14. 11. 2007 21:01

Momentalny priemer neviem naspamat ale nasiel som si par fotiek z telefonu:

220 km/h => 21,1 l (9 min)
215 km/h => 24,7 l (18 min)

Inac pri priemernej rychlosti cca. 135 km/h (podla PP) to je okolo 12,5 l
mabosk
Inventář

Odeslat příspěvekod Polda_V6 14. 11. 2007 21:08

bmw e46 330xi 14,2l (mesto) - ale je zrejme v haji vaha vzduchu, normalne se da jezdit do 13,5. Mimo mesto 11l
a3 1.8T quattro @ 132kW 11,5-12,5 mesto. 9,5-10,5 mimo mesto.
Polda_V6
Nováček

Odeslat příspěvekod rexi 14. 11. 2007 21:09

podelaldescu: Já benzínem čistím fleky na kalhotách, spotřebuji tak jednu flašku za rok.

benzínem čistíš, naftou zasíráš :hm
rexi
Nováček

Odeslat příspěvekod eiben 14. 11. 2007 21:12

Mazda 6 108KW benzin, 99% mesto, spotreba podle PP 8,9L na 100km
eiben
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod HondaMan 14. 11. 2007 21:13

rexi píše:kdo chce porovnat svojí spotřebu s německy precizní statistikou tady je odkaz:

http://www.spritmonitor.der/quote]

Tak jsem se na to kouknul, a zjistil jsem, že mám jednu z nejhorších spotřeb, co lidé dosahují s civic 6G 1,4i :(
Myslím, že to nebude autem... :D
"He who sacrifices freedom for security deserves neither." Benjamin Franklin
HondaMan
Řezník Garáže

Odeslat příspěvekod rexi 14. 11. 2007 21:20

HondaMan píše:
rexi píše:kdo chce porovnat svojí spotřebu s německy precizní statistikou tady je odkaz:

http://www.spritmonitor.der/quote]
Tak jsem se na to kouknul, a zjistil jsem, že mám jednu z nejhorších spotřeb, co lidé dosahují s civic 6G 1,4i :(
Myslím, že to nebude autem... :D-/quote]

to je ta německá spořivá povaha. našel jsem tam jednoho švýcara co jezdí s mazdou 6 mps za 8 :tleskani
rexi
Nováček

Odeslat příspěvekod Posraldescu 14. 11. 2007 21:29

rexi píše:podelaldescu: Já benzínem čistím fleky na kalhotách, spotřebuji tak jednu flašku za rok.

benzínem čistíš, naftou zasíráš :hm>/quote]

Naftou resp. zplodinami z nafty zasírám plíce kolemjdoucích, fleky mám od zbytků jídla :)
Každej nemůže bejt chytrej, ti hloupí musejí dělat výjimku, poněvadž kdyby byl každej chytrej, tak by bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej (Švejk)
Posraldescu

Odeslat příspěvekod p0etrik 14. 11. 2007 21:31

rexi píše:no vidíš, nakonec je stejně utratíš, koneckonců do hrobu si je nevezmeš. neboj, taky jsem nejdříve vyzkoušel všechny možný nafťáky protože spořivá povaha ji mi vlastní. nakonec bude mé nové auto benzínové (tedy turbobenzínové) Ale i kdybych měl hluboko do kapsy tak si raději koupím tříválec htp než tříválec tdi.
p0etrik
Servismen

Odeslat příspěvekod FAN. 14. 11. 2007 21:32

....Fábia 1.4 74kw,pneu letní 205/45 najeto 13900 km....celková půměrná spotřeba PP 7,1. Z 99,9% krátké trasy do 20km. Sem tam tomu taky přitnu až k omezovači.
FAN.
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Vana666 14. 11. 2007 21:35

rexi píše:...no vidíš, nakonec je stejně utratíš, koneckonců do hrobu si je nevezmeš. neboj, taky jsem nejdříve vyzkoušel všechny možný nafťáky protože spořivá povaha ji mi vlastní. nakonec bude mé nové auto benzínové (tedy turbobenzínové)i.(/quote]

já jsem posledního osobáka kupoval před pěti lety a to byly pro naftu lehounce lepší podmínky. Ale vzhledem k tomu že mi všechny ostatní auta ve firmě jezdí na naftu (dodávky, takže nafta celkem pochopitelně) tak nechci trhat partu a palivo mi stále vyhovuje
Vana666
Servismen

Odeslat příspěvekod rexi 14. 11. 2007 21:40

p0etrik píše:
rexi píše:no vidíš, nakonec je stejně utratíš, koneckonců do hrobu si je nevezmeš. neboj, taky jsem nejdříve vyzkoušel všechny možný nafťáky protože spořivá povaha ji mi vlastní. nakonec bude mé nové auto benzínové (tedy turbobenzínové) Ale i kdybych měl hluboko do kapsy tak si raději koupím tříválec htp než tříválec tdi.
rexi
Nováček

Odeslat příspěvekod cayman84 14. 11. 2007 21:41

ja jezdim kolem 6l, jezdim 2x tydne dalnici zlin-jih jinak kousky po zline... 5,4l/100km mi proplaci plus 3,80kc za km....

moc to neresim :-D :-D :-D
EDIT: UPSS benzin... srry... ale ono je to v podstate jedno :-D
Naposledy upravil cayman84 dne 14. 11. 2007 21:43, celkově upraveno 1
cayman84
Štamgast

Odeslat příspěvekod Bob 14. 11. 2007 21:43

eiben píše:Mazda 6 108KW benzin, 99% mesto, spotreba podle PP 8,9L na 100km

A tím městem myslíš Pardubice nebo jinou placku a jezdíš jen v noci?
Bob
Štamgast

Předchozí stránkaDalší stránka