Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
ajif píše:näkäcäj
MELLO píše:Bohužel je tomu täk
ajif píše:näkäcäj
Road_Runner píše:Mit beszélsz?
Mikey89 píše:eLzyx píše:A že to žere při cihle na plynu? Aspoň to jede. Přeci jen je to lepší varianta než když to žere a nejede.
Tak pokud někdo kupuje takovej motor, tak je jasný že nebude jezdit ekorallyDocela bych ten oturbenej benzín někdy rád zkusil, jakej to je rozdíl oproti atmosféře nebo dieslu... Jak je to s odezvou na plyn?
ajif píše:ty grafy o odezvě na plyn neříkají vůbec nic
hobitt píše:Škoda Fabia 1.4 MPI / 44 kW, 90 % "město", patřím k nejsvižnějším, je v tom i kus, kde jsem zkoušel akcelerace, vytáčel jsem motor atd, počítáno podle kilometrů a paliva k dotankování (nemám PP) a je z toho krásných 7,03 l/100 km
Díky bohu za EU2
Kibitz píše:hobitt píše:Škoda Fabia 1.4 MPI / 44 kW, 90 % "město", patřím k nejsvižnějším, je v tom i kus, kde jsem zkoušel akcelerace, vytáčel jsem motor atd, počítáno podle kilometrů a paliva k dotankování (nemám PP) a je z toho krásných 7,03 l/100 km
Díky bohu za EU2
tak to je na *****ání. v takovým režimu bych měl, když hodně málo, tak 12
hobitt píše:Škoda Fabia 1.4 MPI / 44 kW, 90 % "město", patřím k nejsvižnějším, je v tom i kus, kde jsem zkoušel akcelerace, vytáčel jsem motor atd, počítáno podle kilometrů a paliva k dotankování (nemám PP) a je z toho krásných 7,03 l/100 km
Díky bohu za EU2
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků