Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
jandaxx píše:Já ho dostal minulý týden, když jsem byl s FF na prohlídce po 100 000 km
V chrochtě je to nutnost, aby se přerazil ten smrad. A nebylo to náhodou od OMW
ajif píše:asi nikdy, páč takovou značku čerpaček neznám, ale mluvíš o ní zasvěceně
_maty_ píše:já občas cítil smrad i v autě, ale jednalo se to u formana, ten už byl tak děravý, že to vplývalo dovnitř... ale abych řekl pravdu, občas cítím benzín i u octvávky
-- 19. 8. 2011 07:49 --
abych nebyl OT, tento týden jsem byl 2x v práci autem, jízda po Brně ráno v 7 a pak ve 4 znamenala spotřebu dle PP 15,0 l/100 takže asi tak je na tom tenhle motor... docela chápu, že si na něj někdo stěžuje, pokud si ho koupí do města.. naštěstí já ho kupoval na dálky kolem 150 km, ale muset s tím jezdit po městě, tak jde z domu
_maty_ píše:
abych nebyl OT, tento týden jsem byl 2x v práci autem, jízda po Brně ráno v 7 a pak ve 4 znamenala spotřebu dle PP 15,0 l/100 takže asi tak je na tom tenhle motor... docela chápu, že si na něj někdo stěžuje, pokud si ho koupí do města.. naštěstí já ho kupoval na dálky kolem 150 km, ale muset s tím jezdit po městě, tak jde z domu
metaljohn píše:Hergot co všichní máte s tou OMW? Kde jste k tomu přišli? Proč si nikdo neplete ostatní a nepíše Shall nebo Bunzina?Přece si všimnu názvu a nepletu ho, ne? Nebo vycházíte z nějaké zkratky? To mi někdo vysvětlete
ajif píše:jak je vevnitř cítit smrad, tak to je o otravu CO. S tím bych si nezahrával
MELLO píše:Proste pro me uz to asi nadosmrti zustane OMW, nevim proc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků