Za kolik jezdíte s benzínem?

Které palivo je výhodnější?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod gashack 19. 8. 2011 00:29

Power - odpovidal jsem Ti v jinem vlakne. Netvrdim, ze nemam problem jet s tim za 15, nebo i vic, prave proto me ta vyse popsana spotreba prijemne prekvapila.
Nový mazel: V6 - 3,8 l a 128 kW
gashack
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod powerball 19. 8. 2011 00:36

ja s tim jel nejmin snad za 13 ale zaprvy tam mam lpg ktery neni poradne serizeny a za druhy me tak jezdit moc nebavi :)) to je dalnice porad 150-170 a ve meste svizny rozjedy a hned ta spotreba naskace :)
seek discomfort
powerball
Powerman

Odeslat příspěvekod m4lcolm 19. 8. 2011 00:47

jandaxx píše:Já ho dostal minulý týden, když jsem byl s FF na prohlídce po 100 000 km
V chrochtě je to nutnost, aby se přerazil ten smrad. A nebylo to náhodou od OMW :kuk:

Nechci ti kazit iluze, ale smrad chrochty v chrochtě nečicháš, to řidiči za tebou 8-P :mrgreen:
m4lcolm
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 8. 2011 07:25

Ale zato o to intenzivneji :D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 8. 2011 07:25

já občas cítil smrad i v autě, ale jednalo se to u formana, ten už byl tak děravý, že to vplývalo dovnitř... ale abych řekl pravdu, občas cítím benzín i u octvávky :hm

-- 19. 8. 2011 07:49 --

abych nebyl OT, tento týden jsem byl 2x v práci autem, jízda po Brně ráno v 7 a pak ve 4 znamenala spotřebu dle PP 15,0 l/100 takže asi tak je na tom tenhle motor... docela chápu, že si na něj někdo stěžuje, pokud si ho koupí do města.. naštěstí já ho kupoval na dálky kolem 150 km, ale muset s tím jezdit po městě, tak jde z domu
Anonymni

Odeslat příspěvekod jandaxx 19. 8. 2011 07:59

ajif píše:asi nikdy, páč takovou značku čerpaček neznám, ale mluvíš o ní zasvěceně :D

:D
jandaxx
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod anonymni 19. 8. 2011 09:39

_maty_ píše:já občas cítil smrad i v autě, ale jednalo se to u formana, ten už byl tak děravý, že to vplývalo dovnitř... ale abych řekl pravdu, občas cítím benzín i u octvávky :hm

-- 19. 8. 2011 07:49 --

abych nebyl OT, tento týden jsem byl 2x v práci autem, jízda po Brně ráno v 7 a pak ve 4 znamenala spotřebu dle PP 15,0 l/100 takže asi tak je na tom tenhle motor... docela chápu, že si na něj někdo stěžuje, pokud si ho koupí do města.. naštěstí já ho kupoval na dálky kolem 150 km, ale muset s tím jezdit po městě, tak jde z domu

jak je vevnitř cítit smrad, tak to je o otravu CO. S tím bych si nezahrával
anonymni

Odeslat příspěvekod Kibitz 19. 8. 2011 10:04

_maty_ píše:

jop, to mam stejne po meste. no trvalo mi par mesicu, nez jsem se naucil mestu maximalne vyhybat a kupovat listky na mhd :mrgreen:
Kibitz
Zlatý avatar roku 2010

Odeslat příspěvekod metaljohn 19. 8. 2011 10:15

Hergot co všichní máte s tou OMW? Kde jste k tomu přišli? Proč si nikdo neplete ostatní a nepíše Shall nebo Bunzina? :D Přece si všimnu názvu a nepletu ho, ne? Nebo vycházíte z nějaké zkratky? To mi někdo vysvětlete :)
BMW 130i, Fabia IV
metaljohn
Pozorovatel

Odeslat příspěvekod Anonymni 19. 8. 2011 10:20

bodobnost s BMW? :hm

-- 19. 8. 2011 10:25 --

kibitz: lístky se snad nemužou vyplatit, pokud jezdíš denně..
Anonymni

Odeslat příspěvekod jandaxx 19. 8. 2011 10:36

metaljohn píše:Hergot co všichní máte s tou OMW? Kde jste k tomu přišli? Proč si nikdo neplete ostatní a nepíše Shall nebo Bunzina? :D Přece si všimnu názvu a nepletu ho, ne? Nebo vycházíte z nějaké zkratky? To mi někdo vysvětlete :)

Zeptej se MELLOuše :D Pravděpodobně Tě ale ihned pošle do *****. Je to pro něj citlivé téma. :nenapadne
jandaxx
Uživatel deaktivován

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 8. 2011 11:17

Proste pro me uz to asi nadosmrti zustane OMW, nevim proc.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod gashack 19. 8. 2011 11:26

ajif píše:jak je vevnitř cítit smrad, tak to je o otravu CO. S tím bych si nezahrával

Musis sebou vozit kanarka v kleci jako hornici kdysi :)
Nový mazel: V6 - 3,8 l a 128 kW
gashack
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomas B 19. 8. 2011 11:57

MELLO píše:Proste pro me uz to asi nadosmrti zustane OMW, nevim proc.

to neva, já si zvyknu
Tomas B
Guru

Odeslat příspěvekod MELLO 19. 8. 2011 12:00

To jsi hodny :love:
MELLO
MELLO

Předchozí stránkaDalší stránka