Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Mno ja mam na to jinou teorii - je podle mne jedno, jestli auto jede 2 km 90 km/h se spotrebou 5.0 anebo 1 km do kopce za 10.0 a 1 km z kopce za 0.0. Samozrejme za idealnich podminek - kdyz cloveka neco zbrzdi na rovince, tak se rozjede s mnohem mensi spotrebou, nez kdyz cloveka neco zbrzdi v kopciOII píše:Se spotrebou je to tezke, kazdy jezdi jine trasy. Ja jsem tento vikend jezdil kolem Trebone v jiznich Cechach a na okreskach jsem mel spotrebu 5,4, rychlost 80-90. Jenze to je sama rovina. Kdyz nekdo jezdi okresny a je tam kopec za kopcem tak se to neda srovnat. Nejsou okresky jako okresky.Mam O II 1.6 MPI.
MDP píše:Octávia combi 1,8t 4x4 za 2500km průměr 9,9l dost po městě a po dálnici, ale nijak zvlášť to nehoním. Asi hraje roli i ten pohon.t/quote]
mfilip píše:Mno ja mam na to jinou teorii - je podle mne jedno, jestli auto jede 2 km 90 km/h se spotrebou 5.0 anebo 1 km do kopce za 10.0 a 1 km z kopce za 0.0. Samozrejme za idealnich podminek - kdyz cloveka neco zbrzdi na rovince, tak se rozjede s mnohem mensi spotrebou, nez kdyz cloveka neco zbrzdi v kopciOII píše:Se spotrebou je to tezke, kazdy jezdi jine trasy. Ja jsem tento vikend jezdil kolem Trebone v jiznich Cechach a na okreskach jsem mel spotrebu 5,4, rychlost 80-90. Jenze to je sama rovina. Kdyz nekdo jezdi okresny a je tam kopec za kopcem tak se to neda srovnat. Nejsou okresky jako okresky.Mam O II 1.6 MPI.
mayklmaykl píše:bmw 530i V8 klobouk 9l/100km,hodne dynamicky 12l,pokus o sebevraždu asi 15l/100km, beznej prumer 11,3l/100km zdá se mi to absolutně v pořádku...k/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků