Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
hobitt píše:dj.kure píše:Psal, ale nepochopil jsem proč by to tak mělo být když většinu cesty jedeš 160, pak chvíli zpomalíš na 90 a pak se vrátíš na 160, nebo maximálku Pak může bejt průměr s klidem i větší, než 155km/h. Asi tu někdo vynechal hodinu matematiky.
Až na to, že kdybys jel porád 160, pak chvíli 90 a pak 160, tak by ses na průměr 155 kph musel ***** v kině a ještě by to bylo málo...
skype píše:Takže máš vlastnĕ ***** zmĕřený a všechno odvozuješ a vymýšlíš.
sprint píše:Logika lidem už dnes nic neříká.
sprint píše:Mello je učitel Garáže.
dj.kure píše:Ty průměry jsem dostal z GPS, spotřebu jsem si jednoduše vypočítal, jelikož jsem před tím jel s prázdnou nádrží (100km na hladové oko, mez je 125, pak to škytne). Natankoval jsem Vervu (jestli dobře vzpomínám, tak 30 litrů, což je půl nádrže) a vyrazil.
...
dj.kure píše:skype píše:Takže máš vlastnĕ ***** zmĕřený a všechno odvozuješ a vymýšlíš.
Není pravda, mám to změřené, nic si nevymýšlím ... odchylka naprosto minimální. Jediný kdo to vaří z vody jste vy
glider píše:dj.kure píše:Ty průměry jsem dostal z GPS, spotřebu jsem si jednoduše vypočítal, jelikož jsem před tím jel s prázdnou nádrží (100km na hladové oko, mez je 125, pak to škytne). Natankoval jsem Vervu (jestli dobře vzpomínám, tak 30 litrů, což je půl nádrže) a vyrazil.
...
takze si odhadol kolko je v nadrzi, potom si odhadol kolko si minul z 30litrov a budes tu bojovat za svoj spravny vypocet ?
fakt to myslis vazne?
speedisko píše:Já teda ani nevěřím, že by vůbec dokázal udělat průměr 155km/h s víceméně jakoukoliv spotřebou.
dj.kure píše:Aha, a jel jste třeba někdy na dálnici, když tam nebyla zrovna žádná zácpa? Ono totiž pak udržujete třeba 160km/h, občas snížíte rychlost, občas naopak zvýšíte nad 160 a ejhle ... průměrka 160
Ale nebudu to vysvětlovat všem individuálně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků