Za kolik jezdíte s dieselem?

Které palivo je výhodnější?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 8. 2024 18:40

:D
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 12. 8. 2024 19:24

Slawall píše:
pozpatku_fijA píše:B+E mám udělaný, musel jsem ... takže teď už neřeším. Spíš jsem kokot nejdřív dělal B96 a pak koupil moc těžký přívěs a dělal znovu B+E, holt kdo nemá v hlavě, musí cálovat 2x :-S

No ja ted delam B96 protoze jsem vymenil tahouna a nesedi mi to o 45kg...uz jsem dvakrat vyletel, poprve jsem se poradne ve meste nerozhledl na prejezdu (neotocil hlavu) a podruhe me vyhodil, protoze jsem se nezaradil do praveho pruhu asi na 2 vteriny (pak se odbocovalo vlevo). :/

hm, já v obou případech jízdy napoprvé a ve druhém případě i test napoprvé a na plný počet :hm

-- 12. 8. 2024 20:25 --

Goesson píše:A couve se pri tom testu?

Já musel zacouvat vozíkem do určeného parkovacího stání plus předvést couvání rovně 40m
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 8. 2024 19:27

Tak to sem v riti
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Petrs77 12. 8. 2024 19:30

Proto je lepší obytnak :)
Leda že by byl k dispozici karavan s dálkovým ovládáním, jinak bych to asi taky nedal.
Petrs77
Štamgast

Odeslat příspěvekod brasci 12. 8. 2024 19:31

Ja som sa tesil na cuvaci system ci tam davaju no a to je taka picovina, ze bez toho aj mne ide lepsie. Plus som si radsej kupil kameru na prives a ide to.

Ono ta automatils len toci volantom ale nevie regulovat rychlost, to musim pridavat ja plus ovladacom urcovat kam ma ist. To je akutat o ukon navyse plus to, ked koordinujem smer a rychlost je lepsie ako ked len jedno z toho. Skusil som a uz nepouzivam.
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 8. 2024 19:31

Ale zase be nebo b96 ti umozni jet s pretizenym obytnakem s mensi pokutou
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod brasci 12. 8. 2024 19:32

Tak parkovanie v kempe jedine mover, to sa ani nebavim. Ale obcas aj tak treba niekde cuvnut, clovek vojde do slepej ktora nemala byt slepa atd… tam sa tl hodi vediet to
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 8. 2024 19:32

Prave a to ja neumim
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Petrs77 12. 8. 2024 19:37

brasci píše:Tak parkovanie v kempe jedine mover, to sa ani nebavim. Ale obcas aj tak treba niekde cuvnut, clovek vojde do slepej ktora nemala byt slepa atd… tam sa tl hodi vediet to

Teoreticky jak BMW umí jet samo asi 50 m opačně ve stejných kolejích, dalo by to s privesem?
Petrs77
Štamgast

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 8. 2024 19:38

Ty myslíš "Trailer assist"?
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod brasci 12. 8. 2024 19:38

Nemam tusenie, na BMW ale nemam ten asisten cuvania s privesom tak asi ne. Kodiaq ten asistent ma a tusim ma aj toto vycuvavanie tak to musim skusit. Taku kombinaciu som neskusal. Ale uz tomu aj tak neverim.
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MELLO 12. 8. 2024 19:42

Ovládáš to gombíkom na štelování zrcátek.
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod Petrs77 12. 8. 2024 19:44

MELLO píše:Ty myslíš "Trailer assist"?

Ne, auto by mělo umět samo jet nějaký kus - - právě když někam zajedeš a neumíš vycouvat, tak ti tohle samo vyjede ve stejné dráze.
Teoreticky, nikdy jsem nezkoušel.
Petrs77
Štamgast

Odeslat příspěvekod brasci 12. 8. 2024 19:45

So samotnym autom som to skusal. Sle podla mna s privesom asi nie lebo nevidi za prives ci je prekazka tak aby nebuchol.
brasci
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Goesson 12. 8. 2024 19:46

To umi i koncern tim couvat s navesem
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka