Za kolik jezdíte s elektromobilem?

Které palivo je výhodnější?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 7. 7. 2024 17:00

tomanr píše:Minule si zase tvrdil, ze nikto predsa z kina po 30min odchadzat nebude a kludne blokuje nabijacku.

A nepsal to o Enyjakovi?
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod tomanr 7. 7. 2024 17:03

Nie. O SC v Brne.
tomanr
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 7. 2024 17:04

Ano psal a nejen o Brne, ale obecne o pristupu k nabijeckam u OC apod. Sice nevim, jak tento jev souvisi s tim, ze jinde to tak neni, ale holt slovak no.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod tomanr 7. 7. 2024 17:11

Preco by mal byt rozdiel medzi blokovanim nabijacky kvoli tomu, ze som na ture alebo v kine?

Z kina je dokonca ovela lahsie odbehnut ako niekde z tury.
tomanr
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 7. 2024 17:13

No vidis, zes na to prisel... mozna proto, ze kdyz jdes nekam planovane na x-hodin, tak to nazablokujes, rpotoze uz predem vis, ze se nevratis vcas... u toho obchodu tam mozna ve vire, ze se vratis zaparkujes, jenze se protahnou nakupy, jenze se zapomene na kino a kde co a stojis tam dele, nez musis...

Proto jedno chovani nevylucuje chovani druhe... ale pokud pro tebe znamena to, ze vyskyt jednoho znamena ze takto je to vzdy a vsude, tak holt to je uz tvuj problem.
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod tomanr 7. 7. 2024 17:37

No vidíš, sám si na to prišiel. Keď viem, že idem na X hodinovú túru a nemôžem blokovať nabíjačku. Tak s tou nabijackou nebudem počítať a nabijem inak.

Tak isto, keď idem na 2h do kina a nabijanie trva 1/2h.

Nepredvídané udalosti sa samozrejme stavajú ale to je o niečom inom.
tomanr
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 7. 2024 17:39

Mas pocit ze poois toho co se realne deje v brne mirilo na to jak se chovas ty osobne? Nebud zase tak domyslivy ze kazdy post je o tobe…
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 7. 7. 2024 18:26

asi bych nezevšeobecňoval chování na SC v Brně na jakékoliv nabíječky kdekoliv ve světě, třeba SC v Plzni je furt prázdný, stejně jako pomalonabíječky lidl nebo innogy tamtéž
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 7. 2024 18:58

Fakt ne? Uf…
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 7. 7. 2024 20:17

nebudu se ti srát do řemesla
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod tomanr 7. 7. 2024 21:23

pozpatku_fijA píše:asi bych nezevšeobecňoval chování na SC v Brně na jakékoliv nabíječky kdekoliv ve světě, třeba SC v Plzni je furt prázdný, stejně jako pomalonabíječky lidl nebo innogy tamtéž

Ved prave. Preco by mal by SC v Olympii vynimkou?
tomanr
Inventář

Odeslat příspěvekod pozpatku_fijA 7. 7. 2024 22:20

kvůli lokální koncentraci postižených třeba
pozpatku_fijA
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 8. 7. 2024 19:16

Uz jdu nabijet
Přílohy
IMG_4696.jpeg
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 11. 7. 2024 13:15

Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MELLO 11. 7. 2024 13:26

:D
MELLO
MELLO

Předchozí stránkaDalší stránka