Za kolik jezdíte s elektromobilem?

Které palivo je výhodnější?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod Arnie J 30. 6. 2024 19:10

Teď jsem tady dával zimní spotřebu Enyaka 230 Wh/km při průměrné rychlosti 123, takže 212 Wh/km při průměrné rychlosti 109 není nějaká výrazná hitparáda.
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 30. 6. 2024 19:11

Asi tak. Navic porad je to krabice
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod tomanr 30. 6. 2024 19:22

Arnie J píše:Teď jsem tady dával zimní spotřebu Enyaka 230 Wh/km při průměrné rychlosti 123, takže 212 Wh/km při průměrné rychlosti 109 není nějaká výrazná hitparáda.

Skôr vidieť, že medzi letom a zimou nie je príliš rozdiel.
tomanr
Inventář

Odeslat příspěvekod pulmann 4. 7. 2024 19:13

Není to více než diesel ?
pulmann
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomanr 4. 7. 2024 19:29

Netusim. Podobne dieslove SUV som nikdy nemal.
tomanr
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 4. 7. 2024 19:30

Jake mas elektro suv?
aikoN 25. 2. 2025 “ještě na gymplu jsem na dané téma napsal několik seminárních prací”
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod tomanr 4. 7. 2024 19:32

Biele.
tomanr
Inventář

Odeslat příspěvekod Arnie J 4. 7. 2024 19:36

tesla model "why" :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Goesson 4. 7. 2024 20:11

To dava smysl
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 7. 2024 12:08

Jinak ze zivoa. Ve flachau na parkovisti jsou nejake nabijecky na elektra. Asi zadne 300kw sle neco pomalejsijo. Tyoek co dojel s nama z lanovky z cech sel k autu a hodil na nabijecku. Tak sem se dal do reci jak dojel a odkud. Tak nekde z cech a na dve nabiti ale ze ted ma dost prazdno a cheji jet domu a cosi.
Jenze nemohl to napichnout kdyz sli na vyslap bo by blokovali nabijecku a platili by za to ze nenabiji. Takze dojeli rano na prazdno na parkoviste. Oak sli 4-6 hodin tury a dorazima bude dlasi hodku cekat nez se to nejak rozumne nabije aby pak na dve nabiti cestou lratsi dojel domu.

Jako jo. Toto proste zatim nejni vono uplne.
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod MV_cz 7. 7. 2024 16:36

musí dát kafíčko a chvilku si počkat, žádnej problém
renaultí 1.8 M5P EDC
pežotí 1.2 PT HN05 EAT8
MV_cz
Guru

Odeslat příspěvekod tomanr 7. 7. 2024 16:42

Goesson píše:Jinak ze zivoa. Ve flachau na parkovisti jsou nejake nabijecky na elektra. Asi zadne 300kw sle neco pomalejsijo. Tyoek co dojel s nama z lanovky z cech sel k autu a hodil na nabijecku. Tak sem se dal do reci jak dojel a odkud. Tak nekde z cech a na dve nabiti ale ze ted ma dost prazdno a cheji jet domu a cosi.
Jenze nemohl to napichnout kdyz sli na vyslap bo by blokovali nabijecku a platili by za to ze nenabiji. Takze dojeli rano na prazdno na parkoviste. Oak sli 4-6 hodin tury a dorazima bude dlasi hodku cekat nez se to nejak rozumne nabije aby pak na dve nabiti cestou lratsi dojel domu.

Jako jo. Toto proste zatim nejni vono uplne.

Minule si zase tvrdil, ze nikto predsa z kina po 30min odchadzat nebude a kludne blokuje nabijacku.
tomanr
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 7. 2024 16:42

zkus to mene okate
Goesson
Veterán

Odeslat příspěvekod tomanr 7. 7. 2024 16:51

Skusim. Tento vikend vylet do Kromerize, potom SK a za chvilu zase domov. Necelych 7h v aute.
Zdrzanie kvoli EV, nula minut.
tomanr
Inventář

Odeslat příspěvekod Goesson 7. 7. 2024 16:54

To je skvele, ze v roce 2024 mas auto, co dokaze jet par hodin...
Goesson
Veterán

Předchozí stránkaDalší stránka