Za kolik jezdíte s elektromobilem?

Které palivo je výhodnější?

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod runner42 13. 2. 2017 10:15

Včera jsem potkal i3 s pražskou RZ na výjezdu z Českých Budějovic, s borcem směřujícím srdnatě v péřovce a kulichu cca stovkou po dálnici na Prahu, evidentně po víkednu domů.
Leč osud nepřál jeho pokrokovému smýšlení a odvaze... dálnice byla policií u Soběslavi kvůli nehodě uzavřena. Až po nějaké době mi došlo, že jsem se nezachoval správně a nenabídl elektromobilistovi pomoc, protože mi v tu chvíli nedošlo, že díky objižďce se z něho stal automobilista v nouzi a těch neplánovaných 20 km navíc pro něj může v mrazu znamenat rozsudek smrti.

Tak snad dorazil, nebo ho někdo z vás ostatních alespoň důstojně pohřbil.
runner42
Nováček

Odeslat příspěvekod Moucha 13. 2. 2017 10:19

já taky po okolí jezdím v bundě, než se kára vytopí bych zmrzl
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod robbert 13. 2. 2017 16:53

Ale ty si v autě topis, ne?
Mé příspěvky vyjadřují mé názory. Chcete se mnou nesouhlasit? Můžete, ale to je asi vše, co můžete.

Bože, dej mi sílu, abych změnil, co změnit mohu, dej mi trpělivost, abych snesl to, co změnit nemohu, dej mi moudrost, abych to od sebe rozeznal.
Nekácet!
robbert
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Moucha 13. 2. 2017 16:58

tak real po HK když běháš na klasické 3 místa tak se domu vrátím a sice to topí, ale komfort teplo to není. To elektrické topení bude topit rychleji, sice to sežere něco z baterky, ale po městě to stejně já osobne neprojedu tak by mi to nevadilo, ale nevadila by mi asi ani nějaká zima, nemyslím třeba -10 jako venku, ale třeba +10 je ok, to je akorát na tu bundu a 3-5km skoky kdy ji člověk stejně nesundavá
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod JardaB 13. 2. 2017 17:19

Ja si teda kdyz uz poridim spis webasto nez auto na baterky ;-)
JardaB
Guru

Odeslat příspěvekod anonym 14. 2. 2017 16:11

Jsem zvědavej na kolik to bude dneska, když jsem vyjížděl 53%, když jsem přijel 37%, picnul jsem to na nabíječku nějakých zhruba 40 minut se to bude nabíjet celkově, za chvílku to jdu zaparkovat na místo
anonym

Odeslat příspěvekod Moucha 14. 2. 2017 16:16

ty jo ta i3 už celkem jde, ale člověka nasere že bude spousta elektromobilů v následujících pár měsících a i cena by mohla padat, kua to je k vzteku, čekám nic jiného nechci, chci se mazlit s elektrokárou a pojedu i demonstrativně do Chorvatska
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod anonym 14. 2. 2017 16:18

To nedojedeš :D
anonym

Odeslat příspěvekod Arnie J 14. 2. 2017 16:20

Moucha ty ses nadýchal výfukových plynů? :D
už nemám žádnou Mazdu :(
Arnie J
Tlusťoch

Odeslat příspěvekod Moucha 14. 2. 2017 16:25

mám kašlíček a už mi vadí to co dýcháme, elektřinu si vyrobím takže si dobiju zadara a ještě za to dostanu zaplaceno, úplně ideální stav pro majitele ekomobilu
Moucha
ing. Spokojený

Odeslat příspěvekod tomanr 14. 2. 2017 16:29

GrandeurV6 píše:To nedojedeš :D

Ja som bol celkom prekvapeny kolko tych nabijaciek je. Urcite viac ako CNG stanic. Takze nevidim v tom problem. Jedine clovek musi mat vela volneho casu tak ako Radovan.
tomanr
Inventář

Odeslat příspěvekod anonym 14. 2. 2017 16:36

Během 40 minut ze 37% na 79%, to jde

11km 77Kč, hodina a půl 75Kč, celkem 152Kč, teď mě ještě zajímá jak to bude s těma vrácenkama za dobití :D
anonym

Odeslat příspěvekod MELLO 14. 2. 2017 16:36

runner42 píše:Včera jsem potkal i3 s pražskou RZ na výjezdu z Českých Budějovic, s borcem směřujícím srdnatě v péřovce a kulichu cca stovkou po dálnici na Prahu, evidentně po víkednu domů.
Leč osud nepřál jeho pokrokovému smýšlení a odvaze... dálnice byla policií u Soběslavi kvůli nehodě uzavřena. Až po nějaké době mi došlo, že jsem se nezachoval správně a nenabídl elektromobilistovi pomoc, protože mi v tu chvíli nedošlo, že díky objižďce se z něho stal automobilista v nouzi a těch neplánovaných 20 km navíc pro něj může v mrazu znamenat rozsudek smrti.

Tak snad dorazil, nebo ho někdo z vás ostatních alespoň důstojně pohřbil.

:mrgreen:
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod tomanr 27. 2. 2017 20:47

https://auto.sme.sk/c/20469708/lichtens ... alivo.html

Divne že o tom nepočuť viac. Znie to až príliš dobre.
tomanr
Inventář

Odeslat příspěvekod anonym 27. 2. 2017 21:57

Asi něco jako ten slovenský motor
anonym

Předchozí stránkaDalší stránka