Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
Prestan tady lhat a delat ze sebe dulezityho.George_Couser píše:masinka406 píše:Ty ses ptal? Kolik ti rekli? Ja jsem se ptal a rekli mi 90000 Kc. Tak se uklidni.
Dokonce jsem na rozdíl od tebe viděl i fakturu (ne po poruše, ale po nehodě...). Takže pohádky o 90 tisících necháme Světu motorů a povídačům urban legendiček...
masinka406 píše:Prestan tady lhat a delat ze sebe dulezityho.George_Couser píše:masinka406 píše:Ty ses ptal? Kolik ti rekli? Ja jsem se ptal a rekli mi 90000 Kc. Tak se uklidni.
Dokonce jsem na rozdíl od tebe viděl i fakturu (ne po poruše, ale po nehodě...). Takže pohádky o 90 tisících necháme Světu motorů a povídačům urban legendiček...
George_Couser píše:No zatím si tady vymýšlíš akorát ty... tak se uklidni a pohádky vyprávěj dětem...
kancek83 píše:btw. asi som sa rozhodol a zoberem benzin...
masinka406 píše:George_Couser píše:No zatím si tady vymýšlíš akorát ty... tak se uklidni a pohádky vyprávěj dětem...
Mam ted od Kie pisemne potvrzene, ze FAP filtr pro 1,6 CRDi stoji 90000 Kc. Az budu u pocitace, hodim sem screen obrazovky.
Omluvu necekam, staci, kdyz prestanes sirit lzi.
ajif píše:od fabriky, nebo od prodejce?
George_Couser píše:masinka406 píše:George_Couser píše:No zatím si tady vymýšlíš akorát ty... tak se uklidni a pohádky vyprávěj dětem...
Mam ted od Kie pisemne potvrzene, ze FAP filtr pro 1,6 CRDi stoji 90000 Kc. Az budu u pocitace, hodim sem screen obrazovky.
Omluvu necekam, staci, kdyz prestanes sirit lzi.
Každá věc má dvě ceny. Jednu ceníkovou a pak tu, za kolik se to skutečně prodá. Že je někdo hloupý a nakupuje za ceníkovku je už jen a jen jeho problém...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků