Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz
masinka406 píše:To ma, ale u nekoho stoji vymena 12000 Kc (PSA) a u nekoho 90000 Kc (H/K). Proto jsem treba ja Ceeda vyskrtnul ze seznamu a koupil 208.
sprint píše:Dnes už má snad každý diesel DPF
glider píše:Napis kade jazdis, na lietanie po dialnici bude lepsia nafta, inak by som bral benal a 2k euro prejazdil.
Najlepsie ked sa pojdes odviest.
A 90 litrov stoji filter na kiu? To hadam nie.
kancek83 píše:Zdravim pani, mam otazku, idem si kupit kiu ceed sw a rozhodujem sa ci naftu alebo benzin.
Nafta je drahsia o 1900 euro, priemerna spotreba je 6.3 vs 4.3 l/100km vyratal som si, ze po prejazdeni 56000km sa mi zacne vyplacat nafta, v meste dokonca este skor(8.2vs6.1 spotreba)...
Rozpraval som sa s kamosom servisakom a vravel ze na tej nafte asi bude treba po cca 150000km menit vztrekovanie atd., ze inac by problem nemal byt. Ja mozno za 10 rokov najazdim 150000...
Nikde na nete som sa nedocital ci ma ta 1.6 nafta DPF, ak nie odpadol by aj tento problem.
Pravda je, ze najazdim rocne cc. 15000km ale aj tak v podstate po 4 rokoch by sa mi zacal vyplacat diesel aj pri takomto najazde.
Poprosim nazory, dakujem.
George_Couser píše:masinka406 píše:To ma, ale u nekoho stoji vymena 12000 Kc (PSA) a u nekoho 90000 Kc (H/K). Proto jsem treba ja Ceeda vyskrtnul ze seznamu a koupil 208.
A teď tu o červené Karkulce...
Jelass píše:kancek83 píše:Zdravim pani, mam otazku, idem si kupit kiu ceed sw a rozhodujem sa ci naftu alebo benzin.
Nafta je drahsia o 1900 euro, priemerna spotreba je 6.3 vs 4.3 l/100km vyratal som si, ze po prejazdeni 56000km sa mi zacne vyplacat nafta, v meste dokonca este skor(8.2vs6.1 spotreba)...
Rozpraval som sa s kamosom servisakom a vravel ze na tej nafte asi bude treba po cca 150000km menit vztrekovanie atd., ze inac by problem nemal byt. Ja mozno za 10 rokov najazdim 150000...
Nikde na nete som sa nedocital ci ma ta 1.6 nafta DPF, ak nie odpadol by aj tento problem.
Pravda je, ze najazdim rocne cc. 15000km ale aj tak v podstate po 4 rokoch by sa mi zacal vyplacat diesel aj pri takomto najazde.
Poprosim nazory, dakujem.
Nazarátal jsi vyšší servisní náklady na diesel, dražší prohlídky atd. Filtr to má. Na ten nájed benzín.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků