Jak nepřijít o body?

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod ice.dogg 29. 2. 2008 08:29

Pokud přijde výzva že jsem překročil povolenou rychlost v autě zapsanem na firmu a přijde tam jednatel firmy (ale na fotce budu ja) co se da delat abych o body nepřišel? Co ma ten jednatel řict?
ice.dogg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kossik 29. 2. 2008 08:33

S firmou je to horší. Nedávno se to tu řešilo...
http://garaz.autorevue.cz/viewtopic.php?t=19363
Hyundai i30 kombi 2013, 1.6i CVVT, výbava Parking.
T-Mobile, Xiaomi Hongmi
kossik
Nováček

Odeslat příspěvekod ice.dogg 29. 2. 2008 08:51

To auto je na firmu pouze koupený nevede se žadna kniha jizd atd.
ice.dogg
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vana666 29. 2. 2008 08:59

ice.dogg: jestli nevedeš knihu jízd můžeš mít problémy s berňákem až budeš muset prokazovat náklady na to auto

ale s tímle přestupkem to nemá nic společného
Vana666
Servismen

Odeslat příspěvekod Dr. 120L 29. 2. 2008 09:26

jak nepřijít o body? nejezdit jak ****** a nebejt ******** když se to reší a zaplatit
Dr. 120L
Inventář

Odeslat příspěvekod Vana666 29. 2. 2008 09:29

Dr. 120L: obávám se že zaplacením pokuty ztrátu bodů nevyřešíš

nebo jsi snad myslel zaplatit do kapsy ? :hm

:D
Vana666
Servismen

Odeslat příspěvekod Dr. 120L 29. 2. 2008 10:17

Vana666 píše:Dr. 120L: obávám se že zaplacením pokuty ztrátu bodů nevyřešíš

nebo jsi snad myslel zaplatit do kapsy ? :hm

:D-/quote]

takto sem to opravdu jsem nemyslel :mrgreen: podle mě je nejlepším řešením prevence tzn. nejezdit rychle :-) já sem například bez bodů a bez pokut, posledni sem dostal tak Tři - čtyři roky zpátky (za parkování nad hydrantem, 100 kč)
Dr. 120L
Inventář

Odeslat příspěvekod Posraldescu 29. 2. 2008 10:27

Dr. 120L píše: podle mě je nejlepším řešením prevence tzn. nejezdit rychle :-) )/quote]

Ono záleží kolik toho s autem za rok najedeš. Pokud jezdíš jen o víkendu s Máňou na chalupu, tak to možná uhlídáš, ale jakmile začneš jezdit každý den, tak se vsadím, že Tě bodový systém dostane ;)
Jediná fungující prevence je IMHO nejezdit úmyslně nad povolenou rychlost a jistit se kvalitním antiradarem a POI v navigaci.
Každej nemůže bejt chytrej, ti hloupí musejí dělat výjimku, poněvadž kdyby byl každej chytrej, tak by bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej (Švejk)
Posraldescu

Odeslat příspěvekod Vana666 29. 2. 2008 10:29

Dr. 120L: bez pokut a ztráty bodů jezdí hodně lidí, ale není to tím že by neudělali po cestě jediný přestupek, ale tím že je nikdo nepřistihne

Přesně podle předpisů prostě jezdit nejde a ani se nejezdí, takže je to spíše věcí náhody, rozhlížení se kolem sebe případně dalších pomůcek jako jsou antiradary apod,
samozřejmě spolu s přiměřenou jízdou
Vana666
Servismen

Odeslat příspěvekod Vana666 29. 2. 2008 10:40

Dr. 120L píše:...podle mě je nejlepším řešením prevence tzn. b]nejezdit rychle[/b]

a taky jsem přesvědčený že i když do
- zákazu vjezdu
- přes plnou čáru
- bez světel
- na červenou
- s telefonm v ruce
- atd.
nepojedeš rychle, stejně ti to jako prevence proti trestným bodům vůbec nepomůže
Vana666
Servismen

Odeslat příspěvekod -pb- 29. 2. 2008 10:46

doktor má pravdu, nejdůležitější je prevence, akorát že mě stála už téměř 1/4 ceny auta :(
-pb-
Inventář

Odeslat příspěvekod Dr. 120L 29. 2. 2008 10:51

**** píše:
Dr. 120L píše: podle mě je nejlepším řešením prevence tzn. nejezdit rychle :-) )/quote]
Ono záleží kolik toho s autem za rok najedeš. Pokud jezdíš jen o víkendu s Máňou na chalupu, tak to možná uhlídáš, ale jakmile začneš jezdit každý den, tak se vsadím, že Tě bodový systém dostane ;)
Jediná fungující prevence je IMHO nejezdit úmyslně nad povolenou rychlost a jistit se kvalitním antiradarem a POI v navigaci.a/quote]

patřim k lidem používající auto denně a jde to .... aby někteří nechytali za slovo tak nejlepší dodržovat VŠECHNY předpisy, popř. co nejvíc to jde a pak je slušná šance na bezproblémový provoz auta a bez ztráty bodíků .....
Dr. 120L
Inventář

Odeslat příspěvekod Vana666 29. 2. 2008 10:54

Dr. 120L: co například uděláš když v kopci dojedeš cyklistu, vlevo máš plnou čáru dlouhou ještě 300 metrů, cyklista supí pomalu nahoru a ty ho nepředjedeš bez přejetí čáry ?
Vana666
Servismen

Odeslat příspěvekod MELLO 29. 2. 2008 10:55

Jak už jsem psal jinde - na každého jednou dojde a i mistr tesař se utne :?
MELLO
MELLO

Odeslat příspěvekod p0etrik 29. 2. 2008 11:11

On tady bude doktor jeste chvili blabolit, ale casem ho lovci penez vychytaji na nejake hovadine, ktere si ani nevsimne, a bude pokoj.
p0etrik
Servismen

Další stránka