Měření z jedoucího auta v protisměru.

Řidiči na silnicích, zkušenosti, nehody, policie, dopravní předpisy a další

Moderátor: Moderátoři AutoRevue.cz

Odeslat příspěvekod ToMMyK 21. 2. 2008 00:12

jojo. v pondeli me tam taky zmerili. Jeli jsme tri tesne za sebou cca 120. Pak toho prvniho zastavili. Tak cekam co mi prijde
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Moderátor

Odeslat příspěvekod gerrik 22. 2. 2008 15:05

Mně takhle naměřili v Březové n. Svit., stálo mně to 2500,- a 3 body. Do té doby jsem vůbec netušil, že takhle umí měřit, byla to klasická policejní octávka combi. Otočili a dojeli mně :cry:
gerrik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Posraldescu 22. 2. 2008 15:24

Před chvilkou jsem si pokecal s jedním fízlem a ten říkal, že ta bradavice jde zapnout až těsně před autem, takže když zařve AR, může být pozdě :!:

Kdo jim to koupil? Defenestrace!
Každej nemůže bejt chytrej, ti hloupí musejí dělat výjimku, poněvadž kdyby byl každej chytrej, tak by bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej (Švejk)
Posraldescu

Odeslat příspěvekod pán Tragáčik 22. 2. 2008 16:02

No len kukám, vôbec nemám pocit, že by sa takto na SK meralo. Viem, že sa radi postavia do protismeru a tak merajú, ale toto? Ani som nevedel, že to rammery dokážu. Doteraz som si myslel že dokážu merať len po smere jazdy. Ale aby si človek začal na to dávať pozor. :twisted:
pán Tragáčik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ToMMyK 22. 2. 2008 16:05

A sakra. No tak to me asi bude neco stat. Doufam ze se vlezu do tech 30kmh mimo obec. Bylo to cca 120 tacho
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Moderátor

Odeslat příspěvekod Stik3 22. 2. 2008 16:06

No neviem ako sa stym niekto kto jazdi nemohol stretnut.Co pravidelne jazdim co su tak 4 roky tak je taketo meranie beznou praxou. Naposledy ma to stalo 500Sk za 109km/h na 90 a pravidelne takto meraju na starej ceste zo senca do serede a byva to biela felicia combi.
Stik3
Nováček

Odeslat příspěvekod pán Tragáčik 22. 2. 2008 16:40

No nestretol :hm V bratislave tak nemerajú, na diaľnici tiež nie, a na tých starých cestách, kde som bol, taktiež nie. A akosi nejako podľa rýchlostných predpisov nejazdím, skôr dodržiavam zásadu primeranej rýchlosti. A vždy som radar vedel vycítiť, preto ešte žiadna pokuta za rýchlosť, ale teda mám pocit, že to bolo skôr len šťastie.
pán Tragáčik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Stik3 22. 2. 2008 18:00

Ale aj v BA tak meravaju...napriklad som ich uz niekolko krat videl na pionierskej...a inak ako by si chcel aby ta na dialnici merali v protismere???hmm?Jasne ani ja nejazdim podla predpisov a pokutu som zatial vzdy platil bez blocka takze cista karta ale meranie v protismere je bezne hlavne na klasickych cestach 1.triedy.
No teraz ma napadlo kde je to asi najbeznejsie..cesta z Nitry na Zlate Moravce tam su skoro kazdy den.
Stik3
Nováček

Odeslat příspěvekod petrumr 22. 2. 2008 18:17

**** píše:Před chvilkou jsem si pokecal s jedním fízlem a ten říkal, že ta bradavice jde zapnout až těsně před autem, takže když zařve AR, může být pozdě :!:

Kdo jim to koupil? Defenestrace!i/quote]
tohle už sem tady dával,jak měřili v kromclu na kaplance,když nejelo auto,žádnej signál,tak to má bejt,aby antiradar neměl signál ;)
petrumr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Jouda.II 22. 2. 2008 18:54

Bla bla bla, Ramer se chvilku kalibruje, takže i když se přemisťujou z místa na místo, nechávají ho zapnutý. Správně by ho měli při stacionárním měření seřídit podle hranolu.
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Inventář

Odeslat příspěvekod petrumr 22. 2. 2008 19:05

Jouda.II píše:Bla bla bla, Ramer se chvilku kalibruje, takže i když se přemisťujou z místa na místo, nechávají ho zapnutý. Správně by ho měli při stacionárním měření seřídit podle hranolu.
petrumr
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Posraldescu 22. 2. 2008 19:26

Jouda.II píše:Bla bla bla, Ramer se chvilku kalibruje, takže i když se přemisťujou z místa na místo, nechávají ho zapnutý. Správně by ho měli při stacionárním měření seřídit podle hranolu.
Naposledy upravil Posraldescu dne 22. 2. 2008 20:03, celkově upraveno 1
Každej nemůže bejt chytrej, ti hloupí musejí dělat výjimku, poněvadž kdyby byl každej chytrej, tak by bylo na světě tolik rozumu, že by z toho byl každej druhej člověk úplně blbej (Švejk)
Posraldescu

Odeslat příspěvekod pán Tragáčik 22. 2. 2008 19:28

Tak fakt neviem, asi si moc nevšímam. Inak by ma zaujímalo, ako im to dokáže fungovať a ešte v meste, kde by je problémom ich rýchlosť. Pred pár rokmi som počul, že ak aj merajú počas jazdy, tak musia mať zapnutý tempomat. Že do felicií to museli dať dorábať. Preto som si celkovo myslel, že to nie je možné :nenapadne
pán Tragáčik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Posraldescu 22. 2. 2008 20:09

[quote="pán Tragáčik"oTak fakt neviem, asi si moc nevšímam. Inak by ma zaujímalo, ako im to dokáže fungovať a ešte v meste, kde by je problémom ich rýchlosť. Pred pár rokmi som počul, že ak aj merajú počas jazdy, tak musia mať zapnutý tempomat. Že do felicií to museli dať dorábať. Preto som si celkovo myslel, že to nie je možné :nenapadnen/quote]
Jak to funguje netuším, ale AR řval a hlídka brala jedno auto za druhým, možná se z toho někdo vyzul, třeba přes sjeté pneumatiky na té Octě s bradavicí, ale spousta řidičů tam zaplakalo. S jedním řidičem jsem poté mluvil a on nafasoval 2500 flastr a 3 bodíky, jel prý nejpomaleji ze všech zastavených :?
Posraldescu

Odeslat příspěvekod zmizik 22. 2. 2008 20:10

SK: Zilina - Bytca stara cesta - tu mas vyskyt tejto .... na 90%
cpu: intel mb: asus ram: adata gpu: ati hdd: hitachi, maxtor psu: enermax case: thermaltake dvd-rw: lg lcd: acer cooler: zalman ntb: hp pda: htc foto: sony gps: gpsmap
zmizik
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka